Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Da li neko zna iz kojeg filma su ove slike tj. screenshotovi iz filma?
Screenshot_2.png
Screenshot_1.png

Ja sam gledao film dve hiljade i neke, mozda pete, ali ipak je film sigurno bio iz devedesetih. Jedino sto se secam od tog filma je da atmosfera bila dosta onako tamna i da se vrteo o nekoliko mladjih muskarca sto su se motali po disko klubovima. Kao da je jedan od njih bio DJ, i bilo je tu konflikta kao i pucnjave. Imam to sliku u glavi ali nazalost nemogu vam to pokazati, vec samo ovakav slab opis napisati. Nebi ni to pisao da nije bio popularan film, pa ipak mozda nekoga poseti na nesto.

Uff .. jako malo stvari sam upamtio ... ali hajde da pokusam .. prvo nisam siguran da je u pitanju americki film mozda jeste a mozda i nije uglavnom radi se o toj devojcici koja ima otprilike izmedju 13 i 16-17 godina .. ima plavu kosu i svi su protiv nje .. stalno je u nekim problema .. problematicna je i to ... imam ogromnu zelju da ponovo odgledam taj film ali ne mogu da ga nadjem :(

Uff .. jako malo stvari sam upamtio ... ali hajde da pokusam .. prvo nisam siguran da je u pitanju americki film mozda jeste a mozda i nije uglavnom radi se o toj devojcici koja ima otprilike izmedju 13 i 16-17 godina .. ima plavu kosu i svi su protiv nje .. stalno je u nekim problema .. problematicna je i to ... imam ogromnu zelju da ponovo odgledam taj film ali ne mogu da ga nadjem :(

ne da si nam ga uvalio nego je patka :lol:

Ja sam gledao film dve hiljade i neke, mozda pete, ali ipak je film sigurno bio iz devedesetih. Jedino sto se secam od tog filma je da atmosfera bila dosta onako tamna i da se vrteo o nekoliko mladjih muskarca sto su se motali po disko klubovima. Kao da je jedan od njih bio DJ, i bilo je tu konflikta kao i pucnjave. Imam to sliku u glavi ali nazalost nemogu vam to pokazati, vec samo ovakav slab opis napisati. Nebi ni to pisao da nije bio popularan film, pa ipak mozda nekoga poseti na nesto.

Mozda ovaj

Ma seca se nego ga sramota da kaze, lozio se na sisice, na nesto a ne bi da izjavi...

- - - - - - - - - -

Ima jedan film zvao se moonlighting, ali ima 6 filmova sa tim imenom, a ovaj jedan je erotski bez golotinje, ali erotski triler tako se valjda to kaze..
A drugi film je jedini film koji je opisao stockholmski sindrom na pravi nacin...svuda je to malo poeticno opisano , samo je u tom filmu, bas ono na seljacki nacin..
Dvojica otmu devojku i onda prisila prisila, a kod nje strah strah....leci strah tako sto trazi sigurnost u autoritetu i onda pada pod stokholmski efekat...

E sad nema nekih mnogo vecih zapleta u tom filmu, ali jako dugo se prati auto i to unutrasnji kadar, malo spoljnih scena, sa ta tri ucesnika...
Nijedan od ovih nije usao da ga bas zapisem u svoj txt fajl, a tamo kad zapisem ja nadjem i skinem download...znaci nisu ono za pamcenje, ali imaju neku scenu ili trik..

Back