- Poruka
- 13.394
ps
pogresio sam samo u vezi glumice mia je sara
pogresio sam samo u vezi glumice mia je sara

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala j=jos jednom. Sinoc sam gledao film, u pocetku nije bio toliko smesan, prvih pet minuta nije dok on objasnjava ko je sta itd, dobar je film, ocena 7+Mozda ovo: http://www.imdb.com/title/tt0091042/
Nema Levija i momak bezi iz skole.
Kako se zove film u kojem Milan Gutovic glumi nekog lika na farmi kokoski sa jajima?
Hej drugari, treba mi pomoć oko jednog filma. Biću konfuzna, jer sam ga davno gledala,pa se ne sećam detalja.
U pitanju je romatični film. Sećam se da je reč o jednoj devojci (bubalici) koja na koledžu (fakultetu) sasvim slučajno upoznaje nekog tipa i oni se zbližavaju tokom studija i postaju nerazdvojni najbolji prijatelji. Iako se ona do ušiju zaljubljuje u njega, to mu ne priznaje. U međuvremenu, pošto on ne zna za njena osećanja i misli da su samo prijatelji, upoznaje neku njenu drugaricu i zaljubljuje se u nju. Čak odlučuju i da se venčaju.
Sećam se čak da je ta glavna junakinja trčala po nekoj kiši da mu kaže šta oseća premu njemu i to dan pred njegovo venčanje. Na kraju je drugarica saznala da su zaljubljeni jedno u drugo i valjda je otkazala venčanje. Tako nešto ljudi, ne sećam se. Please, ako neko zna o kom filmu je reč, neka javi. Pozz
Sinoc je bio na tv novoj u 22.45 film suma. E sad posto znam ime filma mozda ni ne treba da pitam bilo sta na ovoj temi
Ali..nikako ne mogu da nadjem film na imdb. Znaci prevrnuh sve tv programe ali nigde nema originalnog naziva...ko zna kako se zove jer sam probao sa slicnim imenima na engleskom na imdb i nista.
Glavni lik je Ricard Vinjard a njegova zena Sintija. Probao sam da nadjem kucajuci i njihova imena preko pretrage karaktera i opet nista...
Da li neko moze da mi pomogne ako mozda zna originalno ime filma?
taj je
hvala mnogo
mada, kad sam otvorio link i video ocenu izgubio sam zelju da ga gledam![]()
Something Borrowed
http://www.imdb.com/title/tt0491152/
Pao mi je na pamet odlican film, ali pojma nemam naziv. Dakle, ako se dobro secam, zena vara muza i nesto ga kao zivog sahranjuje, njega spasava njegov rotvajler..on je stolar i posle spasavanja pravi neke podzemne prolaze, pregradjuje kucu zidvima, tako nesto i na kraju se sveti, valjda i zenu i svalera sahranjuje...aj pomagajte..hvala
gledala sam film akcioni tip ima moci da pomera stvari iz 3 dela je ..ne mogu da se setim kako se zove al mnogo je dobar film hvala puno ako mi pomognete da se setim film je iz 90 i neke