Nora Barnacle
Domaćin
- Poruka
- 4.132
Ја сам гледала један домаћи филм на фетсивалу у Врњакој Бањи 2001.године.
Једна учитељица, млада, одлази у село да ради, пресреће је неко тип (њега, мислим да игра Никола Којо, нисам сигурна) и силује је, и знам да јој пева ону песмицу :заклео се бумбар у цвет и у мед (огади ми ту лепу песмицу) Она ваљда покушава да побегне са неким другим типом који умира на железничкој станици
Сад, извините ако је опис лош, давно је било, скоро 11 година...
А младу учитељицу исто глуми позната глумица, она што је глумила ћерку у серији Горе-доле, мислим да је та иста, нисам сигурна
Ако неко зна како се зове филм, нек напише,. била бих захвална.
Mehanizam. http://www.imdb.com/title/tt0246776/
Vec sam izgubio zivce guglajuci. 
,jedino posle toga sto se secam,je da je sa nekim tipom u sobi,na krevetu,vode ljubav (u blazem obliku sam rekao),dok je ona gore na njemu,stavlja mu prst preko usana kao da cuti on,medjutim ona mu sa svojim noktima,sece telo,stomak,vadi mu srce,pije mu krv u zanosu strasti,cupa mu srce iz grudi i tako ga ubija,smeje se dok to radi,lize krv sa svojih usana,secam se da ima jarko crveni ruz,secam se da je ona crnokosa,uglavnom ona mrzi srebrnu boju,ili srebro,to mi je nekako ostalo u pamcenu,znam da ona ulazi u neki svet mode kasnije,dal sekretarica,ili neka umetnica... To je sve sto se secam,davno je bilo,pokusao sam svuda,na google sa kucao,trazio svuda,ali nisam nasao,mnogo bi mi znacilo da taj film makar jos jednom pogledam... Hvala Vam ljudi unapred...