Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Uff .. jako malo stvari sam upamtio ... ali hajde da pokusam .. prvo nisam siguran da je u pitanju americki film mozda jeste a mozda i nije uglavnom radi se o toj devojcici koja ima otprilike izmedju 13 i 16-17 godina .. ima plavu kosu i svi su protiv nje .. stalno je u nekim problema .. problematicna je i to ... imam ogromnu zelju da ponovo odgledam taj film ali ne mogu da ga nadjem :(

Mozda mislis na ovaj http://www.imdb.com/title/tt1205558/ .

Pozdrav svima,ajde da pitam opet:

1. Decak koji je voleo da trci … u porodici mu brane da trci jer je pocepao sve patike… on izlazi nocu kroz prozor kuce I krisom trci., kuca mu se nalazi na nekoj livadi, odlazi na neko veliko takmicenje u pitanju je veliki stadion I staza kao na marakani, nema fensi patike kao njegovi protivnici nego trci bos I na kraju pobedjuje…< nije iranski, nije singapur(ćan)ski, nije indijski…film je iz80-tih ili 90-tih godina…mislim da je engleski I da su ostale filmove radili po njemu.>
2. Glavni glumac je crnac muzicar koji je oboleo od raka i nakon saznanja zeli da izvrsi samoubistvo.Organizuje zurku poznatih licnosti,poverava se prijatelju o toj odluci.I ima u filmu da ppoklanja instrument nekom klincu koji svira isto to.A taj instrumen je zvao zlatna truba.Na kraju izvrsava samoubistvo
3. Film je mozda iz 90-ih,znam samo da je komedija,kao neka srednja skola i da je pocetak filma sama ona spica kao olovni vojnici napravljeni pa padaju,tako nesto
4. Secam se samo kraja kako covek dolazi kod odraslog coveka<dede> koji je valja bio nesto u logoru i pokazuje mu broj koji ima istetoviran na ruci<oznaka iz logora>Oni sede na nekoj terasi kod tog matorca kuci
Hvala puno ako neko uspe da pomogne

e ovako ima neki film gde neki deda priča nekoj devojci svoje dogodovštvine u ratu kad je bio mlad i znam da je bio jako lep kao mlad u filmu i na kraju kad završi sa tim pričama on krene da se nabacuje devojci i da bude jeziv i ona se uznemiri valjda

pokušavam godinama da nađem film al ne ide ????

Uff .. jako malo stvari sam upamtio ... ali hajde da pokusam .. prvo nisam siguran da je u pitanju americki film mozda jeste a mozda i nije uglavnom radi se o toj devojcici koja ima otprilike izmedju 13 i 16-17 godina .. ima plavu kosu i svi su protiv nje .. stalno je u nekim problema .. problematicna je i to ... imam ogromnu zelju da ponovo odgledam taj film ali ne mogu da ga nadjem :(
Too Young to Die? http://www.imdb.com/title/tt0100797/
Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo http://www.imdb.com/title/tt0082176/
(Ova nije plava ali je problematicna i odgovarajuceg uzrasta.)

U pitanju su dva decija filma.

Film #1
Gledala sam ga na tv-u 90-ih, mada sam film je mozda i iz 80-ih. Klinci imaju caleta koji radi na Severnom polu, i prilikom jedne posete kuci u koferu se prosvercovao mali Eskim. Cale se vraca, a Eskim ostaje i deca se vezu za njega. E sad, taj Eskim ima neke telekineticke moci ali za to mu treba gorivo - secer u kockama.

Film#2
Neki americki film. Klinac iz nekog ruralnog mesta u Americi masta da napravi raketu i odleti u svemir. Nekako se na njegovom imanju obreo mali Indijanac, sav onako sladak sa dugom kosicom i oni se sprijateljuju. Taj klinac Amer je imao dosta starije brace i sestara, a najstariji burzer je bio u nekom ratu, a roditelji su cuvali njegov motor, neki veliki coper, u ambaru. Klinac je raskopao taj motor i od njega napravio raketu u koju je ukrcao malog Indijanca i lansirao ga. Mislim da se nikad nije vratio. Jedino cega se jos secam je kuce sa onim abazurom oko vrata, znate ono sto se stavlja zivuljkama da ne lizu rane.

U pitanju su dva decija filma.

Film #1
Gledala sam ga na tv-u 90-ih, mada sam film je mozda i iz 80-ih. Klinci imaju caleta koji radi na Severnom polu, i prilikom jedne posete kuci u koferu se prosvercovao mali Eskim. Cale se vraca, a Eskim ostaje i deca se vezu za njega. E sad, taj Eskim ima neke telekineticke moci ali za to mu treba gorivo - secer u kockama.

Film#2
Neki americki film. Klinac iz nekog ruralnog mesta u Americi masta da napravi raketu i odleti u svemir. Nekako se na njegovom imanju obreo mali Indijanac, sav onako sladak sa dugom kosicom i oni se sprijateljuju. Taj klinac Amer je imao dosta starije brace i sestara, a najstariji burzer je bio u nekom ratu, a roditelji su cuvali njegov motor, neki veliki coper, u ambaru. Klinac je raskopao taj motor i od njega napravio raketu u koju je ukrcao malog Indijanca i lansirao ga. Mislim da se nikad nije vratio. Jedino cega se jos secam je kuce sa onim abazurom oko vrata, znate ono sto se stavlja zivuljkama da ne lizu rane.

Ovaj drugi bi trebalo da je Once in a Blue Moon
ovaj prvi verovatno nije Electric Eskimo ali evo proveri za svaki slucaj

Gledao sam '90 godina film.Mislim da je Kineski ili Koreanski.3 dela ima.Dva brata i cura su glavni likovi u filmu.Znam da su radili nesto protiv republike,pa je moguce da je onda Kineski film u pitanju.Znam samo da je na kraju treceg dela u nekom kao tunelu i tu se mislim braca medjusobno ubijaju.Nesto Sin osvete,Mac osvete,mislim da se tako nesto zove.

Pozdrav! Gledao sam davno jedan horor film mislim da je iz 80" tih godina ali nemogu da se setim naziva ono čega se sećam je da ih juri neko čudovište po nekim hodnicima, to čudovište izgleda kao iz filma osmi putnik, sve se to dešava valjda ispod zemlje, oni nekim liftovima pokušavaju da se dokopaju površine, ne sećam se baš mnogo toga, ako bilo ko zna nešto neka mi pomogne, tražim ga godinama.

Pozdrav! Gledao sam davno jedan horor film mislim da je iz 80" tih godina ali nemogu da se setim naziva ono čega se sećam je da ih juri neko čudovište po nekim hodnicima, to čudovište izgleda kao iz filma osmi putnik, sve se to dešava valjda ispod zemlje, oni nekim liftovima pokušavaju da se dokopaju površine, ne sećam se baš mnogo toga, ako bilo ko zna nešto neka mi pomogne, tražim ga godinama.

Jedini horor koji znam a gde ima liftova je The Cabin in the Woods iz 2012- te , http://www.imdb.com/title/tt1259521/ , a posto si napisao da je film iz 80-tih i da cudoviste lici na ono iz osmog putnika jedino sta mi pada na pamet su ova dva nastavka Pumpkinhead iz 1988-e http://www.imdb.com/title/tt0095925/ , i Pumpkinhead 2 iz 1993-e http://www.imdb.com/title/tt0110913/?ref_=tt_rec_tt .

Jedini horor koji znam a gde ima liftova je The Cabin in the Woods iz 2012- te , http://www.imdb.com/title/tt1259521/ , a posto si napisao da je film iz 80-tih i da cudoviste lici na ono iz osmog putnika jedino sta mi pada na pamet su ova dva nastavka Pumpkinhead iz 1988-e http://www.imdb.com/title/tt0095925/ , i Pumpkinhead 2 iz 1993-e http://www.imdb.com/title/tt0110913/?ref_=tt_rec_tt .

Nije nijedan od ta tri, ono što sigurno znam da je to čudovište potpuno isto kao iz filma osmi putnik, to je neka podzemna laboratorija povezana sa nekim hodnicima i tunelima a taj lift koji vodi do površine nije baš klasičan lift nego su to neke dugačke čelične sajle i oni se nekim hvataljkama pelju uz te sajle ka površini.
U svakom slučaju hvala na odgovoru.

Nije nijedan od ta tri, ono što sigurno znam da je to čudovište potpuno isto kao iz filma osmi putnik, to je neka podzemna laboratorija povezana sa nekim hodnicima i tunelima a taj lift koji vodi do površine nije baš klasičan lift nego su to neke dugačke čelične sajle i oni se nekim hvataljkama pelju uz te sajle ka površini.
U svakom slučaju hvala na odgovoru.

mozda ovo...

Original postavio nevidljiveboje
Mislim da je francuski film.Dva prijatelja kreću u Indiju i dešavaju im se razne dogodovštine. Jedan od njih je povredio glavu. Voze se vozom. Jedna Indijka u vagonu im ponudi neko testo i oni uzmu i jednom od njih posle pozli i ode u klozet.Jedna devojka ih zove telefonom i priča s njima.
Jel zna neko kako se zove taj film?
Ne nije taj film. U svakom slučaju hvala.
Setio sam se još jedne scene kako ta dvojica istrče iz voza na njihovoj stanici i zaborave kufer i jedan se vrati po njega a ovaj drugi ga čeka ali ostali putnici izbace kufer kroz prozor. Voz krene i ovaj što je u vozu iskoči iz voza. Posle odu kod neke reke i jedan kaže kupa mi se i skine se u šorc.
Ako neko možda zna koji je to film.

Poslednja izmena:
Da li neko moze da mi pomogne: radi se o starom cno-belom ruskom filmu koji smo redovno gledali za Novu Godinu 70-ih gogina, uz poznati américki film"Divan zivot".
U pitanju je, ukoliko se dobro secam, komedija o bojarima i o tome kako je Petar I modernizovao Rusiju.
Hvala unapred!
Možda ovaj, sećam se da sam ga gledao davno. Bolshaya doroga (1962)

Gledao sam neki film pre jedno 3 godine, bio je na RTS-u, zove se nesto dobri momak(decko) ali nisam uspeo da nadjem pod tim nazivom. Glavni lik je neki momak ko je u pocetku bio dobar,znam da nema kontakt sa ljudima, izgleda normala,zivi u sumi ali ne izgleda kao oni iz pogreskog skretanja nego normalno. Znam scenu da on ide nesto pored puta i naleti na auto koji je slupan i vidi muskarca i zenu u njemu, i znam da je muskarca ostavio a zenu uzeo i odneo u sumu ili vec gde, ali ona je bila mrtva i on se ponasa kao da je ziva, ceslja je, vodi ljubav sa njom i tako to..., Secam se i scene da je legao i upalio vatru i zaspao i dok je on spavao upalila se kuca i dok kuca gori ta zena je bila u nekoj drugoj sobi i sada on lik ide spasava mrtvu zenu iz goruce kuce. na kraju filma je totalno poludeo i nekoj drugoj zeni(znaci ne ovoj mrtvoj) ubio i odsekao deo glave gde joj je kosa i stavio na svoju glavu kao maska, i znam da je on isao tako sa tom maskom i plasio ljude i na kraju neki lik ga provali da to nije maska nego prava koza i krene da puca sa puskom na njega i on pobegde u nazad u sumu. Mislim da je film iz ovoga veka. Poz treba mi ime ovoga filma, ako neko zna neka napise :D

Gledao sam neki film pre jedno 3 godine, bio je na RTS-u, zove se nesto dobri momak(decko) ali nisam uspeo da nadjem pod tim nazivom. Glavni lik je neki momak ko je u pocetku bio dobar,znam da nema kontakt sa ljudima, izgleda normala,zivi u sumi ali ne izgleda kao oni iz pogreskog skretanja nego normalno. Znam scenu da on ide nesto pored puta i naleti na auto koji je slupan i vidi muskarca i zenu u njemu, i znam da je muskarca ostavio a zenu uzeo i odneo u sumu ili vec gde, ali ona je bila mrtva i on se ponasa kao da je ziva, ceslja je, vodi ljubav sa njom i tako to..., Secam se i scene da je legao i upalio vatru i zaspao i dok je on spavao upalila se kuca i dok kuca gori ta zena je bila u nekoj drugoj sobi i sada on lik ide spasava mrtvu zenu iz goruce kuce. na kraju filma je totalno poludeo i nekoj drugoj zeni(znaci ne ovoj mrtvoj) ubio i odsekao deo glave gde joj je kosa i stavio na svoju glavu kao maska, i znam da je on isao tako sa tom maskom i plasio ljude i na kraju neki lik ga provali da to nije maska nego prava koza i krene da puca sa puskom na njega i on pobegde u nazad u sumu. Mislim da je film iz ovoga veka. Poz treba mi ime ovoga filma, ako neko zna neka napise :D

Погледао сам мноштво бизарних филмова али брате немам појма шта је ово?Јел европска или америчка продукција?
Радња је болесно луда! :eek:

Pozdrav svima treba mi mala pomoc,
gledala sam davno cini mi se na RTS-u. U pitanju je jako stari film o nekim kineskim bajkama, kroz maglu se secam samo nekih delova ili stvari koji se prikazuju. Radi se nesto o nekom mladicu i kralju, taj mladic dobija zadatke od kralja da obavi da ga ne bi ubili. Secam se da je bilo nesto oko nekog drveta da se on nesto krije u njemu ili tako nesto i da je jurio neki carobni dobos ili bubanj, i secam se tradicionalne novogodisnje maske lava da se pojavljuje u filmu. Ako se neko seca ili zna film bilo bi super, jer bih volela da ga odgledam ponovo i da me malo vrati u detinjstvo.
Hvala
:zpozdrav:

Back