Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Trebam pomoc! Zna li netko ime filma iz ´90? Otaci se zaljubljuje u mladu djevojku i zeni ju,otac ima tri sina,no i sva trojica sinova su zaljubljeni u nju. jedan od sinova je pravnik,drugi doktor a treci umjetnik. desavaju su ubojstva zbog mlade djevojke (zbog ljubomore) prvi umire otac,zatim jedan pa drugi sin,mislim da je treci zavrsio u zatvoru

Ne znam mnogo o filmu posto sam ga gledao pre 4-5 godina i od tad mi je zelja da ga odgledam u celini ali ne mogu da ga pronadjem.Prica filma je da su neki drugovi se skupili posle dosta vremena u neku udaljenu kao kolibu i pricaju o svojim starim dozivljajima.I stalno se prisacaju nekog njihovog druga iz vremena kada su bili mali kojeg su stalno mucili i zajebavali a oni mu pomagali.Taj klinac je imao kutiju za hranu sa slikom Scooby Doo-a i zapamtio sam ga po jednoj sceni gde ga neka dvojica teraju da jede fekalije.I kasnije se ispostavilo da taj klinac ima neke natprirodne moci.A u medjuvremenu neki cudan vanzemljac se pojavljuje i zaposeda ljude u toj okolini i pokusava da udje u njihovu tu kolibu.I onda tu pocinje svadja izmedju njih i problemi nastaju.I kasnije se svi digli na noge bila i kao neka policija i sve i svasta.U nekim scenama tog jednog lika je zauzeo taj vanzemljac i kad god stavi kapuljacu taj vanzemljac preovlada.I ima jos jedna cudna scena kada vanzemljac udje u nekog psa i onda neki cudni stenci izadju iz tog psa.E sad negde u filmu se nadje neka zajednicka stvar oko tog cudnog klinca i tog vanzemljaca.Ovo podseca na The Thing ali ja ne bih rekao da je to to(nisam siguran posto nisam ni The Thing odgledao) jer je kvalitet snimanja i svega bio na skroz drugom nivou od onog u The Thing.Isto je vrlo moguce da sam ja dva filma pobrkao i zapamtio ih kao jedan.Ako moze neko da mi pomogne zahvaljujem se unapred!

Potrebna mi je mala pomoc..
Gledala sam jedan film ali ni sama se ne secam pre koliko,radi se o tome da je jedna devojka valjda zaspala i za to vreme je prolazila kao kroz neka mitarstva,videla je gde su deca koja su abortirana,ljudi kojima niko nije dugo otisao da poseti grob,i cini mi se kroz sve to je vodila jedna mala devojcica za koju cini mi se je bila njena cerka koju je ona izgubila ili abortirala ne secam se..
Trazim taj film duze vreme i nikako ga nmg naci nzm kako se zove :/

volio bih kad bi bar jedan od ova dva filma naso.verovatno sad i da pogledam nisu nesto al cisto da mi vrate neke uspomene.jedva da se iceg secam sem bas upecatljivih detalja.inace gledao sam ih krajem devedesetih(poznate po ludim fantazijama)
1.negativici iz predela stomaka pucaju masinkama(uvek sam mislio da se zove kiborg,al kad sam pogledao kiborg nije to,to)
2.pozitivac sa BELOM kosom resava probleme sa negativcima i na kraju filma vraca se u pecinu i leze u neki grob iz kog je valjda ustao da razbije negativce.

znam da je premalo informacija al nikad se nezna.:D

da nije ovaj drugi mozda Beowulf,on ima belu kosicu 1999 god

Gledala sam jedan film ali ni sama se ne secam pre koliko,radi se o tome da je jedna devojka valjda zaspala i za to vreme je prolazila kao kroz neka mitarstva,videla je gde su deca koja su abortirana,ljudi kojima niko nije dugo otisao da poseti grob,i cini mi se kroz sve to je vodila jedna mala devojcica za koju cini mi se je bila njena cerka koju je ona izgubila ili abortirala ne secam se..
Hvala vam puno,znacilo bi mi ako bi mi pomogao neko!!

I mene interesuje. Odgledala bih ga:zimag:

Pozdrav narode, treba mi pomoc. Ovako nije u pitanju film radi se o emisiji ili seriji pojma nemam, znam da sam je gledao na happy televiziji 2006,2007 godine otprilike. Radnja je sledeca: Par drugara i drugarica se nalaze negde u sumi i uz vatru koja gori pricaju price. Price su veoma zanimljive svaka prica ima neku pouku i veoma je interesantna. Pomozite ako neko zna naziv bio bi mu veoma zahvalan. Hvala unapred!

Pozdrav narode, treba mi pomoc. Ovako nije u pitanju film radi se o emisiji ili seriji pojma nemam, znam da sam je gledao na happy televiziji 2006,2007 godine otprilike. Radnja je sledeca: Par drugara i drugarica se nalaze negde u sumi i uz vatru koja gori pricaju price. Price su veoma zanimljive svaka prica ima neku pouku i veoma je interesantna. Pomozite ako neko zna naziv bio bi mu veoma zahvalan. Hvala unapred!
možda ovo http://www.imdb.com/title/tt0103352/

E ljudi..jel mozete da se setite ovog filma? dva lika zarobila su porodicu i mucili ih tokom celog filma..na kraju su ih ubili. Klinca valjda razneli puskom a majku vezali i bacili u vodu...bili su na nekom camcu..to je valjda zadnja scena.

Funny Games
http://www.imdb.com/title/tt0119167/

Mada je veća verovatnoća da si gledao obradu Funny Games (US), koju je snimio isti reditelj.
http://www.imdb.com/title/tt0808279/

Konačno da i ja tebi budem od nekakve koristi. :)

,film je iz kraja osamdesetih ili pocetka devedesetih,ko glumi neznam ali radnja ide u fazon da lik nekakva varalica bezi od policije zbog necega,u bijegu ulazi u neciju kucu tacnije vilu,dok je u toj kuci saznaje da je kuca nekog lika ko treba da dodje za par dana da zivi u toj kuci a niko nezna kako taj lik izgleda :) ,on saznaje da taj lik odustao od dolaska i on uzima njegov indetitet i predstavlja se kao on,odlazi kao ekspert u nekakvu firmu da radi a veze nema o tom poslu nista :) ,zaljubljuje se u nekakvu doktoricu,koja je cerka tog vlasnika te firme,secam se da na kraju filma se saznaje da on nije taj lik,jer se taj lik pojavljuje,znam da odlazi kod te doktorice i ona nece vise da cuje za njega,izlaze iz bolnice i ona krece sa autom a on legne pod auto da ga ona udari :),tih delova filma se secam,znam da se pomire tu ispred auta :) na sred ulice...Film sam gledao pre nekih 15 godina otprilike i vise nikad :) ,voleo bih to da pronadjem,film je komedija,kao ljubavna komedija :)

,film je iz kraja osamdesetih ili pocetka devedesetih,ko glumi neznam ali radnja ide u fazon da lik nekakva varalica bezi od policije zbog necega,u bijegu ulazi u neciju kucu tacnije vilu,dok je u toj kuci saznaje da je kuca nekog lika ko treba da dodje za par dana da zivi u toj kuci a niko nezna kako taj lik izgleda :) ,on saznaje da taj lik odustao od dolaska i on uzima njegov indetitet i predstavlja se kao on,odlazi kao ekspert u nekakvu firmu da radi a veze nema o tom poslu nista :) ,zaljubljuje se u nekakvu doktoricu,koja je cerka tog vlasnika te firme,secam se da na kraju filma se saznaje da on nije taj lik,jer se taj lik pojavljuje,znam da odlazi kod te doktorice i ona nece vise da cuje za njega,izlaze iz bolnice i ona krece sa autom a on legne pod auto da ga ona udari :),tih delova filma se secam,znam da se pomire tu ispred auta :) na sred ulice...Film sam gledao pre nekih 15 godina otprilike i vise nikad :) ,voleo bih to da pronadjem,film je komedija,kao ljubavna komedija :)

Trebalo bi da je ovaj http://www.imdb.com/title/tt0120053/?ref_=fn_al_tt_1

Nazalost nije taj film, film koji trazim je opusten, komedija. ja licno se nesecam toga ali rekli su postoji neka scena kad on dolazi u firmu kod tate te djevojke,docekuje nekakve strane partnere i treba da im pokaze firmu i posao a veze nema o tome jer on ustvari i nije taj lik vec varalica koja o tom poslu veze nema,pa se izvlaci komedija i to :) ,pa kazu da postoji nekakav lik,crnac u toj bolnici koji je non stop gledao utakmicu na TV i jedini koji je njoj rekao da ona treba da mu oprosti ,to je vec kraj filma i treca stvar jeste da je taj lik kojem je ovaj uzeo indetitet ustvari ekspert za nekakav posao za proizvodnju u toj firmi i trebao da dobije posao u toj firmi i da se on na kraju i pojavljuje i tako se i otkrije da je ovaj varalica :)

Nazalost nije taj film, film koji trazim je opusten, komedija. ja licno se nesecam toga ali rekli su postoji neka scena kad on dolazi u firmu kod tate te djevojke,docekuje nekakve strane partnere i treba da im pokaze firmu i posao a veze nema o tome jer on ustvari i nije taj lik vec varalica koja o tom poslu veze nema,pa se izvlaci komedija i to :) ,pa kazu da postoji nekakav lik,crnac u toj bolnici koji je non stop gledao utakmicu na TV i jedini koji je njoj rekao da ona treba da mu oprosti ,to je vec kraj filma i treca stvar jeste da je taj lik kojem je ovaj uzeo indetitet ustvari ekspert za nekakav posao za proizvodnju u toj firmi i trebao da dobije posao u toj firmi i da se on na kraju i pojavljuje i tako se i otkrije da je ovaj varalica :)
Onda stvarno ne znam. Sorrryyyy :zstidljivko:

jaoo i meni je poznat film msm da sam ga gledao al nmg da se setim kako se zove

a pomagajte za ovaj film:prica o cetri druga crnci,ovog jednog posalje brat da ponese travu nekom liku tog lika neki ubijaju tako da njima ostaje trava i oni tako pocinju da dilaju gudru,i tako svaki vodi svoj zivot dilaju i dalje imaju paree full,al ih zavadi neki bos i oni se medjspbno poubijaju samo jedan od njih ostane ziv pomagajteee

Back