Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Pomozite, francuski film, covek 40 godina, sa bradicom, crn, onizi, je kiroprakticar, i radnja ide da odjednom nakon neke proslave koga god da zasmeje svojom salom, taj se smeje, pa pocne histericno da se smeje dobije srcani napad i umre...Uglavnom o tome se radi, da bi pred kraj filma, svi umrli, koje je on ubio svojim humorom poceli da ga jure ulicom, on ulazi u stan, zatrpava vrata stvarima i tu se budi, glavom u torti jer je verovatno on sam doziveo infarkt...Ne znam kako se zove, simpatican film, vrteo se na tv metropolis i na palmi plus...

U filmu se radi o decku i devojci koji odlucuju da se vencaju, on ima problema sa srcem i bas na vece njihovog vencanja on umire sexajuci se sa njom, ona onda odlazi u neku vojsku i tu pocinje radnja filma i to je jedino cega se secam, ako neko zna bio bih mu zahvalan.

http://www.imdb.com/title/tt0119173/?ref_=fn_al_tt_5

Mozda ? E,sad neznam dal joj je decko /verenik skarlikno za vreme kexa,nisam gledao ceo film - nije mi se nesto bas dopao, a nisam nesto ni lud za demi mur.... vise mi lezi siferova ili sindi....

Film je francuski, iz '90 godina, mislim... Trojica kriminalaca rade za opasnog gazdu. Iz nekog razloga, gazda poziva dvojica od njih i naredjuje im da ubiju trećega, do kraja dana i da mu pošalju dokaz. Zatim sva trojica drugara lutaju po gradu, a ova dva su u nedoumici šta da rade, kako da ga ubiju. Treći u toku večeri shvata šta mu se sprema. uspeva da on ubije njih, i sakrije leševe. Na kraju filma, on sebi odseče šaku i pošalje je gazdi, kao navodni dokaz da su ona dvojica obavili posao. Zatim, on sa svojim sinom beži kolima iz grada... Mislim da su ga naši preveli kao ''Teškaši'', ali nisam siguran. Pomozite.

Mozda ? E,sad neznam dal joj je decko /verenik skarlikno za vreme kexa,nisam gledao ceo film - nije mi se nesto bas dopao, a nisam nesto ni lud za demi mur.... vise mi lezi siferova ili sindi....

Nije ovaj, ovaj sto ja trazim dodje kao komedija po malo.

- - - - - - - - - -

Ali ipak hvala. :)

Cao svima! Moze li pomoc? Ne znam kako da pronadjem naziv ovog filma a bas mi se svideo. Radnja se desava u klasicnom mirnom americkom naselju.Kod iste takve porodice,bracnog para, jednog dana dolazi putnicki trgovac koji im nudi bogastvo,blagodeti ukoliko pritisnu crveni taster na naizgled sasvim obicnoj kutijici ali ce se s tim, kao posledica desiti negde u svetu velika nesreca i mozda ce hiljade poginuti... Hvala puno,unapred! :)

Cao svima! Moze li pomoc? Ne znam kako da pronadjem naziv ovog filma a bas mi se svideo. Radnja se desava u klasicnom mirnom americkom naselju.Kod iste takve porodice,bracnog para, jednog dana dolazi putnicki trgovac koji im nudi bogastvo,blagodeti ukoliko pritisnu crveni taster na naizgled sasvim obicnoj kutijici ali ce se s tim, kao posledica desiti negde u svetu velika nesreca i mozda ce hiljade poginuti... Hvala puno,unapred! :)

ovaj je sličan, ako pritisnu taster umreće neka osoba, a oni dobijaju milion dolara http://www.imdb.com/title/tt0362478/?ref_=nv_sr_1

Poslednja izmena:
Ja sam gledala film davno, ns cd-u, i apsolutno ne mogu da se setim kako se zove.. Secam se da je u pitanju neka Ruskinja koja je dosla kod 2 lika u stan (ne secam se kako ni zasto) i uglavnom, pravi se da ne razume engleski.. Ispostavi se da je ona na kraju neki kriminalac i valjda ima vise pasosa i na kraju filma ona i neki lik su na aerodromu, ja mislim. Ja mislim da glumi Nicol Kidman (ne znam kako se pise tacno) ili neka glumica slicna njoj,

Film sam gledala pre odprilike 10 godina radnja je smestena u nekom bunkeru ili :eek: ne secam se tacno.. tri para su isli tamo na vikend i tu su se poubijali jer valjda nisu mogli da izadju odatle samo je jedna devojka prezivela, mislim da je tako nesto bilo.. e sad ako neko zna molim za pomoc..

Nije pre 10 godina, 2012. je, ali je radnja filma jako slicna opisu. Film se zove Helpers.

1. neki lik pokusava da polozi test na faksu i noc pred ispit ukljuci vokmen i legne da spava verujuci da ce spavajuci nauciti sve. Ubacuje pogresnu kasetu I sve nauci pogresno. film je iz80-tih ili 90-tih godina…

2. vrlo malo detalja se secam … neki klosar je uhvatio pacova ispod mosta I pojeo ga, e sad da li je zivog ne znam… valjda zivi u kanalizaciji film je iz80-tih ili 90-tih godina…

3. film je o nikoli tesli ali je nepoznat glumac nije petar bozovic, pocetak filma je teslino detinjstvo gde on kao klinac od 5 godina pravi crteze za letece balone na plin I secam se da silazi niz neke velike stepenice sa ocem ili majkom iz kuce, u sredini filma sedi u nekoj kafani i pije a u tom trenutku mu javljaju da mu je otac umro. film je iz80-tih ili 90-tih godina…

4. decak koji je voleo da trci … u porodici mu brane da trci jer je pocepao sve patike… on izlazi nocu kroz prozor kuce I krisom trci., kuca mu se nalazi na nekoj livadi, odlazi na neko veliko takmicenje u pitanju je veliki stadion I staza kao na marakani, nema fensi patike kao njegovi protivnici nego trci bos I na kraju pobedjuje… nije iranski, nije singapur(ćan)ski, nije indijski…film je iz80-tih ili 90-tih godina…mislim da je engleski I da su ostale filmove radili po njemu.

5. zna li neko kako se zove kung fu film u kojem se pojavljuje neki lik koga navodno zovu romeo? A nije romeo must die , ovaj je bas stariji i pravi kung fu film bez poznatih glumaca u stilu 80-tih... u filmu skacu na neka isecena drvena stabla zakucana u zemlju I lete kao blesavi u nekoj sumi… glavni lik nosi plavu uniformu.

6. Jedan od madoninih filmova gde je ona kao zaljubljena u nekog tipa i ima probleme u ljubavi, mislim da se u filmu pojavljuje u crnoj rock koznoj jakni i nekim sheshirom na nekom vecem brodu (kruzeru) Moguce da je iz nekog spota…

7. Ovako secam se da se neki lik doselio u neki stan i 2 drugarice se takmice koja ce prva da ga osvoji, mislim da se tu potajno ubacila i mladja sestra od jedne drugarice... 80-te ili 90-te su u pitanju! Mislim da je neka komedija u pitanju, na kraju filma on razotkriva njihovu igru i odlazi iz stana...

Ja sam gledala film davno, ns cd-u, i apsolutno ne mogu da se setim kako se zove.. Secam se da je u pitanju neka Ruskinja koja je dosla kod 2 lika u stan (ne secam se kako ni zasto) i uglavnom, pravi se da ne razume engleski.. Ispostavi se da je ona na kraju neki kriminalac i valjda ima vise pasosa i na kraju filma ona i neki lik su na aerodromu, ja mislim. Ja mislim da glumi Nicol Kidman (ne znam kako se pise tacno) ili neka glumica slicna njoj,

Ta fabula mi lici na nikitu" - ima vise filmova o njoj....le femme nikita.... ??

gledao sam pre nekoliko godina film ali sam zaboravio naziv..Cak se i ne secam bas najbolje radnje filma..Uglavnom muz i zena su krenuli camcem niz reku i zaglavili su se,to jest izgubili..Naisli su na neku kucu koja je bila prazna da bi telefonirali,kad u tom trenutku dolazi otac sa dva sina i krece njaka :D mucili su ih,nju su hteli da siliju, pa je u onu stvar gurnula razbijenu flasu kako bi se ovi isekli kada krenu da je siliju,cak su oni i neku travu sadili u supi..Toliko se secam radnje filma,ako nek moze da mi pomogne i kaze mi naziv bicu mu vrlo zahvalan..hvala unapred

MOOLIM SVE !
Ljudi,gledao sam pre par godina film,ali nisam zapamtio naslov.
Radnja filma je smestena u Americi,od prilike u periodu pre drugog svetskog rata.Secam se da se radi o tome da je jedan Amerikanac,Nemackog porekla,okrivljen da je kidnapovao neko dete da bi iznudio novac i da je to dete ubijeno tokom razmene.Osudjen je na smrtnu kaznu,ali je on do kraja svog zivota,dok nije pogubljen,tvrdio da je nevin...
Znam da su ga razni likovi u filmu molili da prizna zlocin i dobije dozivotnu robiju,ali je on to odbio i na kraju je pogubljen.
Moze li mi neko pomoci? :worth:

Back