kuglagerlo
Zainteresovan član
- Poruka
- 322
Jeste ! svaka cast ! nisam znao da tu glumi lou diamond...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sedim danas sa drugaricom na kafi i krece pesma The Most Beautiful Girl In The World od Princa. I oboje se setimo nekog filma u kom je bila ta pesma, barem mi mislimo da pojavljuje.
U filmu se radi o sledecem. Dva prijatelja odluce da naprave lutriju u kojoj ce najlepsa zena ici na veceru sa pobednikom koji ce biti izabran preko te lutrije. Koliko se secam mislim da pobedi neki lik koji gaji Shar Pei pse. Godiste nisam bas siguran, ako se ta pesma pojavljuje onda nema sanse da je pre 94-95 jer mislim da je tada snimljena ta pesma. U svakom slucaju, ima li neko ideju o kom je filmu rec?
Ovaj ima slicnu radnju:
http://www.imdb.com/title/tt0088930/
možda je ovo
cao forumasi, bila bih jako srecna da mi nadjete ovaj film, msm da je poznat...
dakle, situacija na pocetku filma: ona silazi niz pokretne stepenice do zeleznicke stanice, i u jednoj verziji stize na voz, a u drugoj ne stize.. od tada, pratimo 2 ''verzije'' njenog zivota....
hint:msm da se u jednoj verziji osisa na kratko![]()
hvalaaalala![]()
Izgleda da je bas taj! A fb profil nemam,tako da nemogu videti listu.... (a nebi pravio profil) . Svaka cast sefe ! Moze li jos jedan,ako slucajno znate ? Ovaj je otprilike americki iz 80tih ,naziv mu je opet u bioskopu bio cini mi se "opsednutost" radnja je smestena u velikom gradu - neki japanac se oblaci u nindzu iz nekog razloga pocne da ubija sve zivo- surikenima,macem.... ubijaju ga,ali pred smrt nadje ga neka zenska (solidna) i on joj ocima (hipnotise) prenosi svoj borbeni duh/znanje moci.... Onda ona pocne postepeno da se bori,oblaci u crno i nakraju postaje nindza. E,sad zasto zbog cega neznam..... Zaboravio sam. U svakom slucaju hvala za ovaj, mnogo mi je bitan - u bioskopima su ga preveli - jednoruka giljotina. poz
Moze li jos jedan,ako slucajno znate ? Ovaj je otprilike americki iz 80tih ,naziv mu je opet u bioskopu bio cini mi se "opsednutost" radnja je smestena u velikom gradu - neki japanac se oblaci u nindzu iz nekog razloga pocne da ubija sve zivo- surikenima,macem.... ubijaju ga,ali pred smrt nadje ga neka zenska (solidna) i on joj ocima (hipnotise) prenosi svoj borbeni duh/znanje moci.... Onda ona pocne postepeno da se bori,oblaci u crno i nakraju postaje nindza. E,sad zasto zbog cega neznam..... Zaboravio sam.
verovatno je ovo..
Noviji film , radnja se odvija na Tajlandu , film je radjen po istinitoj prici ..
Cinami pogadja tajland , Clanovi porodice koji su bili u hotelu pre cinamija , traze jedni druge .. Tu se pojavljuje i decak Dejvid kojeg su spasili (On trazi oca) , ne znam cega bi jos mogao da se setim ...