AnchiVp
Zainteresovan član
- Poruka
- 200
Ne mogu da se setim naziva filma jer sam ga gledala odavno. Radnja filma je o nekom vozacu motora koji vozi po nekim okruglim zgradama tj. vozeci se u krug unutar tih 'zgrada' treba da se popenje na vrh.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledao sam jedan americki film, komedija,drama cini mi se...mozda je star 15-tak godina...na nekom koledžu se desava radnja..kao ono drustvanca, tinejdzeri, pa sukobi medju njima, pa izbor za miss koledza..i kad glavni lik smuva, izabere najružniju učenicu u školi a ona je nespretna, smotana, nikad decka nije imala...itd..dovodi je na glavnu žurku a iz suprotnog tabora neka lepotica koja je glavna riba u skoli i mislila je da ce pobediti na izboru za miss ali izgubi. Najruznija pobedi, jer kad se sredila izgledala je tako mocno..a taj glavni lik joj pomaze u svemu...onda sledeće ne znam dal se i ova radnja desava u tom filmu kad lik jedan od njih smuva kevu dal od devojke ili prijatelja pa se kupa s njom u kadi...itd...dal neko zna mozda kako se zove film?hvala puno..
keri je horormožda Keri http://www.imdb.com/title/tt0074285/ samo što nije komedija![]()
http://www.imdb.com/title/tt0104348/Tražim film o telemarketingu, tj. o ljudima koji se time bave... jer ćale nema srca samo da im spusti slušalicu..
Mislim da je većina filma snimana u jednoj velikoj kancelariji odakle oni zovu i na svakakve načine pokušavaju da prodaju nešto.
keri je horor![]()
Tražim film o telemarketingu, tj. o ljudima koji se time bave... jer ćale nema srca samo da im spusti slušalicu..
Mislim da je većina filma snimana u jednoj velikoj kancelariji odakle oni zovu i na svakakve načine pokušavaju da prodaju nešto.
Taj brate,hvala do neba!!!
podseti me tema na jedan film o automobilu. ne secam se radnje, auto je mogao da govori...deciji film je u pitanju.
podseti me tema na jedan film o automobilu. ne secam se radnje, auto je mogao da govori...deciji film je u pitanju.
Knight Rider (1982–1986)
Da nike mozda ovaj film http://www.imdb.com/title/tt0400497/?mode=desktop
Sent from my iPhone using Tapatalk
malo vise detalja.........i meni je herbi buba pao prvo napamet a film je odlican,,,,ali vise decji.
a ima dosta filmova de auto govori....
Ah, ovo je bila serija, ne film...
Gledao sam jedan film pre par godina, nisam siguran za zanr, horor, misterija, triler, uglavnom glumca konstantno prati neka crna senka u obliku coveka, a predstavlja se kao ''crni leptir smrti'' ili ''crni leptir pakla'' nisam tacno siguran, ima scena u nekoj motelskoj sobi kada razgovara sa tim leptirom preko telefona i da bi se uverio sa je on stvarno neko ko izaziva nesrece u svetu i zna sve unapred pokusava da uradi nesto sto ce samo on znati, uzima neku stvarcicu u ruku i stavlja u fioku i ovaj leptir mu preko telefona kaze da mu je ruka u fioci i sta drzi u njoj ili pogleda neku recenicu u knjizi na nekoj strani u trecem redu, i obaj mu tacno kaze sta pise, i kaze mu da je zasluzan za sve ratove i za katastrofu u cernobilju i tako neke katastrofe. Film je iz devedesetih godina cini mi se, pa ako neko zna koji je film i kako se zove, hvala unapred!! :-)
Gledala sam davno film ali ne znam kako se zove...Radi se o zenskoj deci mislim da su amazonke koje kradu iz sirotista i odvode na ostrvo i obucavaju da budu profesionalne ubice.Tamo od grupe tih devojaka biraju samo tri najbolje i salju ih da ubijaju.
Motmanova prorocanstva" sa richardom geerom ? mozda,po opisu...
- - - - - - - - - -
D o a - dead or alive? a mozda sam i pomesao....a znam koji je otprilike...