Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Gledao sam jedan americki film, komedija,drama cini mi se...mozda je star 15-tak godina...na nekom koledžu se desava radnja..kao ono drustvanca, tinejdzeri, pa sukobi medju njima, pa izbor za miss koledza..i kad glavni lik smuva, izabere najružniju učenicu u školi a ona je nespretna, smotana, nikad decka nije imala...itd..dovodi je na glavnu žurku a iz suprotnog tabora neka lepotica koja je glavna riba u skoli i mislila je da ce pobediti na izboru za miss ali izgubi. Najruznija pobedi, jer kad se sredila izgledala je tako mocno..a taj glavni lik joj pomaze u svemu...onda sledeće ne znam dal se i ova radnja desava u tom filmu kad lik jedan od njih smuva kevu dal od devojke ili prijatelja pa se kupa s njom u kadi...itd...dal neko zna mozda kako se zove film?hvala puno..

Da nije mozda ovaj film u pitanju http://www.imdb.com/title/tt0160862/?mode=desktop

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da nike mozda ovaj film http://www.imdb.com/title/tt0400497/?mode=desktop

Sent from my iPhone using Tapatalk

jeste taj je. :D

malo vise detalja.........i meni je herbi buba pao prvo napamet a film je odlican,,,,ali vise decji.

a ima dosta filmova de auto govori....

tacno herbi buba.....nisam mogla da se setim imena auta, falio mi je delic.:lol:

Ah, ovo je bila serija, ne film...

pa da serija...herbi je film.

samo jos da se setim kako se zvao film o kobili grancici....bila sam bas dete kada sam gledala taj film i secam se da su nju doveli iz neke arapske zemlje i nicega vise osim te trke kada su trcali samo ona i princ dzajls....medjutim, cak ni ime konja kojeg je pobedila se ne secam dal je to princ dzajls, jer je ta scena radjena na osnovu istinitog dogadjaja i stvarnih trkackih konja (to sam naravno saznala mnogo godina kasnije)

Gledao sam jedan film pre par godina, nisam siguran za zanr, horor, misterija, triler, uglavnom glumca konstantno prati neka crna senka u obliku coveka, a predstavlja se kao ''crni leptir smrti'' ili ''crni leptir pakla'' nisam tacno siguran, ima scena u nekoj motelskoj sobi kada razgovara sa tim leptirom preko telefona i da bi se uverio sa je on stvarno neko ko izaziva nesrece u svetu i zna sve unapred pokusava da uradi nesto sto ce samo on znati, uzima neku stvarcicu u ruku i stavlja u fioku i ovaj leptir mu preko telefona kaze da mu je ruka u fioci i sta drzi u njoj ili pogleda neku recenicu u knjizi na nekoj strani u trecem redu, i obaj mu tacno kaze sta pise, i kaze mu da je zasluzan za sve ratove i za katastrofu u cernobilju i tako neke katastrofe. Film je iz devedesetih godina cini mi se, pa ako neko zna koji je film i kako se zove, hvala unapred!! :-)

Gledao sam jedan film pre par godina, nisam siguran za zanr, horor, misterija, triler, uglavnom glumca konstantno prati neka crna senka u obliku coveka, a predstavlja se kao ''crni leptir smrti'' ili ''crni leptir pakla'' nisam tacno siguran, ima scena u nekoj motelskoj sobi kada razgovara sa tim leptirom preko telefona i da bi se uverio sa je on stvarno neko ko izaziva nesrece u svetu i zna sve unapred pokusava da uradi nesto sto ce samo on znati, uzima neku stvarcicu u ruku i stavlja u fioku i ovaj leptir mu preko telefona kaze da mu je ruka u fioci i sta drzi u njoj ili pogleda neku recenicu u knjizi na nekoj strani u trecem redu, i obaj mu tacno kaze sta pise, i kaze mu da je zasluzan za sve ratove i za katastrofu u cernobilju i tako neke katastrofe. Film je iz devedesetih godina cini mi se, pa ako neko zna koji je film i kako se zove, hvala unapred!! :-)

Motmanova prorocanstva" sa richardom geerom ? mozda,po opisu...

- - - - - - - - - -

Gledala sam davno film ali ne znam kako se zove...Radi se o zenskoj deci mislim da su amazonke koje kradu iz sirotista i odvode na ostrvo i obucavaju da budu profesionalne ubice.Tamo od grupe tih devojaka biraju samo tri najbolje i salju ih da ubijaju.

D o a - dead or alive? a mozda sam i pomesao....a znam koji je otprilike...

Back