Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Gledala sam kao mala film o devojci koja jedina vidja jednog decka, on je duh i tako provode vreme zajedno.. onda mu je rekla da vise nece da ga vidja jer svi misle da je luda u skoli.. i onda ga od tad nije vidjala.. kraj filma je da je ona sad odrasla i ima cerku i u poslednjoj sceni ona je u kuci i gleda cerkicu kroz prozor i shvati da cerkica prica sa nevidljivim decakom :) film je deciji.. pozdrav.. ako neko zna koji je bila bih mu zahvalna :))

1decak koji je voleo da trci … u porodici mu brane da trci jer je pocepao sve patike… on izlazi nocu kroz prozor kuce I krisom trci., kuca mu se nalazi na nekoj livadi, odlazi na neko veliko takmicenje u pitanju je veliki stadion I staza kao na marakani, nema fensi patike kao njegovi protivnici nego trci bos I na kraju pobedjuje… nije iranski, nije singapur(ćan)ski, nije indijski…film je iz80-tih ili 90-tih godina…mislim da je engleski I da su ostale filmove radili po njemu.
2.Glavni glumac je crnac muzicar koji je oboleo od raka i nakon saznanja zeli da izvrsi samoubistvo.Organizuje zurku poznatih licnosti,poverava se prijatelju o toj odluci.I ima u filmu da ppoklanja instrument nekom klincu koji svira isto to.A taj instrumen je zvao zlatna truba.Na kraju izvrsava samoubistvo
3.Da li neko zna naziv filma u kojem je original muzika od pesme Lutajuca srca - Jos malo?Iz tog filma je nastala ova nasa pesma.Film je izmedju '65 i '75 godine,strani film.

Gledala sam kao mala film o devojci koja jedina vidja jednog decka, on je duh i tako provode vreme zajedno.. onda mu je rekla da vise nece da ga vidja jer svi misle da je luda u skoli.. i onda ga od tad nije vidjala.. kraj filma je da je ona sad odrasla i ima cerku i u poslednjoj sceni ona je u kuci i gleda cerkicu kroz prozor i shvati da cerkica prica sa nevidljivim decakom :) film je deciji.. pozdrav.. ako neko zna koji je bila bih mu zahvalna :))

Podseca na "ne tupi frede" --Drop dead fred

POTREBNA MI JE POMOC!
Gledala sam film, pre par godina ali ne mogu da se setim naslova
Film je Americki
Decko je ziveo sa svojom majkom u kuci, nakon nekog vremena u njegov komsiluk se doseljava devojka koja se njemu svidela, pocinje da je nadgleda, upoznali su se(ne secam se tacno kako), poceli su se druziti i ona je stalno dolazila kod njega, otkrili su da imaju komsiju koji je ubica, i tako su ga nadgledali i pratili dugo vremena, kako je vreme odmicalo i oni se sve vise druzili poceli su se jedno drugom svidjati, posle su se i poceli zabavljati, decko se upasio za svojku majku, jer je ona bila u dobrim odnosima sa ti komsijom kojeg su pratili, jednu noc on je oteo njegovu majku(cini mi se da je tako bilo), a zatim su oni usli u njegovu kucu, ona je bila zaglavljena u njegovoj garazi, pozvali su policiju, taj komsija je pokusao da ubije njih, eto to je sve cega se secam.
Ako neko kojim slucajem zna koji je naziv filma, bila bih mu veoma zahvalna kada bi mi rekao.
Hvala unapred!
Pozdrav!
Paranoja

1decak koji je voleo da trci … u porodici mu brane da trci jer je pocepao sve patike… on izlazi nocu kroz prozor kuce I krisom trci., kuca mu se nalazi na nekoj livadi, odlazi na neko veliko takmicenje u pitanju je veliki stadion I staza kao na marakani, nema fensi patike kao njegovi protivnici nego trci bos I na kraju pobedjuje… nije iranski, nije singapur(ćan)ski, nije indijski…film je iz80-tih ili 90-tih godina…mislim da je engleski I da su ostale filmove radili po njemu.
2.Glavni glumac je crnac muzicar koji je oboleo od raka i nakon saznanja zeli da izvrsi samoubistvo.Organizuje zurku poznatih licnosti,poverava se prijatelju o toj odluci.I ima u filmu da ppoklanja instrument nekom klincu koji svira isto to.A taj instrumen je zvao zlatna truba.Na kraju izvrsava samoubistvo
3.Da li neko zna naziv filma u kojem je original muzika od pesme Lutajuca srca - Jos malo?Iz tog filma je nastala ova nasa pesma.Film je izmedju '65 i '75 godine,strani film.
4.Film je mozda iz 90-ih,znam samo da je komedija,kao neka srednja skola i da je pocetak filma sama ona spica kao olovni vojnici napravljeni pa padaju,tako nesto

Devojčica ima predstavu u školi (balet ili nešto), i njena mama i mladja sestra stiyu na vreme, a tata kasni i dolayi skoro na kraj. Devojčica ljuta na tatu, vraća se kući sa mamom u autu, dok tata vozi malo iza njih. U tom trenutku maminim kolima dolazi u susret kamion ciji je vozač ili pijan, ili je zaspao za volanom, i tu dolazi do sudara ili naglog skretanja da bi se izbegao sudar, i ta devojcica izlece kroz šajbu i ostaje na mestu mrtva. Dalje se dešava to, da njena mladja sesta vidi njen duh, i ona ju navodi da skoči u fontanu, skoči sa prozora i svasta nešto, ne bi li kao bile zajedno...
sećam se još i neke kao galerije i u kojoj u izlogu stoji slika na kojoj je nacrtana neka velika kuća...to je navodno kuća izgubljenih dušica, u kojoj zivi neka starija zena koja u potkrovlju kuće čuva sve te duhove dece....ma ne ynam vise....to je sve sto mi je ostalo u sećanju...
pomozite molim vaaaasssss

Devojčica ima predstavu u školi (balet ili nešto), i njena mama i mladja sestra stiyu na vreme, a tata kasni i dolayi skoro na kraj. Devojčica ljuta na tatu, vraća se kući sa mamom u autu, dok tata vozi malo iza njih. U tom trenutku maminim kolima dolazi u susret kamion ciji je vozač ili pijan, ili je zaspao za volanom, i tu dolazi do sudara ili naglog skretanja da bi se izbegao sudar, i ta devojcica izlece kroz šajbu i ostaje na mestu mrtva. Dalje se dešava to, da njena mladja sesta vidi njen duh, i ona ju navodi da skoči u fontanu, skoči sa prozora i svasta nešto, ne bi li kao bile zajedno...
sećam se još i neke kao galerije i u kojoj u izlogu stoji slika na kojoj je nacrtana neka velika kuća...to je navodno kuća izgubljenih dušica, u kojoj zivi neka starija zena koja u potkrovlju kuće čuva sve te duhove dece....ma ne ynam vise....to je sve sto mi je ostalo u sećanju...
pomozite molim vaaaasssss

The Lost Souls

pomozite molim vas trazim film a radnja ide ovako otprilike

decak zivi sa porodicom u nekoj kao sumi ima sestru i ide autobusom u skolu jednog dana se doseli devojcica u komsiluk i onda idu zajedno u skolu kad su u skoli rade nest ne secam se sta vracaju se kuci glavni deo price je ja msm kad su njih dvoje nasli kao reku i sa drveta visi konopac oni su presli reku uz pomoc konopca posle su lutali po su i nzm sta je jos bilo ali su nasli kucicu na drvetu pa su tamo uredjivali a na kraju filma decak ide sa nastavnicom u muzej a u medjuvremenu devojcica se udavi u reci kad se vrati kuci decak vidi roditelje zarinute a oni ga ne gledaju dok on ne pita sta je bilo i oni ga pogledaju i raduju se jer su mislili da se i on udavio na samom kraju te komsije se sele odatle i idu u grad a dete je uzelo daske i napravilo mostni proglasilo sestru kraljicom tog kao kraljevstva. nzm ni jednog glumca ili glumicu ali bih film gledao ponovo. izvinite sto nema tacke zareza i velikog slova pisem preko mobilng pa bi dugo potrajalo. hvala unapred.

Odavno sam gledao ali neznam ime filma; otprilike ide ovako:
- vojnik se povlaci kroz polja pored nekog sela i ulazi u neku stalu, kad tamo naidje na lepu djevojku koja se krije zbog toga sto je smrtno preplasena jer lokalni stanovnici hoce da je lincuju (zbog navodne veze sa neprijateljskim oficirom ili tako nesto!?). Vojnik cjelo vrjeme pokusava da ih ubjedi da joj oproste ali kako u tome nikako ne uspjeva, ne preostaje mu nista drugo nego da puca u djevojku kako ne bi pala u ruke gnjevnih seljaka...

Molim za pomoc...
Hvala

Poslednja izmena:
Odavno sam gledao ali neznam ime filma; otprilike ide ovako:
- vojnik se povlaci kroz polja pored nekog sela i ulazi u neku stalu, kad tamo naidje na lepu djevojku koja se krije zbog toga sto je smrtno preplasena jer lokalni stanovnici hoce da je lincuju (zbog navodne veze sa neprijateljskim oficirom ili tako nesto!?). Vojnik cjelo vrjeme pokusava da ih ubjedi da joj oproste ali kako u tome nikako ne uspjeva, ne preostaje mu nista drugo nego da puca u djevojku kako ne bi pala u ruke gnjevnih seljaka...

Molim za pomoc...
Hvala

Mislim da je to ovaj film http://www.imdb.com/title/tt0096131/?ref_=nm_flmg_act_59.

Ja sam na svim znanim i nezaninim sajtovima (forumima) trazila film koji mi je posta opsesija, ali, koliko god se ljudi trudili da pomognu, nisu uspeli.
Dala sam malo podataka, otprilike (ima i ovde negde taj post, valjda) da je to bila serija, ja imala "srecu" da naletim na poslednju epizodu.
Ovako nekako: Sirokim drumom americki vojnici puskama gone azijatsku decu, uplakanu, mislim strasno ne bih da detaljisem, dok im pomaze jedna plavusa.
Njima i njoj pomaze belac, otprilike da je novinar i ranjen je koli se secam, ima neki povez na ruci...
............
Kraj: Posle duzeg perioda, ona trazi njega. Zna da zivi u Australiji, odlazi tamo, secam se kao da sam JA snimala taj deo -scene neke autobuske stanice, gde se ona raspituje za njega. Uputili su je na neku farmu u brdima...Ona je pronalazi, ulazi i ceka...Kisa pljusti, onda cuje zvuka auta koji se priblizava, upaljena svetla i ljubav pobedjuje. No, zbog stravicnih scena progona azijatske dece, mislim i da je serija, ne bih gledala. Ko zna cega tu sve nema, a meni je dete-dete:(

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eto, dugacko, ako dozvoljavate jos nesto: Kako se zvao i ima li neko link- film gde covek prezivljava rat, dolazi kuci ali nista ne zna o supruzi, misli da je nastradala a bila je drugom stanju. Nesto kao horor, kad pokusa ne mislsiti, zavese se pomeraju, desavaju se cuda, on odlucuje da istrazi sta se desilo...
Poklon koji je dobio tamo iako je saznao za smrt supruge je preslatka mala beba, devojcica:heart:
Poslednja scena, proslo je par godina, njih dvoje su u vrtu, on joj govori o majci...

Izvnite:rumenko:
:hvala:

pozdrav svima,potrebna mi je pomoc oko 2 filma...
1. stari film,mislim da je bio crno beli,znam samo da neki covek treba da preveze kamionom neku eksplozivnu materiju,mislim da je bio nitro glicerin... rizik je jer moze doci do eksplozije prilikom drmanja,a ruta transporta je bila takva da je to veliki rizik... na kraju on uspeva... secam se da mesto gde je dovezao taj tovar,da je tu vatra,da gori,da se tu koristio taj nitro glicerin,ali ne mogu da se setim o cemu se tu radi...
2. film sam gledao negde 90-ih... porodica,muze,zena,i sin od nekoliko godina... otac ima neki camac,barku,tako nesto,i isplovljava sa sinom... tu im se gubi svaki trag,nestaju... zena pokusava da ih nadje,gleda svaki trag,mislim da taj covek nije ni poneo radio vezu na taj put sto je njoj posle bilo i sumnjivo... ona prijavljje nestanak,traze ih,ali se posle ispostavlja da oni nisu nestali,nego je on negde otisao sa detetom,pobegao od te zene... zasto,ne znam,ne mogu vise niceg da se setim...
ako neko ima neki trag bio bih mu zahvalan

Back