Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

ZNA LI NEKO KAKO SE ZOVE OVAJ FILM... u filmu koliko se ja secam putuju negde ispod zemlje, kroz neke vulkanske kanale, ja mislim da ima grupa ljudi ali nisam siguran, i na dnu naidju na jedno pleme koje zivi tu vec veoma dugo, i jedan muskarac iz te grupe se zaljubi u jednu devojku iz tog plemena... pri povratku ih napadne neka vrsta dinosaurusa i da bi ostatak grupe pobegao jedan od njih se zrtvuje i ta stvorenja ga pojedu a ostali pobegnu, a sve to se desava na jednoj litici..... Podseca malo na putovanje u srediste zemlje, ali nije to to...

I da, nisam siguran da li se sve to desava ispod zemlje ali mislim da jeste

Двије дјевојке - најбоље другарице, дрогиране оду на кров зграде да пију, једна падне (могуће да је ова друга гурнула случајно) и она је полицији рекла да је само ова што је пала отишла на кров (да је не би оптужили за убиство). Међутим, та дјевојка што је пала преживи, и ова долази у болницу да је убије. Касније убија још доста људи који јој дођу у стан, исјече их на комаде и гура у судоперу. Знам задњу сцену кад јој полиција позвони на врата а она излази сва крвава и каже: What? и ту крај филма.

Zna li neko ovaj film?
Momak i devojka zive kod neke babe kao podstanari, on je pisac i pise knjige, a baba ih stalno zajebava. Ima scena kad on ide sa babom u kupovinu a baba krene da broji borovnice, ili kad pljesne dva puta rukama upali se tv, mnogo dobar film ali ne mogu da se setim kako se zove, ako neko zna neka napise :D

Zna li neko ovaj film?
Momak i devojka zive kod neke babe kao podstanari, on je pisac i pise knjige, a baba ih stalno zajebava. Ima scena kad on ide sa babom u kupovinu a baba krene da broji borovnice, ili kad pljesne dva puta rukama upali se tv, mnogo dobar film ali ne mogu da se setim kako se zove, ako neko zna neka napise :D

Duplex
http://www.imdb.com/title/tt0266489/

U nazivu filma stoje dva imena, imena dvije glavne junakinje.

Riječ je o dvije drugaricekoje zarađuju praveći prevare, i da bi, ili otišle na koncert ili kupile neke skupe haljine, prihvate posao da ubiju jednog čovjeka. Odu mu u stan, a on spava. I one sjednu na kauč da sačekaju da se probudi. U međuvremenu one zaspu. Probude se i vide da su pokrivene, a on sjedi i čita novine.

Help. :D

Hvala najlepše, dobila sm više nego što sam očekivala:)
Inače postoji online gledanje, recimo ja sam svojevremeno upravo preko linka odgledala Ko se boji Virdzinije Vulf -prva verzija....

Hvala još jednom, odoh da skinem ova dva...

Riječ je o dvije drugaricekoje zarađuju praveći prevare, i da bi, ili otišle na koncert ili kupile neke skupe haljine, prihvate posao da ubiju jednog čovjeka. Odu mu u stan, a on spava. I one sjednu na kauč da sačekaju da se probudi. U međuvremenu one zaspu. Probude se i vide da su pokrivene, a on sjedi i čita novine.

A sto su cekale da se probudi?

Odavno sam ga gledao pa nisam siguran da nije mozda je ovaj:
http://www.imdb.com/title/tt0162346/?ref_=fn_al_tt_8

Potrebna mi je mala pomoc..
Gledala sam jedan film ali ni sama se ne secam pre koliko,radi se o tome da je jedna devojka valjda zaspala i za to vreme je prolazila kao kroz neka mitarstva,videla je gde su deca koja su abortirana,ljudi kojima niko nije dugo otisao da poseti grob,i cini mi se kroz sve to je vodila jedna mala devojcica za koju cini mi se je bila njena cerka koju je ona izgubila ili abortirala ne secam se..
Trazim taj film duze vreme i nikako ga nmg naci nzm kako se zove :/
Hvala vam puno,znacilo bi mi ako bi mi pomogao neko!!

Ljudi zna li neko pleaseee, i mene interesuje? :zskace:

Сигурноо неко знааа

Двије дјевојке - најбоље другарице, дрогиране оду на кров зграде да пију, једна падне (могуће да је ова друга гурнула случајно). Она је полицији рекла да је само ова што је пала отишла на кров (да је не би оптужили за убиство). Међутим, та дјевојка што је пала преживи, и ова долази у болницу да је убије. Касније убија још доста људи који јој дођу у стан, исјече их на комаде и гура у судоперу. Знам задњу сцену кад јој полиција позвони на врата а она излази сва крвава и каже: What? и ту крај филма.

Сигурноо неко знааа

Двије дјевојке - најбоље другарице, дрогиране оду на кров зграде да пију, једна падне (могуће да је ова друга гурнула случајно). Она је полицији рекла да је само ова што је пала отишла на кров (да је не би оптужили за убиство). Међутим, та дјевојка што је пала преживи, и ова долази у болницу да је убије. Касније убија још доста људи који јој дођу у стан, исјече их на комаде и гура у судоперу. Знам задњу сцену кад јој полиција позвони на врата а она излази сва крвава и каже: What? и ту крај филма.

Cica Drazo, jel ovaj http://www.imdb.com/title/tt1680051/?ref_=nv_sr_1

Slabo znam o ovom filmu,gledao sam ga odavno.Bas se slabo secam filma,pokusacu koliko toliko da objasnim o kojem filmu se radi.
Neka dva lika su se izgubila na nekoj planini,prezivljavaju prave kucu.Kad god su videli neku zivotinju nisu hteli da je ubiju mislili su da je to neki znak..
Gledao sam na b92 i na teletekstu je pisalo da se film zove "Izgubljeni u Golgoti" tako nesto..Ali na google ga uopste nema.

Na kom jeziku je film?

Back