Interesuje me naziv filma.Secam se delimicne radnje.
Glavni glumac je crnac muzicar koji je oboleo od raka i nakon saznanja zeli da izvrsi samoubistvo.Organizuje zurku poznatih licnosti,poverava se prijatelju o toj odluci.I ima u filmu da ppoklanja instrument nekom klincu koji svira isto to.A taj instrumen je zvao zlatna truba.Na kraju izvrsava samoubistvo.Relativno skoriji film.
Glavni glumac je crnac muzicar koji je oboleo od raka i nakon saznanja zeli da izvrsi samoubistvo.Organizuje zurku poznatih licnosti,poverava se prijatelju o toj odluci.I ima u filmu da ppoklanja instrument nekom klincu koji svira isto to.A taj instrumen je zvao zlatna truba.Na kraju izvrsava samoubistvo.Relativno skoriji film.
Prvi: za taj film mi je pricala moja drugarica, ja ga licno nisam gledala, pa radnju pisem na osnovu njenog delimicnog secanja... Zakljucile smo da je vrlo slican Dzumandziju, ali nije taj, jer smo taj zajedno gledale... Radi se isto o nekoj igri koju igraju dvoje - troje dece (ne znam tacno) i njihovi roditelji... Igra je na foru Istina - Izazov... Ili je samo istina u pitanju, nisam sigurna... Sve u svemu, ako slazes na postavljeno pitanje, stvoris se negde, to moze biti bilo gde, i prelazis neke prepreke... Drugarica mi je ispricala scenu gde se otac i cerka (nisam sigurna da su bas oni) stvore na ivici neke provalije i moraju nekako da se izvuku odatle... To je sve sto znam... Probale smo sve moguce da ga nadjemo i nista, pa joj rekoh da cu probati i vas da pitam...