Е јесте, хвалаMoguce da je film Dolores Claiborne. Sjede na trajektu a ne terasi. http://www.imdb.com/title/tt0109642/?ref_=nm_flmg_act_72
I glumac je David Strathairn, lici na Hoffmana.
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е јесте, хвалаMoguce da je film Dolores Claiborne. Sjede na trajektu a ne terasi. http://www.imdb.com/title/tt0109642/?ref_=nm_flmg_act_72
I glumac je David Strathairn, lici na Hoffmana.
![]()
Cao drugari, gledao sam jedan francuski film davno, u pitanju je jedna devojka tipicna sponzorusa koja juri samo extra bogate ljude da bi ih iskoristavala, medjutm u nju se zaljubu jedan francuski konobar koji nije bogat, pa on od gazde restorana trazi neki kredit i jedva malo da je uspeo da bude sa njom. Kasnije se radnja razvija oni se zaljubljuju jedno u drugo i on takodje postaje sponzor pa zajedno jure bogatase. Film je fenomenalan i bas bi hteo da ga gledam ponovo, ako neko zna kako se zove bio bih mu zahvalan. Hvala unapred.
Zna li neko koji je ovo film? Animirani je. Radnja je u telu coveka. Antitela se bore protiv bolesti. Nesto malo sam ga gledao, nisam ni video naslov... Ako neko zna nek napise. Hvala!
Zna li neko kako se zove jedan od onih propagandnih americkih filmova, u kojoj im je nova meta Sirija? U Siriji su zarobljeni njihovi vojnici, pa oni ubijaju sve cuvare zatvora i oslobadjaju te zatvorenikom, pa odlaze dzipom ili helikopterom, a kasnije u znak protesta sirijski pobunjenici ubijaju proamericki nastrojenog, sirijskog premijera. Nesto mi se urezalo u secanje da glavnu ulogu tumaci Majkl Dudikof ili neko slican njemu...
evo dudikof u siriji.. mozda je to?
http://www.imdb.com/title/tt0119153/?ref_=ttpl_pl_tt
Treba m film kojem ne znam naziv znam samo opis?
Evo opisa:noc zima to se odvija u sumi ima neka crna auta i crvena ta crna auta ce vijati ovu trojicu ljudi u crvenim autom onda ce se ovi popeti na brdo posmatracu ta crna auta gde ide pa ce im prokuvati auto pomoce im neka zena umesace se neki policajac.....
Molim vas sto pre da mi odgovorite ako mozete hvala unapred!!![]()
![]()
![]()
Pozdrav svima. Naime gledao sam ovaj film kao mali i bio mi je strasan ali jako dobar, guglao sam bas dugo ali nisam uspeo da pronadjem naziv filma...Radi se o sledecem decak se zove Dzejmi i zivi normalno sa porodicom. Medjutim jedno vece pre spavanja se igrao sa konjicem dobro se secam da je konjic igracka, i udavio se uzetom od tog konjica. Posle ga majka i sestra nalaze na njegovom grobu kako sedi i gledaju ga iz auta, majka prica sa njim jedina od porodice i to ja mislim na tavanu ga nalazi stalno...to je sve cega se mogu setiti nadam se da je koliko toliko dovoljnobas bi voleo ponovo da ga pogledam pa ako neko zna naziv neka napise bicu zahvalan...pozdrav jos jednom!
prastari film,mozda jeste,mozda nije robert redford,da li se kocka ili nesto tipa sa sibicama,jedino cega se secam je da se na kraju pojavi mali crnac i ne znam tacno da li mu redford da poslednje pare ili izgubi i od njega,otprilike,poznat je film,pretpostavljam da ce te znati
p.s.nije the sting njumen i redford,ali nesto u tom fazonu,hvala svakako na pomoci svima
I mene vec duze vreme muci jedan film, koji sam reletivno davno gledao, radnja filma je sledeca :Muz i zena zive u skladnom braku, muz je inace policajac i veliki zaljubljenik u bodibilding. Na pocetku filma, kao sto rekoh izmedju njh dvoje je sve u redu, o trenira u fulu i u sledecih 5 godine uzima steroide, postaje previse nervozan, pocinje da tuce zenu, maltretira decu idt. Da bi na kraju filma zena platila nekim likovima da ga ubiju, sto su i uradili. A kroz citav film ona je u istraznom zatvoru i prica verovatno tuziocu citavu njenu pricu. Ako je neko slucajno gledao ovaj film, bio bih jako zahvalan, da mi kaze ime filma, ili bar glumac koji je tumacio ulogu tog policajca.
POTREBNA MI JE POMOC!
Gledala sam film, pre par godina ali ne mogu da se setim naslova
Film je Americki
Decko je ziveo sa svojom majkom u kuci, nakon nekog vremena u njegov komsiluk se doseljava devojka koja se njemu svidela, pocinje da je nadgleda, upoznali su se(ne secam se tacno kako), poceli su se druziti i ona je stalno dolazila kod njega, otkrili su da imaju komsiju koji je ubica, i tako su ga nadgledali i pratili dugo vremena, kako je vreme odmicalo i oni se sve vise druzili poceli su se jedno drugom svidjati, posle su se i poceli zabavljati, decko se upasio za svojku majku, jer je ona bila u dobrim odnosima sa ti komsijom kojeg su pratili, jednu noc on je oteo njegovu majku(cini mi se da je tako bilo), a zatim su oni usli u njegovu kucu, ona je bila zaglavljena u njegovoj garazi, pozvali su policiju, taj komsija je pokusao da ubije njih, eto to je sve cega se secam.
Ako neko kojim slucajem zna koji je naziv filma, bila bih mu veoma zahvalna kada bi mi rekao.
Hvala unapred!
Pozdrav!