I mene interesuje...Izlomih se da ga nadjem,ali nista..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar je moguće da masa likova napravi nalog na krsti samo da bi pitali za film? ;]
e cao.. ovako iskreno se nadam da mi mozete pomoci.. radi se o horor filmu koji sam gledala pre par godina.. grupa adolescenata uzima tablu za prizivanje duhova..pocnu prizivanje i tako prizovu demona vatre ( mislim da se zove djin)..on udje u jedno od njih i pocne da ih ubija sve redom(mislim da ih ubija tako sto oni izgore iznutra kao) sjecam se scene da je jednu od cura ubio u javni wc.. to je bilo i prvo ubistvoja msm.. da bi on ostao da zivi svi oni moraju da umru..i to nije film djin iz 2012.. da znate unaprijed![]()
Jeste! Hvala puno!Mozda ovaj...
American heart
Nije film nego serija...secam se da sam gledala kao klinka.Kao neka grupa dokumentaraca o paranormalnim pojavama.Islo "90-ih na (verovatno) jednom od programa RTS-a...Da li iko ima ideju sta bi moglo da bude.Prvo se pojavljivao neki tip,koji je pricao,u nekoj prostoriji,a onda bi isla rekonstrukcija dogadjaja.Sad sam gledala Dosije na Prvoj,pa mi palo na pamet.Samo,nisu kriminalci,nego NLO i "mali zeleni"![]()
Mozda Sightings, mozda Arthur Clarke Mysterious World.
Imas kompletnu seriju kod RusaПоздрав људи, занима ме да ли има неки видео клуб, или неки довнлоад, или нешто и да се плати само да некако набавим серију "Бригада" или како је други зову "Сашина екипа"? Извините за оф и за спам.
Nije film nego serija...secam se da sam gledala kao klinka.Kao neka grupa dokumentaraca o paranormalnim pojavama.Islo "90-ih na (verovatno) jednom od programa RTS-a...Da li iko ima ideju sta bi moglo da bude.Prvo se pojavljivao neki tip,koji je pricao,u nekoj prostoriji,a onda bi isla rekonstrukcija dogadjaja.Sad sam gledala Dosije na Prvoj,pa mi palo na pamet.Samo,nisu kriminalci,nego NLO i "mali zeleni"![]()