Ja sam na svim znanim i nezaninim sajtovima (forumima) trazila film koji mi je posta opsesija, ali, koliko god se ljudi trudili da pomognu, nisu uspeli.
Dala sam malo podataka, otprilike (ima i ovde negde taj post, valjda) da je to bila serija, ja imala "srecu" da naletim na poslednju epizodu.
Ovako nekako: Sirokim drumom americki vojnici puskama gone azijatsku decu, uplakanu, mislim strasno ne bih da detaljisem, dok im pomaze jedna plavusa.
Njima i njoj pomaze belac, otprilike da je novinar i ranjen je koli se secam, ima neki povez na ruci...
............
Kraj: Posle duzeg perioda, ona trazi njega. Zna da zivi u Australiji, odlazi tamo, secam se kao da sam JA snimala taj deo -scene neke autobuske stanice, gde se ona raspituje za njega. Uputili su je na neku farmu u brdima...Ona je pronalazi, ulazi i ceka...Kisa pljusti, onda cuje zvuka auta koji se priblizava, upaljena svetla i ljubav pobedjuje. No, zbog stravicnih scena progona azijatske dece, mislim i da je serija, ne bih gledala. Ko zna cega tu sve nema, a meni je dete-dete
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eto, dugacko, ako dozvoljavate jos nesto: Kako se zvao i ima li neko link- film gde covek prezivljava rat, dolazi kuci ali nista ne zna o supruzi, misli da je nastradala a bila je drugom stanju. Nesto kao horor, kad pokusa ne mislsiti, zavese se pomeraju, desavaju se cuda, on odlucuje da istrazi sta se desilo...
Poklon koji je dobio tamo iako je saznao za smrt supruge je preslatka mala beba, devojcica

Poslednja scena, proslo je par godina, njih dvoje su u vrtu, on joj govori o majci...
Izvnite