Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Noviji film u kojem glumi Mark Wahlberg.On glumi navijača Filadelfija Eagles-a (američki fudbal) koga je upravo ostavila žena i koji je izgubio posao. On jednoga dana odlazi na otvorenu probu za svoj omiljeni NFL klub i postaje jedan od najomiljenijih igrača u istoriji kluba.
Film je rađen po istinitoj priči!

Koji je ovo film?

Pazite ovako, fil je bio na pinku leta 2005, triler, serijski ubica ubija apostole....
Nalazi ljude koji su se zvali, imaju isto godina, bave se istim zanatom kao dvanaest apostola Hristovih, i da ubija ih na dan kada se taj apostol slavi i na isti nacin na koji su oni postradali, zna li neko koji je to film??????

Treba mi pomoc...

Film je pustan na TV Pink iz vise delova.

Radnja: ljudi su u avionu,nastupa neki haos i nakon toga slecu na aerodrom. Na aerodromu nema nikog,sve pusto,POTPUNA tisina,mislim da se cak ne cuje ni kada se baci kanta na pod. Samo na momente se cuju neki vrisci iz daljine... Neko pominje da su usli u neku paralelnu stvarnost...

Nadam se da sam dobro objasnio...

Zna li neko kako se zove ovaj film?

Да ли неко може да преведе наслов овога филма на наш језик. Ради се о ова три затвореника који беже из затвора, успут снимају музички албум и сл. Комедија.

"O Brother, Where Art Thou?" (2001)

Starring: George Clooney, John Turturro, Tim B. Nelson
Director: Joel Coen

drinjaca:
Да ли неко може да преведе наслов овога филма на наш језик. Ради се о ова три затвореника који беже из затвора, успут снимају музички албум и сл. Комедија.

"O Brother, Where Art Thou?" (2001)

Starring: George Clooney, John Turturro, Tim B. Nelson
Director: Joel Coen

Prevedeno je kao " O,brate,gde si? "

Back