Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Molim vas da mi pomognete oko jednog filma. Film sam gledao davno, radi se o rogu vina, ko popije vino naiskap stiče pravo da rog drži u kući dok ne naidje sledeći takav neko. Rog dugo stoji u kući čoveka koji je preminuo ispijajući ga i sad se svi trude da ispiju rog, javlja se i lik koji vara tako što koristi tanku gumenu cev koju sprovodi iza uha i u kesu ispod kaputa.. To je sve čega se sećam. Sećam se i da je film bio onako žut, socijalistički, tapete, sat sa kukavicom .. taj stil. Hvala najlepše

cao. davno sam gledala film koji mi je ostao u secanju ali se ne mogu setiti naziva. radi se o decaku koji ide u osnovnu skolu i ima mladju sestru. njih dvoje imaju samo jedne patike. pa brat trci iz skole da da sestri patike da ona ode na svoje casove. brat se prijavljuje da trci kros jer je treca nagrada patike. medjutim od stize na cilj prvi i onako zadihan pita nastavnika jeli osvojio trece mesto. kada mu nastavnik kaze da je prvi on se razocara. koliko se secam u filmu se govorilo arapski.
unapred hvala :D

cao. davno sam gledala film koji mi je ostao u secanju ali se ne mogu setiti naziva. radi se o decaku koji ide u osnovnu skolu i ima mladju sestru. njih dvoje imaju samo jedne patike. pa brat trci iz skole da da sestri patike da ona ode na svoje casove. brat se prijavljuje da trci kros jer je treca nagrada patike. medjutim od stize na cilj prvi i onako zadihan pita nastavnika jeli osvojio trece mesto. kada mu nastavnik kaze da je prvi on se razocara. koliko se secam u filmu se govorilo arapski.
unapred hvala :D

To je Iranski film Children of heaven... odličan film.

Pozz jel zna netko kako se zove film kad zena zivi dva zivota usporedno,u jednom ima muza kucu i djecu,u drugom je poslovna zena bez muza i djece i film prati ta dva zivota usporedno,ona ne zna za taj drugi zivot tek na kraju vidi sebe s muzem i djecom i sokira se. Ne mogu se niceg drugog sjetiti ako netko ima ideju na koji film mislim pliz pomagajte.:dash:

Pozz jel zna netko kako se zove film kad zena zivi dva zivota usporedno,u jednom ima muza kucu i djecu,u drugom je poslovna zena bez muza i djece i film prati ta dva zivota usporedno,ona ne zna za taj drugi zivot tek na kraju vidi sebe s muzem i djecom i sokira se. Ne mogu se niceg drugog sjetiti ako netko ima ideju na koji film mislim pliz pomagajte.:dash:

Passion of mind http://www.imdb.com/title/tt0160644/?ref_=nm_flmg_act_17

u petak uvece ili u subotu ujutru nisam siguran malo sam vise popio bio taj dan
uglavnom gledo sam ga na HRT1 ali bilo mi je cudno da tu glume puno nasi glumci
da gi nisam zapazio sigurno bi promenio kanal
onaj miki manojlovic glumi nekog sto se vraca iz amerike ili iz nemacke u hrvatsku posle 20 godine
sa novu zenu i izbacuje bivsu zenu (miru furlan) sa sina na ulicu
tu je i neka macka valjda se zove boni koju posle izgubi

Poz svima
Ljudi molim vas pomagajte:D
Padne mi napamet pre 2-3 dana neka serija sto sam je gledo negde oko 2005 god. i sad mi se gleda ponovo ali nemogu da se setim kako se zove.Trazim po netu vec par dana ,sta sve nisam od naslova probo i nemogu nikako da nadjem,i utome nadjem vas forum i obradujem se ko malo dete.
Pa ovako,radnja serije se desava na nekom zaboravljenom ostrvu.Neka porodica dozivi neki brodolom i spase se na to ostrvo. I taman kad su mislili da su se spasili krecu njini problemi.Na ostrvu zive 3 kolonije ljudi, kao neki brodolmci iz 17-18 veka,neki englezi , japanci-samuraji i neko bratstvo kao nekih gusara i oni se medjusbno bore.
Tu se ova porodica nalazi izmelju njinih sukoba i gledaju da izvucu zivu glavu i pobegnu sa ostrva,
Serija je onako prava avanturisticka koliko se ja secam, pa u nekom momentu svi traze neko zakopano blago i tako to,ostrvo je kao obavijeno nekom olujom i nevremenom i nedozvoljava nikom da pobegne brodom ili necim slicnim.

Ja sam probo da trazim odprilike ostrvo sa blagom, izgubljeno ostrvo itd ali nemogu nikako da nadjem tu seriju sto mi treba,ako neko zna kako se zove serija molim ga da napise:sad2:

poz

u petak uvece ili u subotu ujutru nisam siguran malo sam vise popio bio taj dan
uglavnom gledo sam ga na HRT1 ali bilo mi je cudno da tu glume puno nasi glumci
da gi nisam zapazio sigurno bi promenio kanal
onaj miki manojlovic glumi nekog sto se vraca iz amerike ili iz nemacke u hrvatsku posle 20 godine
sa novu zenu i izbacuje bivsu zenu (miru furlan) sa sina na ulicu
tu je i neka macka valjda se zove boni koju posle izgubi

e naso sam ovaj moj :)

Cirkus Columbia (2010)
http://www.imdb.com/title/tt1417067/?ref_=fn_al_tt_1

Pozdrav svima :) Gledao sam davno horror film, slasher. Momak dolazi u novu skolu i upoznaje novu raju. Saznaje da to drustvo ima kao neki kult, nesta slicno i da odlaze jednom sedmicno u neku vikendicu i pricaju strasne price, a "sefica" tog kulta je zgodna cura, crvenokosa. Jednu noc oni pokusavaju da smisle kako bi izgledao idealan ubica (sjecam se detalja - narandzasti dzemper, crna fantomka i veliki noz). Nakon par dana, oni primjecuju da se taj njihov "izmisljeni" ubica pojavljuje medju nama i pocinju stradat jedan po jedan.. Taman kad pomisle da su uhvatili ubicu ispostavi se da se neko od njih salio na taj nacin... Eto stvarno ne mogu da se sjetim vise detalja. Unaprijed hvala :)

Pre oko dve godine gledao sam jedan film na RTS u 1 ali ne mogu da se setim kako se zove:Neka grupa ljudi se sastane u jednom kaficu i tu nastaje tuča. Posle tuče oni planiniraju da opljackaju jedan kombi od banke u kome je u stvari droga a oni za to ne znaju. Posle pljcke oni shvataju da nemaju novac nego drogu i odlaze u banku i traze novac, mislim da je bilo nekoliko miliona dolara, i oni taj novac i dobijaju Kasnije pocinju da ih traze ovi iz banke kako bi povratili svoj novac nazad, ali ne uspevaju da ih uhvate. Sećam se jos da su oni u Las Vegasu skocili sa 10 sprata u neki bazen i tako su uspeli da pobegnu uterivacima. Film se zavrsava tako sto glavni od te banke pada kroz prozor drzeci se za kravatu jednog od lopova.
Film je jako dobar molim vas ako neko zna kako se zove neka mi odgovori.
Hvala unapred.

Nemacki oficir se zaljubljuje u kuvaricu a njenog muza,vlasnika restorana,proteruje u logor.Rat se zavrsava i nemacki oficir odlazi u Nemacku neobavljena posla u vezi kuvarice.Posle dugo godina put ga ponovo navodi u to mesto i on hoce da vidi dali taj redtoran i dalje radi.Ulazeci u taj restoran on seda i porucuje jelo.Kako je pojeo jelo on pada mrtav za stolom-kuvarica koja mu je spremila jelo ga je prepoznala i posle toligo godina.Sipala mu je otrov u jelo,jer je zbog njega izgubila muza kojeg je neizmerno volela. TREBA MI NAZIV OVOG FILMAAKO NEKO ZNA.HVALA VAM U NAPRED.

LJUDI hitno,gori pod nogama,treba mi za veceras film ocu da ga pogledam 1 more time :-D

Grupa tinejdzera njih 3-4 msm kidnapovali su neke drugove iz skole boagatase msm ako se ne varam,na kraju da li i ubijaju njih ili ne mogu se setiti sta je bilo u nekoj zabacennoj kuci ali extra skupoj...znam da su svi zivi umesani od roditelja a na kraju se uspostavi ako se ne varam da je jedan od roditelja ustvari tata od jedog od kidnapera...extra film,noviji,mozda izasao pre 2-3-4 godine najvise...Cak sam bio ubedjen da ovaj lik glumi ali nisam nasao taj fil u njegovoj filmografiji...

http://www.imdb.com/name/nm0479471/?ref_=tt_cl_t2

Msm cak da su mozda slucajno prvog ubili ako se ne varam...

Poslednja izmena:
LJUDI hitno,gori pod nogama,treba mi za veceras film ocu da ga pogledam 1 more time :-D

Grupa tinejdzera njih 3-4 msm kidnapovali su neke drugove iz skole boagatase msm ako se ne varam,na kraju da li i ubijaju njih ili ne mogu se setiti sta je bilo u nekoj zabacennoj kuci ali extra skupoj...znam da su svi zivi umesani od roditelja a na kraju se uspostavi ako se ne varam da je jedan od roditelja ustvari tata od jedog od kidnapera...extra film,noviji,mozda izasao pre 2-3-4 godine najvise...Cak sam bio ubedjen da ovaj lik glumi ali nisam nasao taj fil u njegovoj filmografiji...

http://www.imdb.com/name/nm0479471/?ref_=tt_cl_t2

ajde ljudi pomozite po radnji sto sam procitao i meni se gleda :D

Odavno sam gledao taj film,pogledao bih ga opet,radi se o jednom momku kome ništa ne polazi za rukom,ima problema sa devojkama,samopouzdanjem,loser,pa upisuje kao večernju školu koju drži neki otkačeni lik,koji njemu i njemu sličnima drži predavanja kako se muvaju devojke,komedija je ekstra..nije film Loser,ne mogu ni trejler da nadjem na youtubeu.

Odavno sam gledao taj film,pogledao bih ga opet,radi se o jednom momku kome ništa ne polazi za rukom,ima problema sa devojkama,samopouzdanjem,loser,pa upisuje kao večernju školu koju drži neki otkačeni lik,koji njemu i njemu sličnima drži predavanja kako se muvaju devojke,komedija je ekstra..nije film Loser,ne mogu ni trejler da nadjem na youtubeu.

Van Vajlder ,mozda

Drugi svetski rat... Amerikanac, koji je kao klinac naučio kako se love guske u letu - puca se od zadnje ka prvoj,
sam ubija gomilu Nemaca u nekoliko rovova istom tehnikom - od zadnjeg rova ka prvom. To je sve što znam, a gledao bih ga baš zbog te scene.

Истинита прича о Audie Murphy, најodlikovanijem војникu у америчкој историји.

To Hell and Back (1955)

Audie Murphy

To, doduše, nije baš taj film, jer je ćale pomešao filmove pa ne vredi ni da tražim, ali nije loše.

Back