Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Ја сам гледала један домаћи филм на фетсивалу у Врњакој Бањи 2001.године.
Једна учитељица, млада, одлази у село да ради, пресреће је неко тип (њега, мислим да игра Никола Којо, нисам сигурна) и силује је, и знам да јој пева ону песмицу :заклео се бумбар у цвет и у мед (огади ми ту лепу песмицу) Она ваљда покушава да побегне са неким другим типом који умира на железничкој станици
Сад, извините ако је опис лош, давно је било, скоро 11 година...
А младу учитељицу исто глуми позната глумица, она што је глумила ћерку у серији Горе-доле, мислим да је та иста, нисам сигурна
Ако неко зна како се зове филм, нек напише,. била бих захвална.

Mehanizam. http://www.imdb.com/title/tt0246776/

U filmu 2 lika upadnu u neku ogromnu staklenu bastu i onda ih zatvore sa grupom naucnika, zatvoreni su na dan Zemlje i treba da izadju tek za celu godinu... Ali oni u medjuvremenu pronadju izlaz i naprave ogromnu zurku i nakon toga da ne bi uporpastili ceo program ciste celu bastu... To je od onoga sto se secam... Ako neko zna neka javlja na mail.. Pozz

http://www.imdb.com/title/tt0115683/

Jel zna mozda neko kako se zove ovaj film..Na RTSu sam ga davno malo gledao. Radnja se desava u Italiji, ali nisam siguran da li pricaju na italijanskom ili engleskom, i neka pomorska skola je u pitanju, i sad svi ucenici idu u belom u skolu, i onda jednog dana dolaze fasisti
i kazu im da moraju da krenu da dolaze u crnom. Sledeceg dana vecina je u crnom, a narednog dana samo glavni junak je i dalje u belom. To je sve cega se secam, ako je poznato nekom :D

Je l gledao nocas neko film na prvoj? Ja ustao oko 4, 4:30 i odgledao kada je film bio na pola! Nigde na netu nema koji su filmovi bili juce u utorak 29. maj. a danas je tek sreda, a oni izbrisali sve tragove, ne razumem to , koja glupost :roll::roll::roll:

Radnja filma se vrti oko nekog diska (CD-a) na kome do kraja filma nisam saznao sta je, i oko neke zene koja radi u klasicnom americkom kafeu. Tu su jos i neki ranjeni decko sa sizofrenijom koji ce da je uplete u celu tu pricu oko diska, kao i trojica likova koji su kao posli na surfovanje , a ustvari jure tog decka zbog CD-a i pobiju nekoliko ljudi iz tog mesta u kome se radnja odvija.....

Ako neko zna, neka kaze, ili ako neko ima jucerasnje novine neka pogleda zacas! :mrgreen: Vec sam izgubio zivce guglajuci. :dash:

Taj glavni negativac koji juri CD se zove Piter , to sam zapamtio od imena jedino :mrgreen:

Je l gledao nocas neko film na prvoj? Ja ustao oko 4, 4:30 i odgledao kada je film bio na pola! Nigde na netu nema koji su filmovi bili juce u utorak 29. maj. a danas je tek sreda, a oni izbrisali sve tragove, ne razumem to , koja glupost :roll::roll::roll:

Radnja filma se vrti oko nekog diska (CD-a) na kome do kraja filma nisam saznao sta je, i oko neke zene koja radi u klasicnom americkom kafeu. Tu su jos i neki ranjeni decko sa sizofrenijom koji ce da je uplete u celu tu pricu oko diska, kao i trojica likova koji su kao posli na surfovanje , a ustvari jure tog decka zbog CD-a i pobiju nekoliko ljudi iz tog mesta u kome se radnja odvija.....

Ako neko zna, neka kaze, ili ako neko ima jucerasnje novine neka pogleda zacas! :mrgreen: Vec sam izgubio zivce guglajuci. :dash:

Taj glavni negativac koji juri CD se zove Piter , to sam zapamtio od imena jedino :mrgreen:

Na svu srecu jedva sam nasao sam kako se film zove ! Nikada ga ne bih nasao, nikada, ali sam se setio da je u filmu zasvirala pesma Hush od Deep Purple-a i posle 3 sata guglanja konacno pronadjem o kom se filmu radi na osnovu te pesme!

http://forum.krstarica.com/showthread.php/556961-Zanimljivost-za-pesmu-Deep-Purple-Hush!

P.s. Film je http://en.wikipedia.org/wiki/When_Strangers_Appear

Ljudi,gledao sam jedan film pre 15-tak godina,90-91,horor je,nije pozat film uopste,ali se nadam da je neko gledao i da ce se setiti,ne znam naziv,ne znam glumce,ona je kao neka zla legenda,dal djavo u zenskom obliku,ili njegova zena,ili nesto u tom fazonu,pamtim samo da na pocetku filma to zlo je u obliku prelepe zene,izlazi iz groba gola,vidi se blato po njoj dok puzi i izlazi,radja se kao iz mrtvih,vidi se mesec,i njegova reflekcija na reci,ona dolazi do reke i uspravno stojeci (tu se i groblje nalazi,to je kao neka mocvara),gleda svoj odraz u reci,i skida blato sa sebe,ona je prelepa,tako mi je makar izgledalo kad sam klinja bio :),jedino posle toga sto se secam,je da je sa nekim tipom u sobi,na krevetu,vode ljubav (u blazem obliku sam rekao),dok je ona gore na njemu,stavlja mu prst preko usana kao da cuti on,medjutim ona mu sa svojim noktima,sece telo,stomak,vadi mu srce,pije mu krv u zanosu strasti,cupa mu srce iz grudi i tako ga ubija,smeje se dok to radi,lize krv sa svojih usana,secam se da ima jarko crveni ruz,secam se da je ona crnokosa,uglavnom ona mrzi srebrnu boju,ili srebro,to mi je nekako ostalo u pamcenu,znam da ona ulazi u neki svet mode kasnije,dal sekretarica,ili neka umetnica... To je sve sto se secam,davno je bilo,pokusao sam svuda,na google sa kucao,trazio svuda,ali nisam nasao,mnogo bi mi znacilo da taj film makar jos jednom pogledam... Hvala Vam ljudi unapred...

da li neko zna stariji je film u pitanju dolazi zena kod muza u neko mesto a on radi na ribarskom brodicu i znam da se spetlja sa njegovim radnikom na tom brodu pa posle ona ne moze da se otkaci od njega proganja je i pokusava da ubije njenog muza tako nekako...?

http://www.imdb.com/title/tt0093693/

podseca me na ovaj, mada je u ovom radnja mnogo drugacija.... pogledaj.

E, sad, ja imam 2 filma za koje se ne secam kako se zovu, ali su jako dobri..
Prvi, radi se o liku (ili porodici, ne secam se) koji dobiju neku satelitsku antenu i postave je u dvoriste. Medjutim, ona se kasnije transformise i uvlaci porodicu u tv program, i onda se oni tako shetaju kroz vreme i istorijske dogadjaje... Dobra je komedija/avantura, pa ako neko zna ime, bilo bi lepo da ga napise..
A drugi je nemachki film, 3 lika odu na Ibicu, i tamo ludnica i zezanje.. Rade kako bi zaradili neke pare, jedan radi kao maskota, chiste ribu u nekom restoranu.. Dobra komedija..
Hvala...

Prvi film znam i jedan je od mojih omiljenih ko klinac :) evo link http://www.imdb.com/title/tt0105466/

nije ni jedan ni drugi... njen muz i jos dvojica trojica su na tom ribarskom brodu love ribu, mislim da je erotski triler znam da mu zena dobro izgleda, crnka i da su je svi gledali kada je dosla a taj njegov radnik sto je ona bila sa njim ima dugu kosu ako to nesto znaci i znam da je njenog muza ujelo nesto otrovno pa je neko vreme bio u krevetu, pa scena kada su se seksali ta njegova zena i radnik je bila u vodi u nekoj pecini posle je jos jedan tip siluje i na kraju filma obracun muz i zena pokusavaju da se odbrane od njega i ostalih, oni pokusavaju da im upadnu u kucu tu je i neki kao sef policije mozda je meksikanac nisam siguran eto to je sve sto znam...

Pre 2-3 god. gledao sam Francuski film ali ne znam kako se zove pa bi mi trebala pomoc ako neko zna.Radnja se desava u jednom malom francuskom gradicu gde dolazi novi upravnik poste i putuje svake nedenje Pariz to malo mesto, a njegova zena ga hrabri jer misli da mu je tamo jako loše.Međutim tamo je super. Zaplet filma se dešava kada njegova zena odlucuje da muzu pruzi podrsku i dilazi u to mesto ......

Pre 2-3 god. gledao sam Francuski film ali ne znam kako se zove pa bi mi trebala pomoc ako neko zna.Radnja se desava u jednom malom francuskom gradicu gde dolazi novi upravnik poste i putuje svake nedenje Pariz to malo mesto, a njegova zena ga hrabri jer misli da mu je tamo jako loše.Međutim tamo je super. Zaplet filma se dešava kada njegova zena odlucuje da muzu pruzi podrsku i dilazi u to mesto ......

http://www.imdb.com/title/tt1064932/ ;)

Ovako, film je mozda snimljen 2000god. Radi se o porodici koja ima troje dece ( dva sina, i jednu cerku ) Njihov otac kupuje jahtu i odlaze na krstarenje. Na okeanu ih hvata oluja koja je unistila jahtu i oni dospevaju na neko ostrvo na kome pocinju da zive. Najstariji sin se gubi i pronalazi ga jedna likusa koja je iz Francuske i koja je tu vec dugo god. ona zivi sa orangutanima. U medjuvremenu na ostrvo dolaze likovi koji su im prodali jahtu i hoce da ih ubiju, zato sto je na u toj jahti bilo zlato. MOLIM VAS POMOZITE MI, ne znam kako se zove film a tako ga zelim pogledati ponovo !!!

Ovako, film je mozda snimljen 2000god. Radi se o porodici koja ima troje dece ( dva sina, i jednu cerku ) Njihov otac kupuje jahtu i odlaze na krstarenje. Na okeanu ih hvata oluja koja je unistila jahtu i oni dospevaju na neko ostrvo na kome pocinju da zive. Najstariji sin se gubi i pronalazi ga jedna likusa koja je iz Francuske i koja je tu vec dugo god. ona zivi sa orangutanima. U medjuvremenu na ostrvo dolaze likovi koji su im prodali jahtu i hoce da ih ubiju, zato sto je na u toj jahti bilo zlato. MOLIM VAS POMOZITE MI, ne znam kako se zove film a tako ga zelim pogledati ponovo !!!

Na kraju se sin vencava ili tako nesto sa tom strankinjom. Gledao sam to ali davno. Ako se setim naziva napisacu.

Back