Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

arturiska1978:
Ljudi,film koji mene muci dugi niz godina je od onog glumca Kristofer Riv-a.Ono sto se kroz maglu secam je da je on u filmu vecim delom u invalidskim kolicima ,optuzen za neko ubistvo.Detektiv u tom filmu je ubedjen da je bas ovaj(Riv) krivac za zlocin mada nikako ne moze da to dokaze.Secam se najace scene na kraju filma kad sudija kaze da Riv nije kriv za ubistvo i tada mu detektiv prilazi i zabija olovku u butinu,ocekivajuci da ce se ovaj mrdnuti(jer je oduzet od kuka na nize ako se nevaram) mada ovaj to istrpi a detektiva uhapse zbog toga.Film zavrsava tako sto Riv ustaje iz kolica ,seta po kuci i smesak za kraj.
Nadam se da sam vam nekako objasnio.
Pozz

ABOVE SUSPICION definitivno! Ili u prevodu "Iznad sumnje".

Kao prvo moram pohvaliti autora, jer sam zaboravan pa ću češće dolaziti ovde.
Ima mnogo dobrih filmova ali ja zaboravim kako se zovu. A među njima je i ovaj: Dva engleska tinejdžera sve bi učinila samo da idu na utakmicu svog omiljenog kluba Newcastla. Pa tako je i jedan morao ići par dana u školu da bi dobio neke ulaznice za tekmu. Šta god da rade pa čak i pljačkanje ne ide im za rukom. Na kraju i završe na sudu koji ih osudi na dobrotvorni rad.

Molim nekog da mi pomogne. Hvala!!!!!!!!

marschal pschene:
Kao prvo moram pohvaliti autora, jer sam zaboravan pa ću češće dolaziti ovde.
Ima mnogo dobrih filmova ali ja zaboravim kako se zovu. A među njima je i ovaj: Dva engleska tinejdžera sve bi učinila samo da idu na utakmicu svog omiljenog kluba Newcastla. Pa tako je i jedan morao ići par dana u školu da bi dobio neke ulaznice za tekmu. Šta god da rade pa čak i pljačkanje ne ide im za rukom. Na kraju i završe na sudu koji ih osudi na dobrotvorni rad.

Molim nekog da mi pomogne. Hvala!!!!!!!!

PURELY BELTER iz 2000 godine. ;)
Pozzzz

Zna li neko kako se zove film sa glavnim junakom Brendan Fraser-om koji je kao nki Davolji sluga, ustvari nadje ga djavo igra je neka dobra riba nisam stigao da vidim koja je, i onda on treba da zamislja zelje, i da zivi kako zeli, a zauzvrat kad ispuca te zelje mora da da djavolu dusu ... je.bi ga juce sam poceo da ga gledam od pola, a nisam stigao da odgledam ni kraj ... zna li neko o cemu pricam ?

Da predjemo na drugi...
Koji je ovo film? Ja znam, al' necu da vam kazem...
Vreme deshavanja- oko Drugog svetskog rata, sam pochetak rata.
Johny Deep je ciganin,koji se zaljubljuje u jevrejku po imenu Suzan (njeno pravo ime je Vegele, ali kad je bila mala njen otac je otishao u Ameriku. Ona je ostala sa bakom,ali ju je baka poslala, posle veoma malo vremena, za ocem, za koga se samo znalo da je negde u Americi. Nakon Vegelinog odlaska iz sela, selo je izgorelo zajedno sa bakom... Tako se mala jevrejka nashla prvo u Engleskoj, gde su joj dali ime Suzan. Nije znala engleski, ali ga je vremenom nauchila,ali je zaboravila svoj. Znala je samo jednu pesmu... Umela je predivno da peva. Odrasta i odlazi u Francusku. Tamo upoznaje choveka svog zivota, ali joj nije sudjeno da bude s njim. Ipak joj je prvi cilj bio da nadje oca. Kada upoznaje Johnija vishe ne zeli da ide u Ameriku, ali pochinje rat, katastrofa za jevreje... On je moli da ode... Ona odlazi i tamo nalazi svog oca u poslednjim trenucima njegovog zivota... :cry:

Ancika:
Da predjemo na drugi...
Koji je ovo film? Ja znam, al' necu da vam kazem...
Vreme deshavanja- oko Drugog svetskog rata, sam pochetak rata.
Johny Deep je ciganin,koji se zaljubljuje u jevrejku po imenu Suzan (njeno pravo ime je Vegele, ali kad je bila mala njen otac je otishao u Ameriku. Ona je ostala sa bakom,ali ju je baka poslala, posle veoma malo vremena, za ocem, za koga se samo znalo da je negde u Americi. Nakon Vegelinog odlaska iz sela, selo je izgorelo zajedno sa bakom... Tako se mala jevrejka nashla prvo u Engleskoj, gde su joj dali ime Suzan. Nije znala engleski, ali ga je vremenom nauchila,ali je zaboravila svoj. Znala je samo jednu pesmu... Umela je predivno da peva. Odrasta i odlazi u Francusku. Tamo upoznaje choveka svog zivota, ali joj nije sudjeno da bude s njim. Ipak joj je prvi cilj bio da nadje oca. Kada upoznaje Johnija vishe ne zeli da ide u Ameriku, ali pochinje rat, katastrofa za jevreje... On je moli da ode... Ona odlazi i tamo nalazi svog oca u poslednjim trenucima njegovog zivota...

Da se tvoj film ne zove mozda: THE LEGEND OF SURIYOTHAI

Uzgred ...

@Ancika ... nesto mi je tvoj Nick poznat da nisi ti nesto komentarisala vezano za Istoriju i Martina ?

Ako vam je ovaj lak evo još jednog malo težeg!

U njemu glumi glumi Danny Dyer kojeg znamo iz filmova footbal factory i biznis.
On sa svojom suprugom odlazi na medeni mesec u Portugal
ali ne da bi provodio vreme sa njom već da bi gledao Englesku na Evropskom prvenstvu
u Portugalu.
U filmu još glumi i Vinnie Jones.

Koji je ovo film?

Back