Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

U pitanju je triler, davno sam gledala pa se i ne secam detalja. Zeni se prividjaju stvari, a zapravo sve vreme muz i njegova ljubavnica joj smestaju i zele da je naprave ludom, secam se i nekog svetionika na ostrvu...Ima li neko ideju koji bi to film mogao da bude?

Lici na FInal Analysis, ali nisu bas takvi likovi i ima previse poznatih glumaca da se ne secas bas nijednog/ne.

Jedan film je bio jako davno, 90ih na mialim prvom programu, mada ne verujem da se ko seca al dobro...znam da ima neki decak, on kao boluje od neke bolesti, opada mu kosa. on je kao imao neko svoje drustvo. bio je jos jedan klinac, protiv njih, koji je isto tako bio bolestan. ako se ne varam glavni lik je imao i neki prsten. Na kraju taj mali nalazi lek proyiv te bolesti, ali saznaje da je drugi decak vec u bolnici, pa nocu njemu odnosi lek. Zavrsava se kako ujutru izlazi iz kuce, a kosa mu je narasla, iako nije on popio lek... nije bas od neke pomoci al ako se neko seca :)

pozdrav svima,potrebna mi je pomoc oko 2 filma...
1. stari film,mislim da je bio crno beli,znam samo da neki covek treba da preveze kamionom neku eksplozivnu materiju,mislim da je bio nitro glicerin... rizik je jer moze doci do eksplozije prilikom drmanja,a ruta transporta je bila takva da je to veliki rizik... na kraju on uspeva... secam se da mesto gde je dovezao taj tovar,da je tu vatra,da gori,da se tu koristio taj nitro glicerin,ali ne mogu da se setim o cemu se tu radi...
2. film sam gledao negde 90-ih... porodica,muze,zena,i sin od nekoliko godina... otac ima neki camac,barku,tako nesto,i isplovljava sa sinom... tu im se gubi svaki trag,nestaju... zena pokusava da ih nadje,gleda svaki trag,mislim da taj covek nije ni poneo radio vezu na taj put sto je njoj posle bilo i sumnjivo... ona prijavljje nestanak,traze ih,ali se posle ispostavlja da oni nisu nestali,nego je on negde otisao sa detetom,pobegao od te zene... zasto,ne znam,ne mogu vise niceg da se setim...
ako neko ima neki trag bio bih mu zahvalan

1- Pošto si tražio crno-beli film to je ovaj :
http://www.imdb.com/title/tt0046268/?ref_=wl_li_i The Wages of Fear (1953) -"Le salaire de la peur" (original title) Film je izvanredan i ja sam ga dugo tražio jer je ostavio jak utisak na mene iz detinjstva. Po njemu je urađen rimejk "Sorcerer" 1977 . Original pogledaj- uživaćeš!

Dobar dan, nadam se da cu ovde konacno naci film koji sam gledao kao klinac a voleo bih ponovo da ga nadjem. Da pokusam da objasnim radnju filma :D Naime devojcicu ( ima i brata ) koja zivi na zemlji je princeza ~ kraljica ( negde u svemiru ) i doveli su je na zemlju kako bi je zastitili od neprijatelja, sa njom je bio i njen cuvar neka baka. Znam da su princezi dok je bila u bolnici izvadili krv ali je bila plave ( zelene ) boje pa je brat pokusao pomoci da je izvuce iz bolnice. To bi recimo bilo sve sto se tice radnje filma a sada da pokusam da objasnim kraj filma posto se toga secam :D naime na kraju filma baka-cuvar ukljucuje stit na kuci u kojoj se nalazi princeza i izlazi da se bori sa jos dve babe koji su dosli da pokupe princezu. Preostali u kuci mogu da vide pravi oblik bakica samo ako stave naocare i onda u stvari vide da to nisu bakice nego neka ogromna bica ,,samuraji" posle duze borbe bakica cuvar pocinje polako da gubi i klinac istrcava iz kuce i pali prskalicu koja baca vodu na dve lose bakice i one istog momenta dozive neki sok i pocnu da se povlace i beze! Dobra bakica je cini mi se uvek nosila kisobran sa sobom a to je u stvari mac kada se gleda kroz one naocare :D uhh nadam se da sam koliko toliko objasnio film. Svaka pomoc je dobrodosla i hvala vam.

Ne mogu da se setim o kom je filmu reč, pa molim nekoga za pomoć.
Izvesno je poznatiji film.

Ne sećam se pod kojim okolnostima tip od oko 30 ak godina dolazi u posed nekakve droge koja izuzetno izoštrava percepciju, pa on, popomognut tim super čulima postiže super uspehe.
U nekom momentu pregovara sa nekim biznismenom za neku prodaju, ali se onda ispostavlja da je namena te droge bila humanistička, te protagonista upada u moralnu dilemu.
A moguće je da sam ovo upravo izmislila.

Sećam se, izvesno, scene u kojoj na stepenicama neke zgrade sreće devojku, studentkinju, rekla bih, kojoj ispadaju neke knjige, pa on na osnovu svega što super percipira oko nje valjda pokušava da je smuva.

Zahvalna.

Ne mogu da se setim o kom je filmu reč, pa molim nekoga za pomoć.
Izvesno je poznatiji film.

Ne sećam se pod kojim okolnostima tip od oko 30 ak godina dolazi u posed nekakve droge koja izuzetno izoštrava percepciju, pa on, popomognut tim super čulima postiže super uspehe.
U nekom momentu pregovara sa nekim biznismenom za neku prodaju, ali se onda ispostavlja da je namena te droge bila humanistička, te protagonista upada u moralnu dilemu.
A moguće je da sam ovo upravo izmislila.

Sećam se, izvesno, scene u kojoj na stepenicama neke zgrade sreće devojku, studentkinju, rekla bih, kojoj ispadaju neke knjige, pa on na osnovu svega što super percipira oko nje valjda pokušava da je smuva.

Zahvalna.
možebiti Limitless http://www.imdb.com/title/tt1219289/

Tražim dva filma...
1. Puštan na OBN pre pet godina. Grupa ljudi se sukobljava sa različitim stvorenjima. Priča je napravljena kao takva da bude parodija na sva biblijska proročanstva i radnje i oni jednom nalete na na neku gomilu izmeta, koja se kreće, da bi utvrdili da je to čudovište napravljeno od sadržaja creva svih na Golgoti. Od likova su mi ostali kao upečatljivi zapamćeni jedan crnac, koji pobedi to čudovište, tako što prsne dezodorans u njega i devojka, koja sve vreme Boga oslovljava sa,,Ona''
2. Puštan na OBN pre pet godina. Kombinacija više priča, koje teku istovremeno. Postoji i neka ljubavna priča, ali sam samo zapamtio scenu u kojoj se drug i drugarica, desetogodišnjaci nalaze sami u sobi i ćute. Posle desetak sekundi, on joj kaže:,,Znaš li da će sad moje društvo misliti da smo...?'', ona se, ne obazirući, okrene na stranu, on otkopča šlic, stavi njenu ruku sebi između nogu, tako se drže par sekundi da bi ona izašla i rekla da će da dođe kasnije kod njega, kad mu ne bude,,tvrd kao drvo''?
Hvala unapred

Da li neko moze da mi pomogne
Radnja filma je na nekom ostrvu, i likovi u filmu pokusavaju da pobegnu sa njega tako sto ce se medjusobno ubijati. Glavni glumac mi je nepoznat (celav).
film je star izmedju 2000-2005. gledao sam ga na pinku pre nekih 10-ak godina i mislim da je ime filma nesto tipa "Egzekutor" ali ja kada trazim na netu izadje mi egzekutor sa Dolph-om Lundgren-om :)

Da li neko moze da mi pomogne
Radnja filma je na nekom ostrvu, i likovi u filmu pokusavaju da pobegnu sa njega tako sto ce se medjusobno ubijati. Glavni glumac mi je nepoznat (celav).
film je star izmedju 2000-2005. gledao sam ga na pinku pre nekih 10-ak godina i mislim da je ime filma nesto tipa "Egzekutor" ali ja kada trazim na netu izadje mi egzekutor sa Dolph-om Lundgren-om :)

da nije The Island http://www.imdb.com/title/tt0399201/

Back