Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Je l zna neko kako se zove film gde jedna zena nadje povredjenog coveka i odvede ga kuci kao da ga leci i ispostavi se da je to njen omiljeni pisac i onda ga ona tu drzi zarobljenog ne pusta ga da idee :confused:
http://www.imdb.com/title/tt0100157/?ref_=nm_knf_t2 Misery 1990

A sada meni treba pomoc :D
Ovako, lik je imao neku nesrecu i upao je u komu, i valjda se on budi posle 3-4 godine sa sposobnoscu da vidi buducnost, i secam se kraja kada on ubija nekog predsednika ili tako nesto, film je cini mi se snimljen 80-ih ili 90-ih.
Unapred hvala :)

Gledala sam film pre par godina, radnja je ja mislim u 70im ili 80im. Radi se o tinejdzerki koja zeli da postane kao neka poznata pevacica i pozeli zelju ili joj neka vestica pomogne (nisam sigurna) i postane ta pevacica. Mislim da se zvala Samanta. Onda svi pocnu da je kopiraju u skoli, da nose kiku u stranu i teksas jakne kao ona. Secam se i da je bila na nekoj skolskoj predstavi i da je rekla nekoj plavusici kao 'slomi nogu' i ova stvarno slomi nogu na merdevinama. :roll: Zna li neko naziv filma, pustali su pre film vise puta na Pinku... :think:

Jel zna neko kako se zove malo stariji film je u pitanju, kod nas su ga preveli kao kada dodje ponoc... Radi se o tome kao jednoj zeni su ubili muza i ona se zaposljava kod nekog doktora ili tako nesto da mu bude dadilja za njegovog sina u medjuvremenu on je zavoli i tako. A njemu su ili ubili zenu ili se ona sama bacila sa istocnog tornja kuce,ne mogu da se setim nisam odgledala film do kraja... Molim vas pomagajte vec tri dana trazim kako se zove film...:dash:

Gledala sam film pre par godina, radnja je ja mislim u 70im ili 80im. Radi se o tinejdzerki koja zeli da postane kao neka poznata pevacica i pozeli zelju ili joj neka vestica pomogne (nisam sigurna) i postane ta pevacica. Mislim da se zvala Samanta. Onda svi pocnu da je kopiraju u skoli, da nose kiku u stranu i teksas jakne kao ona. Secam se i da je bila na nekoj skolskoj predstavi i da je rekla nekoj plavusici kao 'slomi nogu' i ova stvarno slomi nogu na merdevinama. :roll: Zna li neko naziv filma, pustali su pre film vise puta na Pinku... :think:

Teen Witch
http://www.imdb.com/title/tt0098453/

Pozdrav. Prisetio sam se crtaća iz detinjstva pa sam odlučio da pokušam da ga pronađem. Sećam se kao kroz maglu delića, neko mače ili pak manji pas stoji kod ograde dok reflektori tragaju za njim zatim beži iz te ustanove u kojoj se vrše eksperimenti. To mače/psić mislim da može da se transformiše u neku zver i zato je bitno da ga uhvate. Ne znam zašto ali i Garfild mi se umešao u to sećanje. Crtić je onako dobro bio nacrtan u fazonu Diznijevih. Znam da je malo informacija ali eto ako nekome zvuči poznato i seća se naziva, bilo bi mi drago da podeli sa mnom. :bye:

Stariji film, gledao ga prije 15ak godina... Crnac, iz siromašne porodice sa puno članova, radi kao kućepazitelj kod neke bogate porodice... Jednu noć se djevojka iz te porodice vraća kući iz grada pijana i počinje glasno da se smije, ležeći na krevetu u svojoj sobi... Da je ne bi čuli roditelji, crnac joj stavlja ruku na usta, međutim pretjeruje i slučajno je guši... Da se izvuče, nosi tijelo u krematorijum i spaljuje je, ali ostaju minđuše ili prsten sa pepelom, nisam siguran... Nakon toga počinje potjera za ovim nesretnikom... Da l' je kome poznato? :)

Stariji film, gledao ga prije 15ak godina... Crnac, iz siromašne porodice sa puno članova, radi kao kućepazitelj kod neke bogate porodice... Jednu noć se djevojka iz te porodice vraća kući iz grada pijana i počinje glasno da se smije, ležeći na krevetu u svojoj sobi... Da je ne bi čuli roditelji, crnac joj stavlja ruku na usta, međutim pretjeruje i slučajno je guši... Da se izvuče, nosi tijelo u krematorijum i spaljuje je, ali ostaju minđuše ili prsten sa pepelom, nisam siguran... Nakon toga počinje potjera za ovim nesretnikom... Da l' je kome poznato? :)

Native Son
http://www.imdb.com/title/tt0091613/

Jel zna neko kako se zove malo stariji film je u pitanju, kod nas su ga preveli kao kada dodje ponoc... Radi se o tome kao jednoj zeni su ubili muza i ona se zaposljava kod nekog doktora ili tako nesto da mu bude dadilja za njegovog sina u medjuvremenu on je zavoli i tako. A njemu su ili ubili zenu ili se ona sama bacila sa istocnog tornja kuce,ne mogu da se setim nisam odgledala film do kraja... Molim vas pomagajte vec tri dana trazim kako se zove film...:dash:

At the Midnight Hour
http://www.imdb.com/title/tt0112405/

Cao...Gledala sam film pre 3,4 godine na Avali,u pitanju je bila neka srednja skola,posto su nosili uniforme i o ubici koji je ubijao devojke iz te skole, i onda neka devojka iz te skole kao trazi ubicu koji je ubio neke njene drugarice,vidi nekog lepog decka u crnom odelu,on ju je pratio (od pocetka mi je bio sumljiv),posle ga upozna u policijskoj stanici ispostavi se da ga serif (sef stanice) poznaje i tu krecu da se vidjaju cesto,znam da su kao vodili ljubav u njegovim kolima,ne tako prijatna scena,ona pobegla kuci posle i plakala,ujutru osvanula nova zrtva,isto neka iz skole. NIsam sigurna,ali vazne su neke zecije sape,to je nasla u kesi u ormanu kod njega i jos neke dokaze valjda od tih devojaka,ali nije stigla da pobegne posto se on vratio u stan i uhvatio je da pretura onda su bile reklame i ja zaspala i ne znam kakav je bio kraj...znaci moram ga odgledati...evo vec par godina ne mogu da spavam :D ako je nekom poznat,bila bih veoma zahvalna da mi kaze kako se zove taj film :) poz

Poslednja izmena:
Radi se o decku iz bogate porodice koji oboli od leukemije. Tu dolazi pomocnica koja neguje bolesnog decka, a koju njegovi roditelji bas i ne vole. Posle nekog vremena oni se zaljube jedno u drugo i budu zajedno. Ona sa njim prolazi kroz najgore faze bolesti, lecenje, njegove napade histerije i slicno. Na kraju zive na obali okeana sami, njemu bude bolje neko vreme i na kraju umire. Da li neko zna o kom se filmu radi?

Mislim da je Umreti mlad sa Džuijom Roberts http://www.imdb.com/title/tt0101787/

Stariji je film, mozda 60. ili 70, u koloru. Americki ili Engleski. Radnja je u vrijeme ranih 1900tih, swing, foxtrot se igraju. 2-3 drugara i dama su grupa koja krade pare i dragulje po zabavama, pare po kockama itd Cura naravno flertuje sa svakim pojedinacno. Ostala mi je upecatljiva zadnja scena poslije glavne kradje u nekoj su raskosnoj bjeloj kuci, tipa kolonijalnih kuca sa plantaza, nova godina se slavi, i neki su im za petama. Oni uskacu u stari tip piper avioncica, i zadnja scena je lete, smiju se i pjevaju i bacaju pare kroz prozor aviona a novcanice lete na sve strane.

Poslednja izmena:
Cao drugari, gledao sam jedan francuski film davno, u pitanju je jedna devojka tipicna sponzorusa koja juri samo extra bogate ljude da bi ih iskoristavala, medjutm u nju se zaljubu jedan francuski konobar koji nije bogat, pa on od gazde restorana trazi neki kredit i jedva malo da je uspeo da bude sa njom. Kasnije se radnja razvija oni se zaljubljuju jedno u drugo i on takodje postaje sponzor pa zajedno jure bogatase. Film je fenomenalan i bas bi hteo da ga gledam ponovo, ako neko zna kako se zove bio bih mu zahvalan. Hvala unapred.

Gledao sam neki film msm da je na palmi radnja se desava u engleskoj kao nekoj devojcici tata ode u africki rat a nju je ostavio kod neke zene koja drzi skolu za male princeze kada je devojcica usla u sobu posle nekoliko trenutaka se pojavila njena suzavka sa kojom se ona sprijateljila ali sluzavka jer bila tuzna jer nije smela ni sa kim da prica devojcica jos upoznaje njenu msm da je dadilja u toj skoli nisam siguran i coveka sto ocu kako se jasu konji u toj skoli a dadilja i on su zaljubljeni 5 meseci kasnije (preskacem veliki deo filma) ona na rodjedan dobija pismo da je njen tata umro u ratu daje pismo zeni u ciju je skolu isla ona je videla da je njen otac sve izgubio htela je da izbaci devojcicu ali se setila da ce imati los ugled na druge roditelje pa je odlucila da je pretrovi u sluzavuku devojcica nije verovala da je njen otac poginu i svaki dan ga je traziula u bolnici jer je mislila da je u pitanju greska na kraju filma je uspela da nadje oca a otac je bio u soku i samo je ponavljao (mislim da je ime devojcici bila andjela nisam siguran) Andjela posle u hodniku srecu kraljicu koja joj dozvolila da pogleda po bolnici jos jedan put posto joj niko nije dao ako znate koji je film molim vas recite :D

Gledao sam neki film msm da je na palmi radnja se desava u engleskoj kao nekoj devojcici tata ode u africki rat a nju je ostavio kod neke zene koja drzi skolu za male princeze kada je devojcica usla u sobu posle nekoliko trenutaka se pojavila njena suzavka sa kojom se ona sprijateljila ali sluzavka jer bila tuzna jer nije smela ni sa kim da prica devojcica jos upoznaje njenu msm da je dadilja u toj skoli nisam siguran i coveka sto ocu kako se jasu konji u toj skoli a dadilja i on su zaljubljeni 5 meseci kasnije (preskacem veliki deo filma) ona na rodjedan dobija pismo da je njen tata umro u ratu daje pismo zeni u ciju je skolu isla ona je videla da je njen otac sve izgubio htela je da izbaci devojcicu ali se setila da ce imati los ugled na druge roditelje pa je odlucila da je pretrovi u sluzavuku devojcica nije verovala da je njen otac poginu i svaki dan ga je traziula u bolnici jer je mislila da je u pitanju greska na kraju filma je uspela da nadje oca a otac je bio u soku i samo je ponavljao (mislim da je ime devojcici bila andjela nisam siguran) Andjela posle u hodniku srecu kraljicu koja joj dozvolila da pogleda po bolnici jos jedan put posto joj niko nije dao ako znate koji je film molim vas recite :D

The little princess

http://www.imdb.com/title/tt0031580/

Мислим да главну улогу тумачи Дастин Хофман, сцена:отац и ћерка седе и он њену руку ставља на свој полни орган, и говори нешто као, покажи како те је тата научио. Само тога се сећам, јел зна неко о ком се филму ради?

Мислим да главну улогу тумачи Дастин Хофман, сцена:отац и ћерка седе и он њену руку ставља на свој полни орган, и говори нешто као, покажи како те је тата научио. Само тога се сећам, јел зна неко о ком се филму ради?
Moguce da je film Dolores Claiborne. Sjede na trajektu a ne terasi. http://www.imdb.com/title/tt0109642/?ref_=nm_flmg_act_72

I glumac je David Strathairn, lici na Hoffmana.

MV5BMTcxNDAwNzM0NV5BMl5BanBnXkFtZTgwMjIwODIyMTE@._V1_SY317_CR6,0,214,317_AL_.jpg

Poslednja izmena:

Back