Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

U filmu se radi o postavljanju nekih eksploziva prvo su postavljene neke bombe na neke zgrade ako se dobro secam, a pred kraj filma se ljudi koji su nosili eksploziv sa sobom u koferu (trebali su da od neke organizacije budu rasporedjeni u svaki autobus po jedan covek sa jednim koferom eksploziva)nadju SVI u isti autobus mislim da je to neko bio namerno uradio da ih tako smesti da bude sto manja steta.Cini mi se da se radnja filma desava u Francuskoj.

pomozite molim vas trazim film a radnja ide ovako otprilike

decak zivi sa porodicom u nekoj kao sumi ima sestru i ide autobusom u skolu jednog dana se doseli devojcica u komsiluk i onda idu zajedno u skolu kad su u skoli rade nest ne secam se sta vracaju se kuci glavni deo price je ja msm kad su njih dvoje nasli kao reku i sa drveta visi konopac oni su presli reku uz pomoc konopca posle su lutali po su i nzm sta je jos bilo ali su nasli kucicu na drvetu pa su tamo uredjivali a na kraju filma decak ide sa nastavnicom u muzej a u medjuvremenu devojcica se udavi u reci kad se vrati kuci decak vidi roditelje zarinute a oni ga ne gledaju dok on ne pita sta je bilo i oni ga pogledaju i raduju se jer su mislili da se i on udavio na samom kraju te komsije se sele odatle i idu u grad a dete je uzelo daske i napravilo mostni proglasilo sestru kraljicom tog kao kraljevstva. nzm ni jednog glumca ili glumicu ali bih film gledao ponovo. izvinite sto nema tacke zareza i velikog slova pisem preko mobilng pa bi dugo potrajalo. hvala unapred.

pomozite molim vas trazim film a radnja ide ovako otprilike

decak zivi sa porodicom u nekoj kao sumi ima sestru i ide autobusom u skolu jednog dana se doseli devojcica u komsiluk i onda idu zajedno u skolu kad su u skoli rade nest ne secam se sta vracaju se kuci glavni deo price je ja msm kad su njih dvoje nasli kao reku i sa drveta visi konopac oni su presli reku uz pomoc konopca posle su lutali po su i nzm sta je jos bilo ali su nasli kucicu na drvetu pa su tamo uredjivali a na kraju filma decak ide sa nastavnicom u muzej a u medjuvremenu devojcica se udavi u reci kad se vrati kuci decak vidi roditelje zarinute a oni ga ne gledaju dok on ne pita sta je bilo i oni ga pogledaju i raduju se jer su mislili da se i on udavio na samom kraju te komsije se sele odatle i idu u grad a dete je uzelo daske i napravilo mostni proglasilo sestru kraljicom tog kao kraljevstva. nzm ni jednog glumca ili glumicu ali bih film gledao ponovo. izvinite sto nema tacke zareza i velikog slova pisem preko mobilng pa bi dugo potrajalo. hvala unapred.

Kako bre ne znas glumce AnnaSophia Robb i Josh Hutcherson i Zooey Deschanel. Most za Terabitiju. Pogledaj i Little Manhattan sa Joshom. To su mu dva najbolja filma. ;)

Ja sam na svim znanim i nezaninim sajtovima (forumima) trazila film koji mi je posta opsesija, ali, koliko god se ljudi trudili da pomognu, nisu uspeli.
Dala sam malo podataka, otprilike (ima i ovde negde taj post, valjda) da je to bila serija, ja imala "srecu" da naletim na poslednju epizodu.
Ovako nekako: Sirokim drumom americki vojnici puskama gone azijatsku decu, uplakanu, mislim strasno ne bih da detaljisem, dok im pomaze jedna plavusa.
Njima i njoj pomaze belac, otprilike da je novinar i ranjen je koli se secam, ima neki povez na ruci...
............
Kraj: Posle duzeg perioda, ona trazi njega. Zna da zivi u Australiji, odlazi tamo, secam se kao da sam JA snimala taj deo -scene neke autobuske stanice, gde se ona raspituje za njega. Uputili su je na neku farmu u brdima...Ona je pronalazi, ulazi i ceka...Kisa pljusti, onda cuje zvuka auta koji se priblizava, upaljena svetla i ljubav pobedjuje. No, zbog stravicnih scena progona azijatske dece, mislim i da je serija, ne bih gledala. Ko zna cega tu sve nema, a meni je dete-dete:(

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eto, dugacko, ako dozvoljavate jos nesto: Kako se zvao i ima li neko link- film gde covek prezivljava rat, dolazi kuci ali nista ne zna o supruzi, misli da je nastradala a bila je drugom stanju. Nesto kao horor, kad pokusa ne mislsiti, zavese se pomeraju, desavaju se cuda, on odlucuje da istrazi sta se desilo...
Poklon koji je dobio tamo iako je saznao za smrt supruge je preslatka mala beba, devojcica:heart:
Poslednja scena, proslo je par godina, njih dvoje su u vrtu, on joj govori o majci...

Izvnite:rumenko:
:hvala:
jedino sto mi pada napamet su polja smrti" tako nekako su preveli film i otprilike je iz 70-80 godina ,gledao sam ga kao mali....
Desava se na pirnincanim poljima - ako je to taj,ali koliko se ja se secam bila su 2 tipa/novinara ,e sad dali je sanjima bila i neka zenska ,neznam , davno to bese.....tezak i sumoran film,koliko se secam sa polu srecnim krajem...

pozdrav svima,potrebna mi je pomoc oko 2 filma...
1. stari film,mislim da je bio crno beli,znam samo da neki covek treba da preveze kamionom neku eksplozivnu materiju,mislim da je bio nitro glicerin... rizik je jer moze doci do eksplozije prilikom drmanja,a ruta transporta je bila takva da je to veliki rizik... na kraju on uspeva... secam se da mesto gde je dovezao taj tovar,da je tu vatra,da gori,da se tu koristio taj nitro glicerin,ali ne mogu da se setim o cemu se tu radi...
2. film sam gledao negde 90-ih... porodica,muze,zena,i sin od nekoliko godina... otac ima neki camac,barku,tako nesto,i isplovljava sa sinom... tu im se gubi svaki trag,nestaju... zena pokusava da ih nadje,gleda svaki trag,mislim da taj covek nije ni poneo radio vezu na taj put sto je njoj posle bilo i sumnjivo... ona prijavljje nestanak,traze ih,ali se posle ispostavlja da oni nisu nestali,nego je on negde otisao sa detetom,pobegao od te zene... zasto,ne znam,ne mogu vise niceg da se setim...
ako neko ima neki trag bio bih mu zahvalan

za ovaj drugi možda http://www.imdb.com/title/tt0150377/ mada se ne sećam da se dete pominje u filmu

jedino sto mi pada napamet su polja smrti" tako nekako su preveli film i otprilike je iz 70-80 godina ,gledao sam ga kao mali....
Desava se na pirnincanim poljima - ako je to taj,ali koliko se ja se secam bila su 2 tipa/novinara ,e sad dali je sanjima bila i neka zenska ,neznam , davno to bese.....tezak i sumoran film,koliko se secam sa polu srecnim krajem...

Mislim da nisu u pitanju Polja smrti (Killing Fields). I meni je prvo on pao na pamet, ali mislim da nije taj film u pitanju... I mislim da u Killing Fields nema zenske...

Mislim da nisu u pitanju Polja smrti (Killing Fields). I meni je prvo on pao na pamet, ali mislim da nije taj film u pitanju... I mislim da u Killing Fields nema zenske...
Ne, Regina, nije, hvala ti ipak, kao i kuglagerlou (ako sam nekoga izostavila izvinjavam se), mislim da ovaj drugi mogu lakse pronaci. U flumu (ili seriji) koji sam prvo navela sve vreme mi se cinilo da je glavnu musku ulogu imao Harison Ford, ali, kako su mi i kasnije sugerisali, bio je to autstralijski glumac
Bryan Brown...Mislim da je Nikol Kidman snimila neku mini seriju o Vijetnamu, pokusacu tu, a vama hvala na pomoci, u svakom slucaju na pokusaju:)
P.S. Moguce da je bila Kambodza recimo u pitanju, zasto sam zapela za Vijetnam samo:(

Poslednja izmena:
Ne, Regina, nije, hvala ti ipak, kao i kuglagerlou (ako sam nekoga izostavila izvinjavam se), mislim da ovaj drugi mogu lakse pronaci. U flumu (ili seriji) koji sam prvo navela sve vreme mi se cinilo da je glavnu musku ulogu imao Harison Ford, ali, kako su mi i kasnije sugerisali, bio je to autstralijski glumac
Bryan Brown...Mislim da je Nikol Kidman snimila neku mini seriju o Vijetnamu, pokusacu tu, a vama hvala na pomoci, u svakom slucaju na pokusaju:)
P.S. Moguce da je bila Kambodza recimo u pitanju, zasto sam zapela za Vijetnam samo:(

Bryan Brown ima seriju slicne tematke.
A Town Like Alice
http://www.imdb.com/title/tt0081949/
i posle vijetnama devojka iz price odlazi kod njega u australiju. ali zavrsetak uopste nije kako si opisala.
a ovde, na primer
The Children of Huang Shi
http://www.imdb.com/title/tt0889588/?ref_=nm_flmg_act_14
J R Meyers je novinar valjda, ona medincinska sestra, deca se napatise, ali niko ne odlazi u austral.

Bryan Brown ima seriju slicne tematke.
A Town Like Alice
http://www.imdb.com/title/tt0081949/
i posle vijetnama devojka iz price odlazi kod njega u australiju. ali zavrsetak uopste nije kako si opisala.
a ovde, na primer
The Children of Huang Shi
http://www.imdb.com/title/tt0889588/?ref_=nm_flmg_act_14
J R Meyers je novinar valjda, ona medincinska sestra, deca se napatise, ali niko ne odlazi u austral.

Hvala ti puno, verovatno sam nesto pobrkala, ja sam taj film gledala ima vese od decenije, ali, pogledacu linkove:hvala:

Nikol Kidman je glumila u seriji Bankok Hilton http://www.imdb.com/title/tt0096540/?ref_=nm_flmg_act_47 a radnja je na Tajlandu.

Dragi filmofili, moja drugarica ostavlja tipu cokoladice i slatkise nedeljama u postanskom sanducetu...upravo mu sprema i ovu poruku...sad mi je poslala na viber:

a mene je to sve podsjetilo na film koji sam davno gledala i koji bi da joj preporucim ali ne znam kako se zove....oni su ostavljali jedno drugom u stolu pisma i na taj nacin putovali kroz vrijeme. On je bio iz sadasnjosti a ona iz proslosti...da li ga je neko gledao? Sto je bio njen, a On ga je kupio u antikvarnici....

Poslednja izmena:
Ne znam obuhvata li ova tema i crtane filmove, ali me jedan interesuje. Petominutni crtani film u stihu, u kom je narator bila žena, sve imalo srećan kraj, a tim crtanim bile obuhvaćene dogodovštine svih životinja. Prikazivana je i na RTS2, ali i na nekim lokalnim televizijama...
Zapamtio sam epizodu u kojoj su kokoška i krava konkurencija jedna drugoj, pa postepeno snižavaju svoje cene svojih proizvoda-jaja i sira, ne bi li privukle što više mušterija. Na kraju se njih dve potuku, gađaju jajima i sirom i naprave gibanicu za sve životinje iz okruženja...
Može li mi neko pomoći? :)

pozdrav svima,potrebna mi je pomoc oko 2 filma...
1. stari film,mislim da je bio crno beli,znam samo da neki covek treba da preveze kamionom neku eksplozivnu materiju,mislim da je bio nitro glicerin... rizik je jer moze doci do eksplozije prilikom drmanja,a ruta transporta je bila takva da je to veliki rizik... na kraju on uspeva... secam se da mesto gde je dovezao taj tovar,da je tu vatra,da gori,da se tu koristio taj nitro glicerin,ali ne mogu da se setim o cemu se tu radi...
2. film sam gledao negde 90-ih... porodica,muze,zena,i sin od nekoliko godina... otac ima neki camac,barku,tako nesto,i isplovljava sa sinom... tu im se gubi svaki trag,nestaju... zena pokusava da ih nadje,gleda svaki trag,mislim da taj covek nije ni poneo radio vezu na taj put sto je njoj posle bilo i sumnjivo... ona prijavljje nestanak,traze ih,ali se posle ispostavlja da oni nisu nestali,nego je on negde otisao sa detetom,pobegao od te zene... zasto,ne znam,ne mogu vise niceg da se setim...

DRUGI FILM SE ZOVE DVOSTRUKI RIZIK , GLUMI ESLI DZAD...
http://sh.wikipedia.org/wiki/Double_Jeopardy_(film)

DRUGI FILM SE ZOVE DVOSTRUKI RIZIK , GLUMI ESLI DZAD...
http://sh.wikipedia.org/wiki/Double_Jeopardy_(film)

na zalost,nije taj film Olja... hvala ti u svakom slucaju na pokusaju... radnja jeste slicna,ali nije bas ista... u ovom filmu muz lazira svoju smrt,zena se budi,krvava odeca,on je nestao... u filmu koji ja trazim,muz,zena i dete su zajedno u kuci,on ide sa detetom da isplovi... pozdravlja se sa zenom i odlaze... a onda im se gubi svaki trag... ona prijavljuje nestanak,pokusava da ih nadje... nije optuzena za ubistvo,nije u zatvoru... muz i dete su nestali... ali koliko se secam kroz maglu,ne znam iz kog razloga je on pobegao od nje,i iscenirao svoj nestanak... a on i dete su negde otisli... ne secam se vise detalja...
hvala jos jednom na pomoci,nadam se da cemo ga pronaci...

film sam gledao negde 90-ih... porodica,muze,zena,i sin od nekoliko godina... otac ima neki camac,barku,tako nesto,i isplovljava sa sinom... tu im se gubi svaki trag,nestaju... zena pokusava da ih nadje,gleda svaki trag,mislim da taj covek nije ni poneo radio vezu na taj put sto je njoj posle bilo i sumnjivo... ona prijavljje nestanak,traze ih,ali se posle ispostavlja da oni nisu nestali,nego je on negde otisao sa detetom,pobegao od te zene... zasto,ne znam,ne mogu vise niceg da se setim...

da nije ovo
To Love, Honor and Deceive

Zna li neko naziv ovih filmova, ili bar glumce
1. francuski film: tri prijatelja rade za kriminalca kao ubice, uterivači dugova... Jednom od njih devojka ostane u drugom stanju i pred porođaj on želi da napusti takav način života. Međutim druga dvojica dobijaju zadatak od šefa da ga likvidiraju i kao dokaz donesu njegovu šaku...
2. takođe francuski film, ali komedija: tri tipa koji se ne poznaju dobijaju poziv od advokata i saznaju da su braća po ocu. Jedan je crnac, zaposlen i u stanu mu je sve sređeno, druga dvojica su belci. Jedan je oženjen i živi kod ženinih roditelja uz stalno zvocanje, a treći je probisvet. Da bi dobili nasledstvo jedno vreme moraju da provedu zajedno...

Back