tuzni decko
Primećen član
- Poruka
- 604
Mislim da je u pitanju Jodie Foster:
http://www.imdb.com/title/tt0408790/?ref_=nm_flmg_act_8
http://www.imdb.com/title/tt0408790/?ref_=nm_flmg_act_8
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav ljudi , zanimaju me dva filma ako mi moze itko pomoci molim vas :
1. FILM . radnja je uglavnom u pustinji i u filmu neki ratnici / vojnici brane neku tvrđavu ispred koje je bunar i tokom filma imaju dva zatočenika i u tim borbama za vodu oni traže da protivnici predaju svo svoje oružje za vodu ali oni to ne žele i na kraju pada granata u bunar i bunar eksplodira s vodima , zaboravio sam reci da zapravo je vode bilo jako malo u bunaru sve dok granata nije pala , oni su se praktički branili za ništa.
2. FILM - poznati glumac u zatvoru , sjećam se da ima neku kaznu da neko kamenje prebaci s jedne na drugu stranu , te kad to napokon uspije , moran ih sve vratiti nazad gdje su i bili , film završava bunom u zatvoru koju je on sam isplanirao i ciljano diguno zastavu zatvora naopačke kako bi ljudi vidjeli da je zatvor osramoćen t. preuzet od strane zatvoernika ..
hvala na pomoći unaprijed![]()
Narode, treba mi pomoc... U filmu se radi o jednoj knjizevnici koja je u invalidskim kolicima i koja zivi odsecena od sveta. Izdaje svoju knjigu i posle toga pocinju da se desavaju ubistva kao u njenoj knjizi. Ubica joj se javlja i ide iz drzave u drzavu ka njoj... Sve u svemu, ubica je na kraju njen instruktor koji je takodje u kolicima... Ko zna neka pomaze. Ovaj film sam gledao davno i bas bih voleo da ga pogledam opet. Pozdrav svima
Pre nekoliko godina je čini mi se na Cinemaniji nekoliko puta bio francuski film... radi se o nekom čoveku, ima oko 40 godina, neoženjen... fazon još sa kevom živi... onda se zaljubi u neku ženu koju je video u nekom kafiću... čini mi se da se film zove po imenu tog čoveka... npr. ŽIVOT + ime tog lika iz filma... tako nešto... još se sećam da je upao kod nekog čoveka u kuću a ovaj je gledao fudbal, čini mi se da je igrao marsej ili francuska reprezentacija, a taj lik kod koga je upao u kuću je taksista ili tako nešto, inače njegov prijatelj koliko se sećam... film mi je u žešćoj magli, nadam se da će neko znati o kom s filmu radi...
Ako neko zna,nek' napiše... unapred hvala! pozdrav!![]()
Dragi forumaši, prilično sam se namučila dok sam vas pronašla, ali ipak sam uspela. Neophodna mi je pomoć oko naziva jednog filma. Šanse da neko od vas zna o kom filmu se rade je 5%, ali nema veze. Bolje i da pokušam, nego ni to. Film koji me zanima sam gledala jednom u životu i nikada više. Ne znam koji mu je naziv, kao ni ko glumi. Godinama ga tražim, ali uzalud.Ovako- reč je o starijem filmu. Radnja otprilike izgleda ovako: Priča je o porodici koja baš mnogo i ne mari za svoju ćerku, malu devojčicu koja se znatno razlikuje od svoje lude porodice i svog starijeg brata. Roditelji joj se ponašaju nedolično, otac pije, a majka se prostituišu, pa veoma često vode i nju-tu malu devojčicu u kafančine, koja zbog toga pati. Jednoga dana bežeći od tih ludaka iz svoje kuće, nailazi na kućicu u svom komšiluku u kojoj žive neki stari ljudi, crnci- neka baka i deka koji ovu devojčicu brzo zavole jer nemaju svoju decu. Ona dakle veliki deo vremena provodi u njihovoj kući, oni joj pomažu oko svega, uče je lepom ponašanju, uče je da kuva, i znam da na kraju ona odrasta u jednu pametnu, dobru devojku, koja valjda postaje učiteljica. Dakle, reč je o porodici koja je prosta, primitivna, majka lujka, brat kreten, otac pijanica sa jedne strane, i te male devojčice i tih dvoje staraca sa druge strane. Film je veoma poučan i divan. Ako iko, makar i naslućuje o kom se filmu radi, bila bih mu jako zahvalna..Hvalaaaa
Da li je moguće da niko ne zna o kom se filmu radi?!?!![]()
Dragi forumaši, prilično sam se namučila dok sam vas pronašla, ali ipak sam uspela. Neophodna mi je pomoć oko naziva jednog filma. Šanse da neko od vas zna o kom filmu se rade je 5%, ali nema veze. Bolje i da pokušam, nego ni to. Film koji me zanima sam gledala jednom u životu i nikada više. Ne znam koji mu je naziv, kao ni ko glumi. Godinama ga tražim, ali uzalud.Ovako- reč je o starijem filmu. Radnja otprilike izgleda ovako: Priča je o porodici koja baš mnogo i ne mari za svoju ćerku, malu devojčicu koja se znatno razlikuje od svoje lude porodice i svog starijeg brata. Roditelji joj se ponašaju nedolično, otac pije, a majka se prostituišu, pa veoma često vode i nju-tu malu devojčicu u kafančine, koja zbog toga pati. Jednoga dana bežeći od tih ludaka iz svoje kuće, nailazi na kućicu u svom komšiluku u kojoj žive neki stari ljudi, crnci- neka baka i deka koji ovu devojčicu brzo zavole jer nemaju svoju decu. Ona dakle veliki deo vremena provodi u njihovoj kući, oni joj pomažu oko svega, uče je lepom ponašanju, uče je da kuva, i znam da na kraju ona odrasta u jednu pametnu, dobru devojku, koja valjda postaje učiteljica. Dakle, reč je o porodici koja je prosta, primitivna, majka lujka, brat kreten, otac pijanica sa jedne strane, i te male devojčice i tih dvoje staraca sa druge strane. Film je veoma poučan i divan. Ako iko, makar i naslućuje o kom se filmu radi, bila bih mu jako zahvalna..Hvalaaaa
Da li neko zna naziv filma u kojem je original muzika od pesme Lutajuca srca - Jos malo?Iz tog filma je nastala ova nasa pesma.Film je izmedju '65 i '75 godine,strani film.
Ovako imam tri filma, dacu novcanu nagradu zaista ako mi pomognete da ih nadjem...
PRVI FILM: ovako, film je horor isao je na Rts, pre 6-7, mozda i vise godina, msm da su ga preveli kao "ONI" ali nigde nisam uspela da pronadjem film pod tim nazivom, tako da def nije to , ali nisam sigurna, naime jako se slabo secam filma, uglavnom na pocetku se radnja desava kada napolju pada sneg, neke pijavice ulaze u usi i onda ljudi postaju opasni i slicno, uglavnom secam se scene kada je taj glavni ubica poslao dva psa ja msm rotvajlera, koji imaju natprirodne moci da pronadju dvoje tinejdzera,,
DRUGI FILM: Naime, msm da se radnja odvija u Londonu ili NY, ali nisam sigurna, elem grupa prijatelja, verovatno su upitanju kolege sa fakulteta upada u niz raznoraznih problema po ulicama grada, pocevis od napada klosara , kriminalaca, pa i policajaca itd, medjutim fora je u tome sto je sve sto smisljeno i kkao da kazem namesteno od strane rodbine jednog od tinejdzera, kako bi se se ispitala i stavila na test zrelost jednog od tinejdzera koji upravo postaje punoletan, jako zanimljiva tinejdz prica, i na kraju se pojavljuju ti lazni "kriminalci". "policiajci" na rodjendanskom iznenadjenu koje su priredili slavljeniku..
TRECI FILM: Animirani film, prikazivao se na Pink Family cini mi se za novogodisnji program 2010 ili 2011 god, ali bice pre da je 2010...Elem radi se o nekom decaku koji za Bozicne praznike dozivljava avanture u nekom vozu, ali msm da to on sve sanja, uglavnom taj voz ide na neko brdo irvasa ili tako nesto, ne secam se najbolje