Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Sedim danas sa drugaricom na kafi i krece pesma The Most Beautiful Girl In The World od Princa. I oboje se setimo nekog filma u kom je bila ta pesma, barem mi mislimo da pojavljuje.
U filmu se radi o sledecem. Dva prijatelja odluce da naprave lutriju u kojoj ce najlepsa zena ici na veceru sa pobednikom koji ce biti izabran preko te lutrije. Koliko se secam mislim da pobedi neki lik koji gaji Shar Pei pse. Godiste nisam bas siguran, ako se ta pesma pojavljuje onda nema sanse da je pre 94-95 jer mislim da je tada snimljena ta pesma. U svakom slucaju, ima li neko ideju o kom je filmu rec?

http://www.imdb.com/title/tt0114222/

Ovaj film ima identicnu radnju.

Film sam gledao pre 7-8 godina i ne secam se mnogo detalja. Najupecatljiviji deo sledi. Na jednom prijemu okupe se gosti. Muskarac ( mislim da je vlasnik te kuce ) odlazi iz sobe u kojoj su zvanice u svoju sobu i pada mu sa ormara bista na glavu. On se tu onesvesti. Kasnije ostali otkrivaju da je mrtav i tu nastaje haos, jer se medju njima javljaju sumnje da je ubica neko od njih. Na kraju, posle niza desavanja, otkrije se da je sa njim sve u redu, ali kasno, jer se u sobi gde su zvanice one medjusobno poubijaju. Cini mi se da je rec o crnoj komediji,

Zna li mozda ko, kako se zove stariji film iz 70-80 tih , trazio sam ga pod nazivom -jednoruka giljotina ali nista.... U pitanju je japanski / kineski borilacki sa macevima..... Jednom coveku valjda dolazi neka banda i poubija porodicu, a njemu odsecaju ruku i ostavljaju ga da umre. Covek prezivi i zaklinje se na osvetu. Trenira sa macem - sa jednom rukom - i tako uspe nakraju sve te bandite da poubija - macem. Ima i scena kad je morao da baci 3 maca - a rekli su mu da je to nemoguce sa jednom rukom i valjda je ta 3 maca zabio u glavnog negativca.... zna li ko? jeste film iz naftalina,ali ovi novi sa ovim 3d efektima nekako su.....bezveze.

cao forumasi, bila bih jako srecna da mi nadjete ovaj film, msm da je poznat...

dakle, situacija na pocetku filma: ona silazi niz pokretne stepenice do zeleznicke stanice, i u jednoj verziji stize na voz, a u drugoj ne stize.. od tada, pratimo 2 ''verzije'' njenog zivota....

hint:msm da se u jednoj verziji osisa na kratko :D

hvalaaalala :)

Izgleda da je bas taj! A fb profil nemam,tako da nemogu videti listu.... (a nebi pravio profil) . Svaka cast sefe ! Moze li jos jedan,ako slucajno znate ? Ovaj je otprilike americki iz 80tih ,naziv mu je opet u bioskopu bio cini mi se "opsednutost" radnja je smestena u velikom gradu - neki japanac se oblaci u nindzu iz nekog razloga pocne da ubija sve zivo- surikenima,macem.... ubijaju ga,ali pred smrt nadje ga neka zenska (solidna) i on joj ocima (hipnotise) prenosi svoj borbeni duh/znanje moci.... Onda ona pocne postepeno da se bori,oblaci u crno i nakraju postaje nindza. E,sad zasto zbog cega neznam..... Zaboravio sam. U svakom slucaju hvala za ovaj, mnogo mi je bitan - u bioskopima su ga preveli - jednoruka giljotina. poz

cao forumasi, bila bih jako srecna da mi nadjete ovaj film, msm da je poznat...

dakle, situacija na pocetku filma: ona silazi niz pokretne stepenice do zeleznicke stanice, i u jednoj verziji stize na voz, a u drugoj ne stize.. od tada, pratimo 2 ''verzije'' njenog zivota....

hint:msm da se u jednoj verziji osisa na kratko :D

hvalaaalala :)

Sliding Doors(1998)

Izgleda da je bas taj! A fb profil nemam,tako da nemogu videti listu.... (a nebi pravio profil) . Svaka cast sefe ! Moze li jos jedan,ako slucajno znate ? Ovaj je otprilike americki iz 80tih ,naziv mu je opet u bioskopu bio cini mi se "opsednutost" radnja je smestena u velikom gradu - neki japanac se oblaci u nindzu iz nekog razloga pocne da ubija sve zivo- surikenima,macem.... ubijaju ga,ali pred smrt nadje ga neka zenska (solidna) i on joj ocima (hipnotise) prenosi svoj borbeni duh/znanje moci.... Onda ona pocne postepeno da se bori,oblaci u crno i nakraju postaje nindza. E,sad zasto zbog cega neznam..... Zaboravio sam. U svakom slucaju hvala za ovaj, mnogo mi je bitan - u bioskopima su ga preveli - jednoruka giljotina. poz

gledao sam, i taj sa Ninjom...e sad kako se zove..bilo je davno.....potrazicu..i ja trazim isto tako jedan stari..preveli su ga Petlov udarac..tako nekako ....ima scena gde se bogomoljka i petao bore..:roll:...pozz

Poslednja izmena:
Moze li jos jedan,ako slucajno znate ? Ovaj je otprilike americki iz 80tih ,naziv mu je opet u bioskopu bio cini mi se "opsednutost" radnja je smestena u velikom gradu - neki japanac se oblaci u nindzu iz nekog razloga pocne da ubija sve zivo- surikenima,macem.... ubijaju ga,ali pred smrt nadje ga neka zenska (solidna) i on joj ocima (hipnotise) prenosi svoj borbeni duh/znanje moci.... Onda ona pocne postepeno da se bori,oblaci u crno i nakraju postaje nindza. E,sad zasto zbog cega neznam..... Zaboravio sam.

verovatno je ovo..

Gledao sam jedan dobar film na RTS-u pre nekih sedam-osam godina pa bih voleo da ga pronadjem. Radnja je otprilike ovakva: australijska novinarka odlazi u Indiju da istrazuje sta se dogadja sa izbeglicama (cini mi se da su sa Sri Lanke ili nesto slicno), i tu upoznaje jednog lokalca koji je upoznaje sa sredinom. Uskoro dozive romansu i na kraju se ispostavi da je on umesan u neke aktivnosti oko izbeglica. Cini mi se da je radnja ovakva ili je nesto slicno (film mi je pomalo u magli), pa ako neko slucajno zna o kom filmu se radi bio bih mu jako zahvalan. Vec par godina bezuspesno pokusavam da pronadjem taj film.

Ne znam kako se zove film

Jedan film ali se ne secam naziva znam samo sta se desava u njemu.Gledao sam ga podavni na TV (rijec je o nekom filmu ,a radnja je zemljotres gdje se rijeka vraca u suprotnom smjeru i ulazi u neku rupu i izaziva zemljotres.neki grad se ocljepljuje pomocu nukleanih bombi koje se smjestaju u rupu.)vezano je za ameriku.los angeles

Meni tkdje treba pomoc...film sam gledala davno i otprilike ovako ide radnja: 2 drugarice dolaze na letovanje u neko mesto (cini mi se da je u pitanju Engleska) i zaticu se u banci u kojoj se desava pljacka, jednom od maskiranih pljackasa 1 od devojaka zapadne za oko. Nakon toga on je nadje, zavede, zapocnu vezu i 1 jutro upada policija u njihovu sobu, hapsi njega i ona tek tad skapira da je on taj pljackas iz banke. Nakon 10 god ona je udata za drugog, al' ima dete sa pljackasem, jer je to leto zatrudnela, ali mali je bolestan i treba mu transplatacija necega, u cemu samo otac odgovara i pokusava da ga izvuce iz zatvora...
Mislim da je u pitanju engleski film i da se glavni lik zove Majkl

Back