Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Ovako, vec tri dana pokusavam da se setim ime filma. :dash:
Film je o jednoj devojcici sa nekim mentalnim mocima. Zivi u sumi sa ocem i on je naucio da lovi i razne black op stvari. Neka zena iz njihove proslosti (koja je izazvala nesrecu u kojoj je poginula devojcicina majka, a otac pobegao sa njom) krene da ih trazi, odnosno devojcicu i ona krece da bezi od nje, da se krije... na kraju devojcica ubije tu zenu. Film je skoriji (2009-2012) i prilicno sam sigurna da se zove kao ta devojcica u filmu, ali ne mogu da se setim imena... :think:

jos jednom bih zamolila ako neko prepoznaje film po ovoj radnji:
Naime, msm da se radnja odvija u Londonu ili NY, ali nisam sigurna, elem grupa prijatelja, verovatno su upitanju kolege sa fakulteta upada u niz raznoraznih problema po ulicama grada, pocevis od napada klosara , kriminalaca, pa i policajaca itd, medjutim fora je u tome sto je sve sto smisljeno i kkao da kazem namesteno od strane rodbine jednog od tinejdzera, kako bi se se ispitala i stavila na test zrelost jednog od tinejdzera koji upravo postaje punoletan, jako zanimljiva tinejdz prica, i na kraju se pojavljuju ti lazni "kriminalci". "policiajci" na rodjendanskom iznenadjenu koje su priredili slavljeniku..

Eh, mene i moju tetku ne interesuje film, već jedan stari glumac čijeg se porekla ne sećam(o) (moguće Francuz ili Italijan),
glumio uglavnom u komedijama možda 60-tih, 70-tih,
ona mi ga opisa ovak:krupan, puniji (buca, je l'), tamnijeg tena, izražene čupave obrve, izražene jagodice, krupne oči, isto tako i nos. Kaže da liči na klovna.
moguće i da je poznat, ali ja ne mogu da se setim, setila sam se nekih, ali kaže da nije ni jedan.
Mrcvarila me je jutros do 3, i bojim se da će opet, pomagajte drugovi :D

Ljudi,gledao sam pre par godina film,ali nisam zapamtio naslov.
Radnja filma je smestena u Americi,od prilike u periodu pre drugog svetskog rata.Secam se da se radi o tome da je jedan Amerikanac,Nemackog porekla,okrivljen da je kidnapovao neko dete da bi iznudio novac i da je to dete ubijeno.Osudjen je na smrtnu kaznu,ali je on do kraja svog zivota,dok nije pogubljen,tvrdio da je nevin...
Znam da su ga razni ljudi u filmu molili da prizna zlocin i dobije dozivotnu robiju,ali je on to odbio i na kraju je pogubljen.
Moze li mi neko pomoci? :)

Ponovo pitam, mene interesuje naziv jednog filma koji sam gledao pre vise od 10 god. Radnja filma izgleda ovako: Muz i zena dolaze na odmor - plazu. Taj muz je inace bogat covek, pa je na neko vreme morao da ostavi zenu samu na plazi. Zena je u medjuvremenu upoznala jednog lika koji je radio kao konobar ili spasilac na plazi (ne mogu da se setim tacno). Zaljubili su se, i probali su da pobegnu od njenog muza. Kasnije je muz saznao sta se desilo, pa je ubio tog lika, a zenu kaznio. Taj lik je nekako preziveo, i poceo da smislja plan kako da mu se osveti, i da mu se njegova zena ponovo vrati, ali fizicki je izgledao potpuno drugacije, i posle nekoliko godina se pojavio ispred muza i zene gde se predstavio kao poslovni partner, ali oni ga nisu prepoznali...

Pre nekoliko godina je čini mi se na Cinemaniji nekoliko puta bio francuski film... radi se o nekom čoveku, ima oko 40 godina, neoženjen... fazon još sa kevom živi... onda se zaljubi u neku ženu koju je video u nekom kafiću... čini mi se da se film zove po imenu tog čoveka... npr. ŽIVOT + ime tog lika iz filma... tako nešto... još se sećam da je upao kod nekog čoveka u kuću a ovaj je gledao fudbal, čini mi se da je igrao marsej ili francuska reprezentacija, a taj lik kod koga je upao u kuću je taksista ili tako nešto, inače njegov prijatelj koliko se sećam... film mi je u žešćoj magli, nadam se da će neko znati o kom s filmu radi... :)

Ako neko zna,nek' napiše... unapred hvala! pozdrav! :)

molim pomoc svih prisutnih da mi pomognu oko jednog filma :D :dash:
ovako...film je stariji.
na pocetku filma zena dolazi u neku poshtu,banku shta vec sa dvoje male dece i ostavlja ih same neko vreme dok neobavi neshto...dok je ona odsutna stariji sin namerno ne pazi na mladjeg brata na kojeg je ljubomoran i mali se izgubi u guzvi.Godinama je trajala potraga za njim i posle par godina mali se doseli sa svojim novim starateljima u komshiluk svojih roditelja....Cim se prvi put pojavio na vratima svojih roditelja majka ga je na neki nacin prepoznala ali nije bila sigurna da je to on...Onda je on jedno vreme kod njih kosio travu,pomagao oko kuce i majka ga je sve vreme posmatrala...Ostalog se i ne secam bash najbolje ali na kraju su skontali da je to stvarno on i ziveo je jedno vreme sa njima ali nikako nije mogao da se navikne na njih, pa je i bezao kod staratelja ako se dobro secam...Na kraju mislim da ima scena gde on i stariji brat igraju basket u dvorishtu i neshto se svadjaju,u fazonu zashto ga je ostavio...mislim da je tako :)
molim sve za pomoc :worth: voleo bi da ga odgledam o5...hvala unapred

ovako, film je horor isao je na Rts, pre 6-7, mozda i vise godina, msm da su ga preveli kao "ONI" ali nigde nisam uspela da pronadjem film pod tim nazivom, tako da def nije to , ali nisam sigurna, naime jako se slabo secam filma, uglavnom na pocetku se radnja desava kada napolju pada sneg, neke pijavice ulaze u usi i onda ljudi postaju opasni i slicno, uglavnom secam se scene kada je taj glavni ubica poslao dva psa ja msm rotvajlera, koji imaju natprirodne moci da pronadju dvoje tinejdzera,,

Poslednja izmena:
molim pomoc svih prisutnih da mi pomognu oko jednog filma :D :dash:
ovako...film je stariji.
na pocetku filma zena dolazi u neku poshtu,banku shta vec sa dvoje male dece i ostavlja ih same neko vreme dok neobavi neshto...dok je ona odsutna stariji sin namerno ne pazi na mladjeg brata na kojeg je ljubomoran i mali se izgubi u guzvi.Godinama je trajala potraga za njim i posle par godina mali se doseli sa svojim novim starateljima u komshiluk svojih roditelja....Cim se prvi put pojavio na vratima svojih roditelja majka ga je na neki nacin prepoznala ali nije bila sigurna da je to on...Onda je on jedno vreme kod njih kosio travu,pomagao oko kuce i majka ga je sve vreme posmatrala...Ostalog se i ne secam bash najbolje ali na kraju su skontali da je to stvarno on i ziveo je jedno vreme sa njima ali nikako nije mogao da se navikne na njih, pa je i bezao kod staratelja ako se dobro secam...Na kraju mislim da ima scena gde on i stariji brat igraju basket u dvorishtu i neshto se svadjaju,u fazonu zashto ga je ostavio...mislim da je tako :)
molim sve za pomoc :worth: voleo bi da ga odgledam o5...hvala unapred

Stari film gledao sam ga davno.

http://www.imdb.com/title/tt0120646/ ?

Pozdrav. Da li neko moze da mi pomogne u vezi filma,naime prikazivao se pre jedno 6-7 godina na tv Politika,gledao sam jedno vece i ostao mi je u lepom secanju,ali ne mogu da se setim imena.
Radnja se desava ne znam sad ni ja tacno,ali mislim da je film Britanski(irski ili skotski) ili mozda cak australijski,mislim da je izasao ili kasnih osamdesetih ili devedesetih,uglavnom secam se samo da su u gradu izbori i da mama od glavnog lika ucestvuje u kampanji za gradolnacelnika,a glavni likovi su srednjoskolci kojima se blizi matursko vece,i secam se da je na pocetku filma na sprski naziv preveden Matursko vece ili Matura.
To je sve sto znam,ako neko zna bio bi mu zahvalan da mi odgovori.
I da secam se jedne scene kad prolaze neke devojke izmedju klupa,a svi muski ucenici se saginju da vide ispod,to mi onako ostalo u secanju. :D

ZAR JE MOGUCE DA NIKO NE ZNA NI JEDAN FILM KOJI IZBACIM OVDE ?????
JOS JEDNOM:ovako, film je horor isao je na Rts, pre 6-7, mozda i vise godina, msm da su ga preveli kao "ONI" ali nigde nisam uspela da pronadjem film pod tim nazivom, tako da def nije to , ali nisam sigurna, naime jako se slabo secam filma, uglavnom na pocetku se radnja desava kada napolju pada sneg, neke pijavice ulaze u usi i onda ljudi postaju opasni i slicno, uglavnom secam se scene kada je taj glavni ubica poslao dva psa ja msm rotvajlera, koji imaju natprirodne moci da pronadju dvoje tinejdzera,,

ZAR JE MOGUCE DA NIKO NE ZNA NI JEDAN FILM KOJI IZBACIM OVDE ?????
JOS JEDNOM:ovako, film je horor isao je na Rts, pre 6-7, mozda i vise godina, msm da su ga preveli kao "ONI" ali nigde nisam uspela da pronadjem film pod tim nazivom, tako da def nije to , ali nisam sigurna, naime jako se slabo secam filma, uglavnom na pocetku se radnja desava kada napolju pada sneg, neke pijavice ulaze u usi i onda ljudi postaju opasni i slicno, uglavnom secam se scene kada je taj glavni ubica poslao dva psa ja msm rotvajlera, koji imaju natprirodne moci da pronadju dvoje tinejdzera,,
Lici malo na http://www.imdb.com/title/tt0133751/?ref_=nm_flmg_act_87

- - - - - - - - - -

ali nema snega....

već duže vreme tražim jedan film i nikako ne mogu da ga nađem
film počinje tako što ženi (za koju mislim da glumi emma thompson) ubijaju muža, ili umire uglavnom ona se sa ćerkom seli putujući avionom koj je valjda sama dizajnirala. Međutim u jednom trenutku tokom puta joj nestaje ćerka i kreće da je traži i svi je ubeđuju da je u avion došla bez nje, dok se ona seća da je bila sa njom i na prozoru vidi srce koje je njena ćerka nacrtala. uglavnom pošto zna avion valjda na kraju filma je nalazi negde

Back