Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Interesuje me naziv filma.Secam se delimicne radnje.
Glavni glumac je crnac muzicar koji je oboleo od raka i nakon saznanja zeli da izvrsi samoubistvo.Organizuje zurku poznatih licnosti,poverava se prijatelju o toj odluci.I ima u filmu da ppoklanja instrument nekom klincu koji svira isto to.A taj instrumen je zvao zlatna truba.Na kraju izvrsava samoubistvo.Relativno skoriji film.

gledao sam pre nekoliko godina film ali sam zaboravio naziv..Cak se i ne secam bas najbolje radnje filma..Uglavnom muz i zena su krenuli camcem niz reku i zaglavili su se,to jest izgubili..Naisli su na neku kucu koja je bila prazna da bi telefonirali,kad u tom trenutku dolazi otac sa dva sina i krece njaka :D mucili su ih,nju su hteli da siliju, pa je u onu stvar gurnula razbijenu flasu kako bi se ovi isekli kada krenu da je siliju,cak su oni i neku travu sadili u supi..Toliko se secam radnje filma,ako nek moze da mi pomogne i kaze mi naziv bicu mu vrlo zahvalan..hvala unapred

verovatno je ovaj http://www.imdb.com/title/tt0800367/?ref_=fn_al_tt_1

E ovako, mene zanimaju dva filma kojima naziv ne znam, pa ako bilo ko zna o kojima se radi, bila bih vam vrlo zahvalna... :) Prvi: za taj film mi je pricala moja drugarica, ja ga licno nisam gledala, pa radnju pisem na osnovu njenog delimicnog secanja... Zakljucile smo da je vrlo slican Dzumandziju, ali nije taj, jer smo taj zajedno gledale... Radi se isto o nekoj igri koju igraju dvoje - troje dece (ne znam tacno) i njihovi roditelji... Igra je na foru Istina - Izazov... Ili je samo istina u pitanju, nisam sigurna... Sve u svemu, ako slazes na postavljeno pitanje, stvoris se negde, to moze biti bilo gde, i prelazis neke prepreke... Drugarica mi je ispricala scenu gde se otac i cerka (nisam sigurna da su bas oni) stvore na ivici neke provalije i moraju nekako da se izvuku odatle... To je sve sto znam... Probale smo sve moguce da ga nadjemo i nista, pa joj rekoh da cu probati i vas da pitam... :) Drugi film sam ja gledala, ali samo jednom i to verovatno mnogo davno cim se samo jedne scene secam... xD Radi se o nekom bolesnom decaku... Mislim da je imao neki problem sa nogama, posto je nosio neke proteze na njima, ukoliko se dobro secam (a nije Forest Gamp u pitanju, da naglasim)... Sve u svemu, u toj sceni koje se ja secam njega na ramenima nosi njegov drug (ili mozda stariji brat) dok je oko njih jos ljudi ili, cini mi se, dece, nisam bas sigurna... Eto, to je sve... Tesko da ce neko znati o cemu pricam, ali rekoh da probam i to... Hvala unapred svima koji pokusaju da mi pomognu...

Da ne znas mozda ime nekog glumca - glumice koji igraju u tom film...? Ili jos neki film u kom igraju, a da znas naziv...? Da bih mogla da potrazim po ''IMDB - u''... Hvalaaa... :)

Ima vise ovakvih filmova, od dzumandzija, pa preko Zathure - desava se u svemiru, a ima i jedna nemacka verzija - ta najvise lici na tvoj opis ali neznam kako se zove..... Sigurno ima jos ovakih filmova, ovo je sto sam ja gledao....

Poslednja izmena:
Nemam pojma, ali sad zanima i mene. Mislim da ga je rts davao, i nikad mi ne bi palo na pamet, da eto neko nije pomenuo. Nisam ni gledala od početka, uhvatila sam pred kraj nešto sasvim slučajno.
Sećam se samo da oni sede za kuhinjskim stolom- ćale, keva, sin i ćerka, imaju neku misterioznu "spravu" na sredini stola, kao iz srednjeg veka da je,
i da ta sprava sama "bira" koga će da pita. I ko slaže, teleportuje se negde. I pred kraj je valjda to sa provalijom, svi se nađu u nekim pećinama, i izlaze, svako iz svoje, i skontaju da su svi na različitim stranama provalije i
trebaju da pronađu način da dođu jedni do drugih, i onda, kako to biva u klišeima, nađu neko kamenje u zidovima koje treba da stisnu ili okrenu, pa se nešto pomera...

Pa po vasoj prici , to je ta nemacka verzija" ali neznam kako se zove.... Gledao sam 2 puta ali nikad ceo, pa neznam glumce... jeste porodica,i desava se tako po nekim pecinama i provalijama, a oni skakucu po nekim stepenicama, preskacu i sl....Nisam gledao ceo bas zato sto nije visokobudzetni film kao 2 pomenuta - a moguce da je ovaj nemacki bolji,ali manje reklamiran, manje poznata glumacka ekipa i eto....Sad ce sigurno neko znati, a pomoglo bi i ime makar 1 glumca.

Ajde da i ja ponovim jedan film sto sam trazio,kad smo vec kod B" produkcije, mozda ce neko dati neku informaciju.... Jos je ovaj nemacki dzumandji" i filmcina za ovaj sto ja trazim..... Znaci u pitanju je b ili cak c produkcija, (a mozda i Z") , znaci nije neki AAA" naslov.... Radi se u sumi,pustara, nekakav divljak ,tarzan sta li je vec, vezuje 2 tinejdjerke, mlade cure, koje su dosle na nekakav izlet, setnju po sumi ili sta vec....Vezuje ih,valjda za drvo ili onako na zemlji,i drzi ih, pored vatre.... i plasi ih,strasi, neznam sta je teo sa njima....A nije govorio,nego onako kao divljak iz kamenog doba.....nakraju dolazi helikopter,ubija divljaka puskom, i spasava te dve cure.... Film jeste onako bezveze,ali bi voleo da ga pogledam.... Dosta od ovo malo opisa je od prijatelja koji je malo vise gledao taj film a ni ja ga nisam celog gledao,tako da nemam vise informacija.... Verovatno je americki,ili engleski (na tom jeziku su pricale ove dve, kako da se oslobode,pobegnu od tog divljaka...) Ako ko zna sta,bilo bi lepo, ako ne pa sta sad....

Ovako...ne mogu da se setim dva filma...

Prvi je...kada se njih dvoje sretnu u knjižari...pa na novčanici napišu ime ili adresu, i ako ta novčanica posle završi kod nekog od njih...biće zajedno...

Drugi...oni su prijatelji...al' nisu bili zajedno...i dogovore se da ako se mislim do 30-te on ne oženi, a ona ne uda...oni venčaju...

Ovako...ne mogu da se setim dva filma...

Prvi je...kada se njih dvoje sretnu u knjižari...pa na novčanici napišu ime ili adresu, i ako ta novčanica posle završi kod nekog od njih...biće zajedno...

Drugi...oni su prijatelji...al' nisu bili zajedno...i dogovore se da ako se mislim do 30-te on ne oženi, a ona ne uda...oni venčaju...

Znam drugi gledao sam ali ne mogu da se setim ali seticu se za koji sat garantujem samo da se setim glavnog glumca i naci cu... a prvi zvuci zanimljivo nisam gledao ali pogledacu

ruski filmovi kao bajke neke... 80ih 90ih su isli subotom popodne.. npr. glavni likovi idu u neku avanturu kroz sumu planine , tamo srecu neke naprirodne pojave... bilo je vise slicnih filmova... pamtim neku kucu u kojoj zivi neka babuska..ili matora vestica .. i kuca dobije cetiri noge kao zivo bice i krece se...
puno specijalnih efekata i neobicnih pojava, neki isti glumci su se pojavljivali u vise filmova, mozda je to bio i neki serijal.
nevervatno zabavni i ludi ruski filmovi.. stvarno su me odusevljavali.

ruski filmovi kao bajke neke... 80ih 90ih su isli subotom popodne.. npr. glavni likovi idu u neku avanturu kroz sumu planine , tamo srecu neke naprirodne pojave... bilo je vise slicnih filmova... pamtim neku kucu u kojoj zivi neka babuska..ili matora vestica .. i kuca dobije cetiri noge kao zivo bice i krece se...
puno specijalnih efekata i neobicnih pojava, neki isti glumci su se pojavljivali u vise filmova, mozda je to bio i neki serijal.
nevervatno zabavni i ludi ruski filmovi.. stvarno su me odusevljavali.

Znam nasta mislis....ali davno to bese... to su verovatno ruske bajke ili narodne ruske bajke i odlicne su ! i ja bi voleo da se setim kako se to zove ali ... ima tu i princeza i zmajeva i zamkova i cudovista.... nazalost,danas to niko negleda. Podseca malo na serial " pripovedac - Storyteler ---ali su od pripovedaca bile kratke epizode od 20min, a ovo su bili filmovi ruski od sat i kusur...

pre 10ak godina sam gledao Spanski film komedija prevedeno "Zivi zivot" Uzasno dobar film gde lik koji zivi sam ,vozi gradski autobus svaki dan mu je isti... i resi da se ubije ..Popevsi se na most covek mu daje sansu i mnogo para koje mora da potrosi za jako kratko vreme..E sad. pod tim nazivom nikako ne mogu da nadjem taj film..Ima li neko ideju sta je to bilo?

Gledao sam film pre 5-6 godina i ne mogu se setiti imena. U pitanju je mladi bracni. Muz je psihopata, a zena valjda novinarka, radi u novinskoj agenciji, tako nesto. Uglavnom muz je nju zakljucavao, maltretirao je, zakljucavao prozore i sve tako. Nije je pustao da izadje iz sobe. Kad mu je ona izjavila da je trudna, on joj je podmetnuo zamku, ne secam se koju, da li je prosuo nesto na stepenice i ona je pala niz stepenice i slomila je nogu valjda, u gipsu je bila posle. Zena je imala rodjenu sestru. Posto se zena par dana nije javljala ni sestri, nije dolazila na posao, ko god da je dolazio u tu kucu, muz bi ga ubio i sahranio u dvoristu. Sve tako dok nije dosla sestra koja je valjda skontala celu tu situaciju i valjda pozvala nekoga ko je ubio muza na kraju. Toliko me sluzi pamcenje. MOLIM ZA NAZIV FILMA. UNAPRED HVALA

Gledala sam film jos pre desetak godina, mozda i vise.. I bila bih vam prezahvalna kad biste mi pomogli da ga nadjem. To je neki deciji film, decak i devojcica cini mi se a mozda i vise njih prave zamke za neke zle ljude. I secam se nekih zamki tipa u kadu su stavili neke hemikalije pa se neka zla zena sva isprzila. :D Kosa joj izgorela i tako. I tako jos puno zamki ali nije u kuci nego napolju, u prirodi. I secam se da se pojavljuju neki crnac i belac oni su odrasli i mislim da pomazu toj deci. I znam da se crnac prerusava u belca a belac u crnca. :D A valjda su i deca jedno belo a jedno crno ali za to nisam sigurna. Eto, ako neko zna molim vas da mi kazete, to mi je bio omiljeni film u detinjstvu i volela bih da ga pogledam jos jedanput. Pozdrav!

Gledala sam film jos pre desetak godina, mozda i vise.. I bila bih vam prezahvalna kad biste mi pomogli da ga nadjem. To je neki deciji film, decak i devojcica cini mi se a mozda i vise njih prave zamke za neke zle ljude. I secam se nekih zamki tipa u kadu su stavili neke hemikalije pa se neka zla zena sva isprzila. :D Kosa joj izgorela i tako. I tako jos puno zamki ali nije u kuci nego napolju, u prirodi. I secam se da se pojavljuju neki crnac i belac oni su odrasli i mislim da pomazu toj deci. I znam da se crnac prerusava u belca a belac u crnca. :D A valjda su i deca jedno belo a jedno crno ali za to nisam sigurna. Eto, ako neko zna molim vas da mi kazete, to mi je bio omiljeni film u detinjstvu i volela bih da ga pogledam jos jedanput. Pozdrav!

To mi lici na ovo.....http://www.imdb.com/title/tt0111787/?ref_=fn_al_tt_1
Odlicna komedija a radili su je ljudi od bogovi su pali na teme" tako da.....Preporuka !

Molim za pomoc, razbih glavu razmisljajuci kako se zove film, noviji je.
Pocnje kad oni love mamuta, pa onda odlsze da nadju piramide i taj svet, tu se glavni lik bori sa onm pra-tigrom sa kljovama, onda napravi frku u gradu pod piramidom i tuda se rastrce mamuti.
Mislim da ima i onaj deo filma kad on ide u taj svet pa prolazi kroz oni travu, a tu ima nekih cudnih bica koji ubijaju sve koji udju tu. Hvala unapred

Back