- Poruka
- 48.064
Zaintrigiralo me koji je film u pitanju, da odgledam![]()
Треба ми још података,вуче ми на француски хорор...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaintrigiralo me koji je film u pitanju, da odgledam![]()
Треба ми још података,вуче ми на француски хорор...
http://www.imdb.com/title/tt1951095/ Child of God (2013) Nasao sam ga![]()
Postovanje dragi moji,kao prvo zelim vam sve naj naj u novoj godini,a kao drugo poreban mi je naslov filma koji sam gledao, jako mi se svideo.Radja se desava u Kolumbiji ili Venecueli nije bitno,mala devojcica ima oko 10 godina gleda kako joj banda ubija oca i majku,ona odlazi kod strica u americi koji je obucava da ubije,nakon nekog vremena ona se vraca nazad i sveti se, jako bi voleo kada bi mi pomogli.unapred Hvala.....
Mozda My First Mister (2001) http://www.imdb.com/title/tt0206963/Ljudi da li neko zna kako se zove film malo stariji..Tipa radi se o mladoj devojci koja se zaposljava u butiku ciji je vlasnik covek srednjih godina..Takodje se radi o tome da je gazda butika jako usamljen i devojka ili ti radnica zeli malo da ga trgne pa ga vodi na tetoviranje i slicno...
Picnic at Hanging Rock (1975)Pre 25 godina otprilike, gledao sam jedan film kojeg naziva naravno nemogu da se setim. Radnja filma je zapravo odlazak jedne skolske dece na izlet u prirodu, gde se jedna grupa devojcica odvaja od svih i gubi u nekom lavirintu od stena koje se nalaze na nekom brdu. Drugi deo filma se odnosi na njihovu potragu, i ako se dobro secam, nakon par dan pronalaze neke od devojcica ali ne i sve.....
Voleo bih kada bi ponovo gledao taj film...unapred zahvalan onome ko prepozna!
Picnic at Hanging Rock (1975)
au koje njesra ovaj gnjurac
- - - - - - - - - -
ni ovaj nije bolji
Тражим домаћи филм, комедију, вјероватно из 90-тих али нисам сигуран, читава радња је у стану, димаћин живи са женом и дјецом и само жели мир, али му у стан долази зет, шурак, ташта и много њих, и читав филм он их покушава да избаци напоље али што више покушава, све их више долази и никако да оду. Знам да је много познатих глумаца, мислио сам да је Бјелогрлић али нисам нашао међу његовим филмовима овај.
Зна ли неко који је?
Radi se o filmu, zanr Horor. Valjda u Brazilu, nisam siguran, jedan covek je prodao kutiju jednom decaku iz grupe, oni su odneli kutiju kuci, otvorili su je i bila je igra, kako su umirali u igri to ih je snaslo i u zivotu. Godinama trazi film, ne mogu da nadjem. Hvala unapred.