Nije taj, ali pogledacu i ovaj. Ovo se vise desavalo na nekom (turistickom) velikom brodu i kad su dosli, nije bilo nijednog tela..... A ta hobotnica" imala je pipke koji se otvaraju i kao zmija - proguta coveka. Mislim da su u filmu dali tacan naziv sta je to, ali nemogu da se setim. Film je iz slicne godine kao i ovaj sto si dao, mozda 1995- 2005, ali se desava mislim samo na to velikom turistickom brodu - ko titanik (mozda malo manji...) . Nije na podmornici ,sad sam siguran. Ustvari u filmu nije bilo ni jedne podmornice -moja greska ... Znaci ,taj tim ljudi dolazi (neznam zasto i kako) na taj veliki brod i zaticu da nema nikog ( otud i nas naziv,sablasni okean) .....istrazuju, i potom postepeno primecuju tragove ostecenja u brodu, krv....ali tela...nigde! I potom i napada ta (hobotnica- lignja) sta je vec , ali ona sa pipcima seta kroz hodnike, razbija, krivi hodnike..... I vata jednog po jednog, vojnika" . Nema cini mi se poznatih glumaca. Probao sam na yutubu sa sablasni okean, spokey ocean, dark ocean ali nema nista slicno.... Film je bio vise puta na avali,pinku...... Ne mogu da verujem da nisam uhvatio" eng.naziv. Ako se ko seti......seti. Ja nemam vise ideja. poz