Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

E, ovako, pre par godina sam gledao jedan italijanski film, a ne znam kako se zove.
Davao se na pinku iz dva dela, posto je trajao oko tri sata.
Naime, radnja prati zivot dve sestre bliznakinje. Jedna je bogatasica, a druga je udata i ima kcerku.
Ne secam se bas svega, ali desava se neko ubistvo, tu je neki inspektor i znam da kasnije biva namesteno da se avion ove bogatasice srusi negde, nad nekim planinama.
Njena sestra, sa sve porodicom, dolazi na to jezivo mesto da pokusa da pronadje telo svoje sestre. Borave u jednom hotelu. Osim par radnika nema nikog, jer je zima, dakle... van sezone.
Ona pocinje da cuje nekakve korake po tavanu. Desavaju se cudne stvari.
Zapravo njena sestra je ziva i sve je ovo bio samo plan da ukloni svoju sestru i zauzme njeno mesto, a sebe da proglasi mrtvom.
Mislim da se film zvao po tom mestu ili toj provaliji gde se srusio avion. Zna li neko?

E, ovako, pre par godina sam gledao jedan italijanski film, a ne znam kako se zove.
Davao se na pinku iz dva dela, posto je trajao oko tri sata.
Naime, radnja prati zivot dve sestre bliznakinje. Jedna je bogatasica, a druga je udata i ima kcerku.
Ne secam se bas svega, ali desava se neko ubistvo, tu je neki inspektor i znam da kasnije biva namesteno da se avion ove bogatasice srusi negde, nad nekim planinama.
Njena sestra, sa sve porodicom, dolazi na to jezivo mesto da pokusa da pronadje telo svoje sestre. Borave u jednom hotelu. Osim par radnika nema nikog, jer je zima, dakle... van sezone.
Ona pocinje da cuje nekakve korake po tavanu. Desavaju se cudne stvari.
Zapravo njena sestra je ziva i sve je ovo bio samo plan da ukloni svoju sestru i zauzme njeno mesto, a sebe da proglasi mrtvom.
Mislim da se film zvao po tom mestu ili toj provaliji gde se srusio avion.

e cao.. ovako iskreno se nadam da mi mozete pomoci.. radi se o horor filmu koji sam gledala pre par godina.. grupa adolescenata uzima tablu za prizivanje duhova..pocnu prizivanje i tako prizovu demona vatre ( mislim da se zove djin)..on udje u jedno od njih i pocne da ih ubija sve redom(mislim da ih ubija tako sto oni izgore iznutra kao) sjecam se scene da je jednu od cura ubio u javni wc.. to je bilo i prvo ubistvoja msm.. da bi on ostao da zivi svi oni moraju da umru..i to nije film djin iz 2012.. da znate unaprijed :D

e cao.. ovako iskreno se nadam da mi mozete pomoci.. radi se o horor filmu koji sam gledala pre par godina.. grupa adolescenata uzima tablu za prizivanje duhova..pocnu prizivanje i tako prizovu demona vatre ( mislim da se zove djin)..on udje u jedno od njih i pocne da ih ubija sve redom(mislim da ih ubija tako sto oni izgore iznutra kao) sjecam se scene da je jednu od cura ubio u javni wc.. to je bilo i prvo ubistvoja msm.. da bi on ostao da zivi svi oni moraju da umru..i to nije film djin iz 2012.. da znate unaprijed :D

Mozda
http://www.imdb.com/title/tt0251806/

Pomoc
Devojka se budi u beloj prostoriji kao soba u ludnici , ne zna ko je ni kako je tu dospela,ujednom se sama otkljucavaju vrata,izlazi napolje nikon ne nalazi,tek kasnije nalazi ljude takodje isto odeveni kao ona koji takodje ne zaju zasto su tu ni ko su...Kasnije tek saznaju da su neki od njih bili zajedno pre toga itd... Ne secam se sta ih napada i zasto polako ginu,ali na kraju jedina ona se izbavlja da izadje odatle gde su se nalazili ,a kad je izasla videla je da je u nekoj sumi... E sta je sad dalje i tokom filma bilo ,ne secam se...Znam da nije fillm kutija ,to su mi obicno svi odmah rekli...Ali nije ...Ovo je kako da kazem,mracnije i drugacije skroz od toga... Hvala :hvala:

Sad sam se setio jednog filma u kome se radnja vrti oko sina i njegovog oca, ulicnog gitariste. Sin je poprilicno zapusten i upada u neko losije drustvo zbog devojke koja mu se svidja, pa njegov otac kod njega iz rukava istrese nesto(valjda je to bila marihuana), a otac je svoju srecu, posto je udovac, potrazio u nekoj finansijski obezbedjenoj zeni i planira brak sa njom. Ima li iko pojma o cemu pricam?

Zdravo svima! Gledala sam ovaj film mozda pre 3 ili 4 godine... radi se o nekakvom paru koji iznajmljuje sobu u motelu i provodi ludu noc u drustvu prostitutke. medjutim, neko je to video ili snimio pa krece da ih ucenjuje, a devojka iz tog para je cerka nekog bitnog politicara, kongresmena ili tako nesto i nikako ne sme da dozvoli da to dodje u javnost.
pustili su taj film na pinku i ja sam se uspavala dok su bile reklame, nikada ga vise nisam ulovila :(
hvala u napred ako neko zna o kom filmu je rec :)

Људи занима ме где могу да скинем серију "Сашина екипа" или "Бригада", како ко воли да каже? Знам да има на Јутубу, али је квалитет 240... Извињавам се за офф-топик, јер на серијама последњи пост је из 2006е. Хвала унапред.

radnja ide ovako... Na pocetku filma se radi o zeni koja misli samo na posao, i onda jedan dan dozivela saobracajnu nesrecu, ujutru se budi, ona ima dvoje dece i muza i porodicu a nema pojma nista o tome, i ne prepoznaje ih, ne moze da prihvati sta joj se desilo ali nema izlaza mora ostati sa njima tj sa porodicom koju ne prepoznaje, kasnije joj se i svidi takav zivot vise od onog koji je imala pre nesrece... na kraju se vraca scena sa pocetka filma kad ima nesrecu izlazi iz kola i tu je taj njen muz ona ga ljubi a sad on nema pojma ko je ona... tu se desila neka vremenska pometnja, to je kao neka romanticna komedija, glumi neka glumica sa crnom kosom, mislim da je iz 90-ih

Nije film nego serija...secam se da sam gledala kao klinka.Kao neka grupa dokumentaraca o paranormalnim pojavama.Islo "90-ih na (verovatno) jednom od programa RTS-a...Da li iko ima ideju sta bi moglo da bude.Prvo se pojavljivao neki tip,koji je pricao,u nekoj prostoriji,a onda bi isla rekonstrukcija dogadjaja.Sad sam gledala Dosije na Prvoj,pa mi palo na pamet.Samo,nisu kriminalci,nego NLO i "mali zeleni" ;)

Nije film nego serija...secam se da sam gledala kao klinka.Kao neka grupa dokumentaraca o paranormalnim pojavama.Islo "90-ih na (verovatno) jednom od programa RTS-a...Da li iko ima ideju sta bi moglo da bude.Prvo se pojavljivao neki tip,koji je pricao,u nekoj prostoriji,a onda bi isla rekonstrukcija dogadjaja.Sad sam gledala Dosije na Prvoj,pa mi palo na pamet.Samo,nisu kriminalci,nego NLO i "mali zeleni" ;)

Mozda Sightings, mozda Arthur Clarke Mysterious World.

Поздрав људи, занима ме да ли има неки видео клуб, или неки довнлоад, или нешто и да се плати само да некако набавим серију "Бригада" или како је други зову "Сашина екипа"? Извините за оф и за спам.

Поздрав људи, занима ме да ли има неки видео клуб, или неки довнлоад, или нешто и да се плати само да некако набавим серију "Бригада" или како је други зову "Сашина екипа"? Извините за оф и за спам.
Imas kompletnu seriju kod Rusa
Rutracker.org
...samo se registruj i cepaj..

Da li misliš na The twilight zone ili Zonu sumraka

Back