Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Horor, više puta se prikazivao na B92. Petnaestak mladića i djevojaka pošalju na ostrvo, u neki napušteni grad, gdje su sami.. Mislili su da su poslani na obuku, ali polako jedan po jedan bivaju ubijeni, na strašne načine.. Shvate da to sve radi neko od njih, sumnjaju jedni na druge, na kraju možda dvoje preživi, i posljednja scena, helikopterom odlaze sa tog ostrva. Predobar film.. :think:

Malo mi lici na pogresno skretanje 2..... ali mislim da se skretanje ne desava na ostrvu, a i neverujem da su pobegli helikopterom nakraju ako je iko iz filma preziveo....znaci nije to.

Na koji nacin bivaju ubijani? Motorkom, macetom, kanapom ? Daj jos neku informaciju, posto ima dosta filmova na tu temu...

Znas li ime nekog glumca mozda ?

Poslednja izmena:
Malo mi lici na pogresno skretanje 2..... ali mislim da se skretanje ne desava na ostrvu, a i neverujem da su pobegli helikopterom nakraju ako je iko iz filma preziveo....znaci nije to.

Na koji nacin bivaju ubijani? Motorkom, macetom, kanapom ? Daj jos neku informaciju, posto ima dosta filmova na tu temu...

Znas li ime nekog glumca mozda ?

Nije Pogrešno skretanje :D

Uhh.... Sjećam se scene, kada pronađu mrtvu mačku obješenu u jednoj prostoriji. Mislim da i pronađu poruku u njenoj utrobi od ubice. Stalno dobijaju poruke od njega, zagonetke koje ako zakasne da riješe neko biva ubijen. Tako nešto :lol:

I po tom napuštenom gradu se svukuda nalaze lutke, ljudse veličine i izgleda..

Nije Pogrešno skretanje :D

Uhh.... Sjećam se scene, kada pronađu mrtvu mačku obješenu u jednoj prostoriji. Mislim da i pronađu poruku u njenoj utrobi od ubice. Stalno dobijaju poruke od njega, zagonetke koje ako zakasne da riješe neko biva ubijen. Tako nešto :lol:

I po tom napuštenom gradu se svukuda nalaze lutke, ljudse veličine i izgleda..

Odavno sam ga gledao ali bih rekao da je to:

http://www.imdb.com/title/tt0297284/

Pocela sam u skorasnje vreme da gledam stare tupave horore sa drugom,
i sve hocu jedan sto mi je bio 'takooo' strasan kad sam bila mala da mu pustim, da se ismejemo...
Ali kako da ga nedjem...
'Vako bila tu neka noc vestica napaljeni tinejdzeri otisli gle cuda u kucu neku,
prezive samo plavusa i crnac, preskakuci neki brsljen, u toj kuci je zivela neka vestica Andjelija Andjela Andjelka,
a u stvari to je neka od drugarica plavuse, ili je usla u nju,
upecatljiva je scena seksa u sanduku kada se pojavi neki lik i poklopcem izroka ovih dvoje u sanduku dok im udovi nisu ispali,
a da bilo je nesto i kao neka riba zabija prste u oci nekom liku, isto kontam u toku primanja necastivog dela njegovog tela u sebe,
i na kraju neka baba kada crnac i plavusa prodju tj. pobegnu, prodju pored nekog dede sto kosi travu onako sjebani deda udje u kucu, i prokomentarise nesto u stilu luda deca a baba mu da neku limunadu on popije, i nicim izazvano iz ultimativno nejasnih razloga mu popucaju mu sve vene siklja krv na sve strane, ona ga poljubi i kaze srecna noc vestica dragi kraj filma... :-/

Pocela sam u skorasnje vreme da gledam stare tupave horore sa drugom,
i sve hocu jedan sto mi je bio 'takooo' strasan kad sam bila mala da mu pustim, da se ismejemo...
Ali kako da ga nedjem...
'Vako bila tu neka noc vestica napaljeni tinejdzeri otisli gle cuda u kucu neku,
prezive samo plavusa i crnac, preskakuci neki brsljen, u toj kuci je zivela neka vestica Andjelija Andjela Andjelka,
a u stvari to je neka od drugarica plavuse, ili je usla u nju,
upecatljiva je scena seksa u sanduku kada se pojavi neki lik i poklopcem izroka ovih dvoje u sanduku dok im udovi nisu ispali,
a da bilo je nesto i kao neka riba zabija prste u oci nekom liku, isto kontam u toku primanja necastivog dela njegovog tela u sebe,
i na kraju neka baba kada crnac i plavusa prodju tj. pobegnu, prodju pored nekog dede sto kosi travu onako sjebani deda udje u kucu, i prokomentarise nesto u stilu luda deca a baba mu da neku limunadu on popije, i nicim izazvano iz ultimativno nejasnih razloga mu popucaju mu sve vene siklja krv na sve strane, ona ga poljubi i kaze srecna noc vestica dragi kraj filma... :-/

http://www.imdb.com/title/tt0093624/?ref_=sr_1

Pre godinu dana sam odgledala film koji mi se jako dopao ali sam nazalost zaboravila naziv filma .
Radnja je smestena ,cinini mi se , negde u Engleskoj . Mladic se priseca trenutaka provedenih sa svojim ocem koji je napisao najcitaniju deciju bajku u kojoj je on glavni lik .
U svakom slucaju , otac dozivljava nervni slom i umire ( cini mi se ) . Decak odrasta , postaje psiholog i seli se . Pocinje da radi u nekoj bolnici gde upoznaje starca koji je umislio da je kralj zemlje po imenu "Mastarija" ili tako nesto ( Neverland , everland ( ne mogu da se setim engleskog imena ) ) . Uglavnom , on je poznavao decakovog oca , koji je ustvari , napisao knjigu prema starcevim pricama . On smatra da je taj mladic dosao kako bi mu pomogao da spasi svoje kraljevstvo prema legendi koja se odvija u bajci. Starac je pobegao iz bolnice , mladic ga nalazi , pomaze mu i prica se zavrsava tako sto se starac vratio svom "kraljevstvu"
Bilo bi lepo ako bi neko mogao da mi pomogne . :D

"Neverwas".

http://www.imdb.com/title/tt0418004/

Film se desava u sumi, nekakav lovac(lovokradica?) -zivi sa zenom u onim drvenim kucama.....tu se desi jedan covek mladji, momak? -dal je imao nezgodu sa autom ili se izgubio, uglavnom ovi dvoje ga uzmu-spasu -kod sebe....Taj momak pocne sa lovcevom zenom udvarati se, a ona je pristala valjda ali kao voli svoga muza, iako je on los prema njoj, tuce je,siluje isl....bas se secam jedne scene kad je ovaj bio momak ispod kolibe i mogao je da vidi kako ovaj lovac maltretira-siluje zenu kroz daske od poda....bio je par puta na tv,ali neznam naziv.....izgleda da samo to troje glumaca glumi u filmu.... i film se desava u nekoj zabacenoj sumi....daleko od grada....ako zna ko,hvala.Kraja se nesecam - dal je momak ubio tog lovca u samoodbrani nakraju....nisam siguran. Znam i da je ta njegova zena bila nekako cudna-smotana....ali lepa.

Sedim danas sa drugaricom na kafi i krece pesma The Most Beautiful Girl In The World od Princa. I oboje se setimo nekog filma u kom je bila ta pesma, barem mi mislimo da pojavljuje.
U filmu se radi o sledecem. Dva prijatelja odluce da naprave lutriju u kojoj ce najlepsa zena ici na veceru sa pobednikom koji ce biti izabran preko te lutrije. Koliko se secam mislim da pobedi neki lik koji gaji Shar Pei pse. Godiste nisam bas siguran, ako se ta pesma pojavljuje onda nema sanse da je pre 94-95 jer mislim da je tada snimljena ta pesma. U svakom slucaju, ima li neko ideju o kom je filmu rec?

Film se desava u sumi, nekakav lovac(lovokradica?) -zivi sa zenom u onim drvenim kucama.....tu se desi jedan covek mladji, momak? -dal je imao nezgodu sa autom ili se izgubio, uglavnom ovi dvoje ga uzmu-spasu -kod sebe....Taj momak pocne sa lovcevom zenom udvarati se, a ona je pristala valjda ali kao voli svoga muza, iako je on los prema njoj, tuce je,siluje isl....bas se secam jedne scene kad je ovaj bio momak ispod kolibe i mogao je da vidi kako ovaj lovac maltretira-siluje zenu kroz daske od poda....bio je par puta na tv,ali neznam naziv.....izgleda da samo to troje glumaca glumi u filmu.... i film se desava u nekoj zabacenoj sumi....daleko od grada....ako zna ko,hvala.Kraja se nesecam - dal je momak ubio tog lovca u samoodbrani nakraju....nisam siguran. Znam i da je ta njegova zena bila nekako cudna-smotana....ali lepa.

Da nije ovaj http://www.imdb.com/title/tt0118032/

Back