Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Gledao sam pre neke pola godine film strani. . radi se o nekoj hamurgernici slicno kao sto je kod nas mc`donalds i u njoj su svi radnici bili cudni i na kraju je jedna zena koja se zaposlila tu otkrila da su oni cudovista i da ubijaju radnike i stavljaju ih u meso za hamurgere i sto vise hamburgera pojedu musterije tera ih jos vise da jedu

Ako moze pomoc hvala

to je taj,a kod nas je preveden kao"IDIOTSKA NOĆ"hvala tiho86
inače je je film bio prikazan kao FEST-ova predpremijera i pokupio par nagrada a u više kategorija bio nominovan http://www.imdb.com/title/tt0088680/awards?ref_=tt_awd

Taj film sam upamtio po epizodi sa Rosanom Arket i glavnom glumcu (Grifin Dan) zbog kojeg sam godinama verovao da u tom filmu igra Dastin Hofman. Zaista čudan film.

Zna li neko naziv filma......
Američki. Momak radi u video klubu, a noću spava u svom autu na parkingu. Zaljubljuje se u neku oppičenu devojku koja iznajmljuje kasete u klubu u kojem radi.
Pronalazi zgradu u kojoj ona živi i pokušava da je smuva i da je nagovori da gledaju filmove zajedno. Ona ga u početku odbija, on je uporan i polako uspeva da je nagovori da provode vreme zajedno.
Kasnije se ispostavlja da je ona ćerka nekog bogataša koji je psihički zlostavlja.

Zna li neko naziv filma......
Američki. Momak radi u video klubu, a noću spava u svom autu na parkingu. Zaljubljuje se u neku oppičenu devojku koja iznajmljuje kasete u klubu u kojem radi.
Pronalazi zgradu u kojoj ona živi i pokušava da je smuva i da je nagovori da gledaju filmove zajedno. Ona ga u početku odbija, on je uporan i polako uspeva da je nagovori da provode vreme zajedno.
Kasnije se ispostavlja da je ona ćerka nekog bogataša koji je psihički zlostavlja.

http://www.imdb.com/title/tt0944101/

skoro negde sam ga gledala, pre par meseci, ali nema šanse da se mogu setiti naziva: u pitanju je neki holivudski film, crno beli, protagonistkinja je nekada slavna glumica koja je sada omatorila i zatvorila se u svoju kuću, a vreme provodi tako što gleda svoje filmove. U jednom trenutku uspeva da se nekako ubaci u platno, iščezava iz svoje kuće a život nastavlja u jednom svom filmu.. zna neko?

skoro negde sam ga gledala, pre par meseci, ali nema šanse da se mogu setiti naziva: u pitanju je neki holivudski film, crno beli, protagonistkinja je nekada slavna glumica koja je sada omatorila i zatvorila se u svoju kuću, a vreme provodi tako što gleda svoje filmove. U jednom trenutku uspeva da se nekako ubaci u platno, iščezava iz svoje kuće a život nastavlja u jednom svom filmu.. zna neko?

Mislim da je u pitanju epizoda iz serije ''The Twilight Zone'' http://www.imdb.com/title/tt0734626/ inače odlična serija, gledao sam je pre mnogo godina ali i dalje pamtim skoro svaku epizodu:)

Gledao sam pre neke pola godine film strani. . radi se o nekoj hamurgernici slicno kao sto je kod nas mc`donalds i u njoj su svi radnici bili cudni i na kraju je jedna zena koja se zaposlila tu otkrila da su oni cudovista i da ubijaju radnike i stavljaju ih u meso za hamurgere i sto vise hamburgera pojedu musterije tera ih jos vise da jedu

Ako moze pomoc hvala
kako bre mozes gledas te odvratluke brinem se za tebe

Zna li neko.....

Trudna žena noću dobija porodjajne bolove,muž u panici juri po sobi da se obuče ( 90% sigurna da je Hugh Grant muž) pada niz stepenice.
Kolima hitne muža voze zbog noge u bolnicu i ženu na porodjaj.
Žena umire na porodjaju, on ne može da prihvati bebu jer je okrivljuje za smrt žene.Počinje da pije,opija se, bebu čuvaju babe
Nalazi druga u nekom klošaru. Inače on je bogat čovek. ..
Mislim da je dovoljno za opis. Ako se neko seti i zna...hvala.

Pronasao sam melodiju ! Hvala svima ! A posebno covjeku sa yutuba koji je prepoznao i javio se...

Eto, iako nema veze sa ovim forumom, pomogli ste dosta,hvala. Ne mogu da verujem,da ,iako sam obozavao ovu seriju, nisam se setio....

Nevena,Claire,tuzni decko i ostali....

Evo ako hocete pogledajte..... E,sad meni se svidja.....mnogo.

Poslednja izmena:
Pre godinu dana sam odgledala film koji mi se jako dopao ali sam nazalost zaboravila naziv filma .
Radnja je smestena ,cinini mi se , negde u Engleskoj . Mladic se priseca trenutaka provedenih sa svojim ocem koji je napisao najcitaniju deciju bajku u kojoj je on glavni lik .
U svakom slucaju , otac dozivljava nervni slom i umire ( cini mi se ) . Decak odrasta , postaje psiholog i seli se . Pocinje da radi u nekoj bolnici gde upoznaje starca koji je umislio da je kralj zemlje po imenu "Mastarija" ili tako nesto ( Neverland , everland ( ne mogu da se setim engleskog imena ) ) . Uglavnom , on je poznavao decakovog oca , koji je ustvari , napisao knjigu prema starcevim pricama . On smatra da je taj mladic dosao kako bi mu pomogao da spasi svoje kraljevstvo prema legendi koja se odvija u bajci. Starac je pobegao iz bolnice , mladic ga nalazi , pomaze mu i prica se zavrsava tako sto se starac vratio svom "kraljevstvu"
Bilo bi lepo ako bi neko mogao da mi pomogne . :D

pozdrav...e kada bi se sjetio neko koji je ovo film?radi se o spanskom filmu crnoj komediji...mladic radi na pumpi benziskoj upoznaje curu koja mu se useljava u kucu i dovodi citavu porodicu koja nema namjeru da napusti kucu...mislim da je film iz 90ih, gledao ga imao na hardu i obrisao sada bih ga volio opet pogledati...ako neko zna? nek se javi :D pozdrav

Horor, više puta se prikazivao na B92. Petnaestak mladića i djevojaka pošalju na ostrvo, u neki napušteni grad, gdje su sami.. Mislili su da su poslani na obuku, ali polako jedan po jedan bivaju ubijeni, na strašne načine.. Shvate da to sve radi neko od njih, sumnjaju jedni na druge, na kraju možda dvoje preživi, i posljednja scena, helikopterom odlaze sa tog ostrva. Predobar film.. :think:

Poslednja izmena:

Back