Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Kako se zove film u kojem Milan Gutovic glumi nekog lika na farmi kokoski sa jajima?

img50627-tv1177937-erogenazona.jpg

Hej drugari, treba mi pomoć oko jednog filma. Biću konfuzna, jer sam ga davno gledala,pa se ne sećam detalja.

U pitanju je romatični film. Sećam se da je reč o jednoj devojci (bubalici) koja na koledžu (fakultetu) sasvim slučajno upoznaje nekog tipa i oni se zbližavaju tokom studija i postaju nerazdvojni najbolji prijatelji. Iako se ona do ušiju zaljubljuje u njega, to mu ne priznaje. U međuvremenu, pošto on ne zna za njena osećanja i misli da su samo prijatelji, upoznaje neku njenu drugaricu i zaljubljuje se u nju. Čak odlučuju i da se venčaju.
Sećam se čak da je ta glavna junakinja trčala po nekoj kiši da mu kaže šta oseća premu njemu i to dan pred njegovo venčanje. Na kraju je drugarica saznala da su zaljubljeni jedno u drugo i valjda je otkazala venčanje. Tako nešto ljudi, ne sećam se. Please, ako neko zna o kom filmu je reč, neka javi. Pozz

Hej drugari, treba mi pomoć oko jednog filma. Biću konfuzna, jer sam ga davno gledala,pa se ne sećam detalja.

U pitanju je romatični film. Sećam se da je reč o jednoj devojci (bubalici) koja na koledžu (fakultetu) sasvim slučajno upoznaje nekog tipa i oni se zbližavaju tokom studija i postaju nerazdvojni najbolji prijatelji. Iako se ona do ušiju zaljubljuje u njega, to mu ne priznaje. U međuvremenu, pošto on ne zna za njena osećanja i misli da su samo prijatelji, upoznaje neku njenu drugaricu i zaljubljuje se u nju. Čak odlučuju i da se venčaju.
Sećam se čak da je ta glavna junakinja trčala po nekoj kiši da mu kaže šta oseća premu njemu i to dan pred njegovo venčanje. Na kraju je drugarica saznala da su zaljubljeni jedno u drugo i valjda je otkazala venčanje. Tako nešto ljudi, ne sećam se. Please, ako neko zna o kom filmu je reč, neka javi. Pozz

Something Borrowed
http://www.imdb.com/title/tt0491152/

Radi se o decku iz bogate porodice koji oboli od leukemije. Tu dolazi pomocnica koja neguje bolesnog decka, a koju njegovi roditelji bas i ne vole. Posle nekog vremena oni se zaljube jedno u drugo i budu zajedno. Ona sa njim prolazi kroz najgore faze bolesti, lecenje, njegove napade histerije i slicno. Na kraju zive na obali okeana sami, njemu bude bolje neko vreme i na kraju umire. Da li neko zna o kom se filmu radi?

Sinoc je bio na tv novoj u 22.45 film suma. E sad posto znam ime filma mozda ni ne treba da pitam bilo sta na ovoj temi :D
Ali..nikako ne mogu da nadjem film na imdb. Znaci prevrnuh sve tv programe ali nigde nema originalnog naziva...ko zna kako se zove jer sam probao sa slicnim imenima na engleskom na imdb i nista.
Glavni lik je Ricard Vinjard a njegova zena Sintija. Probao sam da nadjem kucajuci i njihova imena preko pretrage karaktera i opet nista...
Da li neko moze da mi pomogne ako mozda zna originalno ime filma?

Sinoc je bio na tv novoj u 22.45 film suma. E sad posto znam ime filma mozda ni ne treba da pitam bilo sta na ovoj temi :D
Ali..nikako ne mogu da nadjem film na imdb. Znaci prevrnuh sve tv programe ali nigde nema originalnog naziva...ko zna kako se zove jer sam probao sa slicnim imenima na engleskom na imdb i nista.
Glavni lik je Ricard Vinjard a njegova zena Sintija. Probao sam da nadjem kucajuci i njihova imena preko pretrage karaktera i opet nista...
Da li neko moze da mi pomogne ako mozda zna originalno ime filma?

http://www.imdb.com/title/tt2050633/

Mislim da je španski film u pitanju ali nisam siguran. Mladi bračni par ima dvoje dece i kućnu pomoćnicu stariju ženu sa kratkom kosom. Njegov prijatelj ga izda što ima ljubavnicu. Kasnije on njemu zbog toga što ga je izdao razbije nos. Posle taj tip ode kod neke prostitutke koja je matora baba , kaže joj da nisu problem njene godine nego nešto drugo , ona ga zamoli da je samo jednom poljubi i da se posle vrati kod njegove žene. U jednoj sceni se njegova supruga zajedno sa kućnom pomoćnicom kupa u kadi i ljube se. Kasnije kad on dođe kući i kućna pomoćnica ga udari glavom. Kasnije on sedi na krevetu i prilazi mu supruga i seda pored njega , on počne da plače i moli je da se pomire , ona ga zagrli i pomire se. Dalje nisam gledao taj film.

Gledo sam davno film radi o tome da neki srednjoškolci koji su nevini organizuju nekakvu grupu pružajući neke sexualne usluge ženama koje (su malo starije i imaju djecu) prije kriza srednji godina :) njihvoa grupa se proširi znam da organizuju nekakvu zabavu i u hotelu a jedan od njih vođa kolko se sjećam
zaljubi se i msm provede noć kod ćerke direktora škole kad se probudi vidi slike da je u njegovoj kući neššto tako radnja, bio bi zahvalan ako bi se neko možda prisjetio filma jer nigdje ga nmg ppronaći

Poslednja izmena:
Pao mi je na pamet odlican film, ali pojma nemam naziv. Dakle, ako se dobro secam, zena vara muza i nesto ga kao zivog sahranjuje, njega spasava njegov rotvajler..on je stolar i posle spasavanja pravi neke podzemne prolaze, pregradjuje kucu zidvima, tako nesto i na kraju se sveti, valjda i zenu i svalera sahranjuje...aj pomagajte..hvala

Back