Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Занима ме оригинални назив (мини-)серије. Приказивана је викендом на првом или другом програму РТС-а негде између 2002. и 2005. Радње се никако не сећам, мислим да се врти око неког бенда, и у једној епизоди се појављују црнци који свирају џез. Опис вам и није од неке помоћи, но сећам се преведеног наслова — „Срцоломци“. Не бих се њега сетио да једаред нисам крчио таван и нашао сестрин лексикон. :) Помагајте, тражим је одавно. Хвала!

Pozdrav svima,kako se zove horor film radnja se odvija kao krecu na neki put kolima brat,sestra keva i cale...i kao nekom precicom krenuli i na putu su kao decija kolica..tu krece da se desava sve i svasta...kao keva im odlepila itd...i na kraju skontaju da su u stv svi mrtvi jer su imali saobracajku

Dead End (2003)
85 min - Horror | Mystery | Thriller

Ljudi, zanima me film, pre neko vece je bio na b92 cini mi se Uglavnom avijon pada, u neku sneznu dolinu i preziveli se bore sa vukovima.... nakraju se jedini preziveli bori sa glavnim iz copora, ogromnim vukom / ko onaj iz 300 maltene.... Taj poslednji je bio neki lovac i uspeo je zahvaljujuci znanju i sreci poslednji da ostane....A mozda bude i nastavak,kao on ubio tog vuka pa osveta....poznat je glumac taj lik poslednji ali nemogu se setiti.... hvala unapred. Nasi su preveli sivilo al nemogu pod tim nazivom da nadjem nista

Ljudi, zanima me film, pre neko vece je bio na b92 cini mi se Uglavnom avijon pada, u neku sneznu dolinu i preziveli se bore sa vukovima.... nakraju se jedini preziveli bori sa glavnim iz copora, ogromnim vukom / ko onaj iz 300 maltene.... Taj poslednji je bio neki lovac i uspeo je zahvaljujuci znanju i sreci poslednji da ostane....A mozda bude i nastavak,kao on ubio tog vuka pa osveta....poznat je glumac taj lik poslednji ali nemogu se setiti.... hvala unapred. Nasi su preveli sivilo al nemogu pod tim nazivom da nadjem nista

The Grey (2011)
117 min - Adventure | Drama | Thriller

Гледала сам филм 2003, ради се о човеку који се уселио у неку велику кућу а ту кућу опседа дух дечака који је ту давно живео. Тај мали је био злостављан а био је и ментално заостао. Има нека сцена ваљда кад се јавља као привиђење да га неко дави у кади. Мислим да је на крају та кућа изгорела. Јел зна неко о ком је филму реч?

Гледала сам филм 2003, ради се о човеку који се уселио у неку велику кућу а ту кућу опседа дух дечака који је ту давно живео. Тај мали је био злостављан а био је и ментално заостао. Има нека сцена ваљда кад се јавља као привиђење да га неко дави у кади. Мислим да је на крају та кућа изгорела. Јел зна неко о ком је филму реч?

Proveri da nije ovaj film... gledao sam ga pre par godina i po meni jedan od boljih horora.
The Changeling (1980)

Devojčica ima predstavu u školi (balet ili nešto), i njena mama i mladja sestra stiyu na vreme, a tata kasni i dolayi skoro na kraj. Devojčica ljuta na tatu, vraća se kući sa mamom u autu, dok tata vozi malo iza njih. U tom trenutku maminim kolima dolazi u susret kamion ciji je vozač ili pijan, ili je zaspao za volanom, i tu dolazi do sudara ili naglog skretanja da bi se izbegao sudar, i ta devojcica izlece kroz šajbu i ostaje na mestu mrtva. Dalje se dešava to, da njena mladja sesta vidi njen duh, i ona ju navodi da skoči u fontanu, skoči sa prozora i svasta nešto, ne bi li kao bile zajedno...
sećam se još i neke kao galerije i u kojoj u izlogu stoji slika na kojoj je nacrtana neka velika kuća...to je navodno kuća izgubljenih dušica, u kojoj zivi neka starija zena koja u potkrovlju kuće čuva sve te duhove dece....ma ne ynam vise....to je sve sto mi je ostalo u sećanju...
pomozite molim vaaaasssss

Devojčica ima predstavu u školi (balet ili nešto), i njena mama i mladja sestra stiyu na vreme, a tata kasni i dolayi skoro na kraj. Devojčica ljuta na tatu, vraća se kući sa mamom u autu, dok tata vozi malo iza njih. U tom trenutku maminim kolima dolazi u susret kamion ciji je vozač ili pijan, ili je zaspao za volanom, i tu dolazi do sudara ili naglog skretanja da bi se izbegao sudar, i ta devojcica izlece kroz šajbu i ostaje na mestu mrtva. Dalje se dešava to, da njena mladja sesta vidi njen duh, i ona ju navodi da skoči u fontanu, skoči sa prozora i svasta nešto, ne bi li kao bile zajedno...
sećam se još i neke kao galerije i u kojoj u izlogu stoji slika na kojoj je nacrtana neka velika kuća...to je navodno kuća izgubljenih dušica, u kojoj zivi neka starija zena koja u potkrovlju kuće čuva sve te duhove dece....ma ne ynam vise....to je sve sto mi je ostalo u sećanju...
pomozite molim vaaaasssss

Da li u nekom trenutku i mama pocinje da vidi mrtvu cerku, ali samo se pravi da je vidi kako bi se priblizila mladjem detetu i da cak ima scena gde njih dve razgovaraju i mala provali da je mama laze?

Stariji je film u pitanju?

Dve drugarice iz Londona odlaze u Australiju na odmor.Tamo se upoznaju sa dva mladica i jedna od njih zapocinje ljubavnu vezu sa jednim od njih ne znajuci da su kriminalci.Njih dvoje su u hotelu gde ulazi policija i uhapsi mladica.Devojka se vraca u London i udaje se za mladica sa kojim je u dugogodisnjoj vezi ne znajuci da je trudna sa mladicem iz australije.Nakon nekoliko godina njihov sin se razboli i prilikom testiranja krvi otkriju da sin nije od muza dete i vracaju se u Australiju kako bi pronasla bioloskog oca sina da bi joj pomogao da spasi sian dajuci mu kostanu srz.uspeva da ga nadje u zatvoru i tu pocinje zaplet....
Molim vas pomozite mi ako se neko seca ovog filma i naslova

Xej Xej...Poz drugari....Mala pomoc ako neko zna super.... Naime, rec je o jednom super filmu koji sam gledao jakooo davno, bio je na Tv-u. Film se zove "Zoi". Ruska princeza, pobegla iz rata, bezi u (cini mi se) Pariz, pa zatim u Ameriku.... Dalje se svega secam kroz maglu. Eto, to je to....Ako neko zna.....Uh, extra super!

:) ljudiiiiiiiii//pomagajte...:) gledala sam neki film na nemam pojma kom kanalu..pre mozda dve, tri godine..nije puno star, ima mozda 10 najvise 20god.. radnje se ne secam redosledom kojim je isla...ali otprilike... neka dva, tri tipa, druze se i imaju neku vremensku masinu...jedan od njih ima i zenu.. i nisu ni bili svesni za ovu masinu, nesto se tu motali i zavrse u nekoj drugoj dimenziji punoj devojaka...:D kao iz sestrinstva..i tu komuniciraju sa tim seksi devojkama. nesto se tu muvaju... i sve vreme beze od nekog iz tog sveta...dal makroa il sta vec..:D mnogo je bolestan i smesan film....al nemam pojma kako se zovee..:DDDD

:) ljudiiiiiiiii//pomagajte...:) gledala sam neki film na nemam pojma kom kanalu..pre mozda dve, tri godine..nije puno star, ima mozda 10 najvise 20god.. radnje se ne secam redosledom kojim je isla...ali otprilike... neka dva, tri tipa, druze se i imaju neku vremensku masinu...jedan od njih ima i zenu.. i nisu ni bili svesni za ovu masinu, nesto se tu motali i zavrse u nekoj drugoj dimenziji punoj devojaka...:D kao iz sestrinstva..i tu komuniciraju sa tim seksi devojkama. nesto se tu muvaju... i sve vreme beze od nekog iz tog sveta...dal makroa il sta vec..:D mnogo je bolestan i smesan film....al nemam pojma kako se zovee..:DDDD

http://www.imdb.com/title/tt1078885/?ref_=nm_flmg_act_14

Mozda?

Back