Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Da li zna neko kako se zove horor film stariji, kad se zena preseli u kucu pored mora i kad se u njoj desavaju cudne stvari? Secam se scene na pocetku, kada se preseli u njoj, njen papagaj pocne cudno da se ponasa, poludi i u letu udara po svim zidovima. Secam se i scene, posto je ona kao neka slikarka, kad pocne da crta, nesvesno na brzinu nacrta neciji lik, a ispostavi se da je to lik koji je proganja po kuci. Da li zna neko mozda kako se zove taj film? Hvala vam unapred puno!

Da li je neko gledao film o porodici koja provodi 30 godina u nekom sklonistu misleci da je bila nuklearna katastrofa. U tom sklonistu oni su imali sve uslove da bi preziveli toliko godina ispod zemlje , dok ne prodje zracenje.Film malo vise vuce na komediju. Otac i majka nakon 30 godina provedenih u sklonistu salju svog sina da proveri kakva je situacija napolju i da kupi potrebne namirnice, za neke obveznice koje su tada mnogo vredele. Po njegovom izlasku on saznaje da nikakvog rata nije ni bilo i da su oni tolike godine ziveli u zabludi..On upoznaje devojku koja mu pomaze da se prilagodi modernom zivotu u koju se kasni i zaljubljuje..Na kraju saopstava svojim roditeljima da katastrofe nije ni bilo, kupuje im kucu i zeni se tom devojkom.Glavni glumac je crn ,visok sa plavim ocima. Ako neko zna kako se zove film neka javi ;)

Da li je neko gledao film o porodici koja provodi 30 godina u nekom sklonistu misleci da je bila nuklearna katastrofa. U tom sklonistu oni su imali sve uslove da bi preziveli toliko godina ispod zemlje , dok ne prodje zracenje.Film malo vise vuce na komediju. Otac i majka nakon 30 godina provedenih u sklonistu salju svog sina da proveri kakva je situacija napolju i da kupi potrebne namirnice, za neke obveznice koje su tada mnogo vredele. Po njegovom izlasku on saznaje da nikakvog rata nije ni bilo i da su oni tolike godine ziveli u zabludi..On upoznaje devojku koja mu pomaze da se prilagodi modernom zivotu u koju se kasni i zaljubljuje..Na kraju saopstava svojim roditeljima da katastrofe nije ni bilo, kupuje im kucu i zeni se tom devojkom.Glavni glumac je crn ,visok sa plavim ocima. Ako neko zna kako se zove film neka javi ;)

Blast from the Past. Glumac je Brendan Fraser, devojka Alicia Silverstone, cale Chris Walken i keva Sissy Spacek. Preporuka ko nije gledao.

I meni treba pomoć :)
Film sam gledala davno... Radnja se dešava za vreme ll svetskog rata, pred sam kraj. U šumi u nekoj planini grupa Nemaca i grupa Amerikanaca traže sklonište od zime, svako za sebe... u šumi postoji samo jedna kuća u kojoj živi jedna žena sa sinom, mislim da je samo sin... u svakom slučaju ne sećam se ko prvi stiže do kuće, ali oni se tamo sreću i počinju obračun, ima mrtvih i ranjenih. E onda na scenu stupa gazdarica kuće oko koje besni 'rat'. Objavljuje primirije i zavodi im diktaturu... ako hoće da žive pod njenim krovom moraju da poštuju primirije ako ne mogu da produže u planine i sigurnu smrt... nevoljno oni prihvataju... dok gđa brine o ranjenicima i kući, Nemci i Amerikanci se bave poslovima napolju i međusobnim prepirkama. Ipak oni vremenom postaju prijatelji... i tako im prođe i ta zima... kad je došlo proleće oni odlaze svako svojim putem ostavljajući gđu ponovo samu sa sinom, ali razmenjuju zarobljenike sad prijatelje... tu se film završava i spiker priča kako se nedugo po njihovom rastanku rat završio...

Ako neko može da mi pomogne, molim vas
Mnogo mi se svideo ovaj film :)

I meni treba pomoć :)
Film sam gledala davno... Radnja se dešava za vreme ll svetskog rata, pred sam kraj. U šumi u nekoj planini grupa Nemaca i grupa Amerikanaca traže sklonište od zime, svako za sebe... u šumi postoji samo jedna kuća u kojoj živi jedna žena sa sinom, mislim da je samo sin... u svakom slučaju ne sećam se ko prvi stiže do kuće, ali oni se tamo sreću i počinju obračun, ima mrtvih i ranjenih. E onda na scenu stupa gazdarica kuće oko koje besni 'rat'. Objavljuje primirije i zavodi im diktaturu... ako hoće da žive pod njenim krovom moraju da poštuju primirije ako ne mogu da produže u planine i sigurnu smrt... nevoljno oni prihvataju... dok gđa brine o ranjenicima i kući, Nemci i Amerikanci se bave poslovima napolju i međusobnim prepirkama. Ipak oni vremenom postaju prijatelji... i tako im prođe i ta zima... kad je došlo proleće oni odlaze svako svojim putem ostavljajući gđu ponovo samu sa sinom, ali razmenjuju zarobljenike sad prijatelje... tu se film završava i spiker priča kako se nedugo po njihovom rastanku rat završio...

Ako neko može da mi pomogne, molim vas
Mnogo mi se svideo ovaj film :)

Ovaj (http://www.imdb.com/title/tt1876277/) prilično liči na to što si opisala, samo što je film nov, a ti kažeš da si ga gledala davno, pa nisam siguran.

A mogao bi biti i ovaj http://www.imdb.com/title/tt0338434/

Poslednja izmena:
Mene interesuje naziv jednog filma koji sam gledao pre vise od 10 god. Radnja filma izgleda ovako: Muz i zena dolaze na plazu (na odmor). Taj muz je inace bogat covek, pa je na neko vreme morao da ostavi zenu samu na plazi. Zena je u medjuvremenu upoznala jednog lika koji je radio kao konobar ili spasilac na plazi (ne mogu da se setim tacno). Zaljubili su se, i probali su da pobegnu od njenog muza. Kasnije je muz saznao sta se desilo, pa je ubio tog lika, a zenu kaznio. Taj lik je nekako oziveo, i poceo da smislja plan kako da mu se osveti, i da mu se njegova zena ponovo vrati, ali fizicki je izgledao potpuno drugacije, i posle nekoliko godina se pojavio ispred muza i zene gde se predstavio kao poslovni partner, ali oni ga nisu prepoznali... Secam se da je stalno pricao toj zeni da je niko nikad nece vise voleti, nego on.

1. neki lik pokusava da polozi test na faksu i noc pred ispit ukljuci vokmen i legne da spava verujuci da ce spavajuci nauciti sve. Ubacuje pogresnu kasetu I sve nauci pogresno. film je iz80-tih ili 90-tih godina…

2. vrlo malo detalja se secam … neki klosar je uhvatio pacova ispod mosta I pojeo ga, e sad da li je zivog ne znam… valjda zivi u kanalizaciji film je iz80-tih ili 90-tih godina…

3. film je o nikoli tesli ali je nepoznat glumac nije petar bozovic, pocetak filma je teslino detinjstvo gde on kao klinac od 5 godina pravi crteze za letece balone na plin I secam se da silazi niz neke velike stepenice sa ocem ili majkom iz kuce, u sredini filma sedi u nekoj kafani i pije a u tom trenutku mu javljaju da mu je otac umro. film je iz80-tih ili 90-tih godina…

4. decak koji je voleo da trci … u porodici mu brane da trci jer je pocepao sve patike… on izlazi nocu kroz prozor kuce I krisom trci., kuca mu se nalazi na nekoj livadi, odlazi na neko veliko takmicenje u pitanju je veliki stadion I staza kao na marakani, nema fensi patike kao njegovi protivnici nego trci bos I na kraju pobedjuje… nije iranski, nije singapur(ćan)ski, nije indijski…film je iz80-tih ili 90-tih godina…mislim da je engleski I da su ostale filmove radili po njemu.

5. zna li neko kako se zove kung fu film u kojem se pojavljuje neki lik koga navodno zovu romeo? A nije romeo must die , ovaj je bas stariji i pravi kung fu film bez poznatih glumaca u stilu 80-tih... u filmu skacu na neka isecena drvena stabla zakucana u zemlju I lete kao blesavi u nekoj sumi… glavni lik nosi plavu uniformu.

Da li neko moze da mi pomogne oko ovog filma, molim vas...
Naime, msm da se radnja odvija u Londonu, ali nisam sigurna, elem grupa prijatelja, verovatno su upitanju kolege sa fakulteta upada u niz raznoraznih problema po ulicama grada, pocevis od napada klosara , kriminalaca, pa i policajaca itd, medjutim fora je u tome sto je sve sto smisljeno kako bi se se ispitala i stavila na test zrelost jednog od tinejdzera koji upravo postaje punoletan, jako zanimljiva tinejdz prica, i na kraju se pojavljuju ti yi lazni "kriminalci". "policiajci" na rodendanskom iznenadjenu koje su priredili slavljeniku..

Da li neko moze da mi pomogne oko ovog filma, molim vas...
Naime, msm da se radnja odvija u Londonu, ali nisam sigurna, elem grupa prijatelja, verovatno su upitanju kolege sa fakulteta upada u niz raznoraznih problema po ulicama grada, pocevis od napada klosara , kriminalaca, pa i policajaca itd, medjutim fora je u tome sto je sve sto smisljeno kako bi se se ispitala i stavila na test zrelost jednog od tinejdzera koji upravo postaje punoletan, jako zanimljiva tinejdz prica, i na kraju se pojavljuju ti yi lazni "kriminalci". "policiajci" na rodendanskom iznenadjenu koje su priredili slavljeniku..
da li u filmu igraju Keanu Reeves i Sean bean kao klinci?

jos jednom bih zamolila ako neko prepoznaje film po ovoj radnji:
Naime, msm da se radnja odvija u Londonu ili NY, ali nisam sigurna, elem grupa prijatelja, verovatno su upitanju kolege sa fakulteta upada u niz raznoraznih problema po ulicama grada, pocevis od napada klosara , kriminalaca, pa i policajaca itd, medjutim fora je u tome sto je sve sto smisljeno i kkao da kazem namesteno od strane rodbine jednog od tinejdzera, kako bi se se ispitala i stavila na test zrelost jednog od tinejdzera koji upravo postaje punoletan, jako zanimljiva tinejdz prica, i na kraju se pojavljuju ti lazni "kriminalci". "policiajci" na rodjendanskom iznenadjenu koje su priredili slavljeniku..

hello,hello...:) Vudi Alen zivi u nekom gradicu u koji je dosao cirkus sa akrobatama...U isto vreme pocinju ubistva na ulici.Vudi se nadje na pogresnom mestu u pogresno vreme i biva optuzen da je on taj ubica....I i i...Japanski film- zena kaligraf trazi savrsenu kozu da bi ispisala neko delo i na kraju je nalazi.

jos jednom bih zamolila ako neko prepoznaje film po ovoj radnji:
Naime, msm da se radnja odvija u Londonu ili NY, ali nisam sigurna, elem grupa prijatelja, verovatno su upitanju kolege sa fakulteta upada u niz raznoraznih problema po ulicama grada, pocevis od napada klosara , kriminalaca, pa i policajaca itd, medjutim fora je u tome sto je sve sto smisljeno i kkao da kazem namesteno od strane rodbine jednog od tinejdzera, kako bi se se ispitala i stavila na test zrelost jednog od tinejdzera koji upravo postaje punoletan, jako zanimljiva tinejdz prica, i na kraju se pojavljuju ti lazni "kriminalci". "policiajci" na rodjendanskom iznenadjenu koje su priredili slavljeniku..

Gledala sam seriju i treba mi pomoc. I to samo jednu epizodu, ali zelim da je gledam od pocetka.
Devojcica je mislila da joj je mama poginula u pozaru, secam se scene gde trazi po imeniku i zove redom sve istog imena i prezimena,
u jednom momentu nalazi svoju majku koja joj govori da su joj rekli da je njena beba poginula u tom pozaru....
Pomagajte, uzasno me kopka :)

Gledao sam film pre 5-6 godina i ne mogu se setiti imena. U pitanju je mladi bracni. Muz je psihopata, a zena valjda novinarka, radi u novinskoj agenciji, tako nesto. Uglavnom muz je nju zakljucavao, maltretirao je, zakljucavao prozore i sve tako. Nije je pustao da izadje iz sobe. Kad mu je ona izjavila da je trudna, on joj je podmetnuo zamku, ne secam se koju, da li je prosuo nesto na stepenice i ona je pala niz stepenice i slomila je nogu valjda, u gipsu je bila posle. Zena je imala rodjenu sestru. Posto se zena par dana nije javljala ni sestri, nije dolazila na posao, ko god da je dolazio u tu kucu, muz bi ga ubio i sahranio u dvoristu. Sve tako dok nije dosla sestra koja je valjda skontala celu tu situaciju i valjda pozvala nekoga ko je ubio muza na kraju. Toliko me sluzi pamcenje. MOLIM ZA NAZIV FILMA. UNAPRED HVALA :)

Da li zna neko kako se zove horor film stariji, kad se zena preseli u kucu pored mora i kad se u njoj desavaju cudne stvari? Secam se scene na pocetku, kada se preseli u njoj, njen papagaj pocne cudno da se ponasa, poludi i u letu udara po svim zidovima. Secam se i scene, posto je ona kao neka slikarka, kad pocne da crta, nesvesno na brzinu nacrta neciji lik, a ispostavi se da je to lik koji je proganja po kuci. Da li zna neko mozda kako se zove taj film? Hvala vam unapred puno!

Back