Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

istorijski film, u početku neko malo dete se ušunja kod vojnika i uzme mač i kao trebali ruku da mu odseku jer je hteo da ga ukrade i onda došao neki matori i spasio ga a posle se ispostavi da je on sin kralja i da on treba da nasleedi kralja itd itd.. Jel zvuči nekom poznato ovo? :D

neznam, malo me podseca na ovaj novi princ od perzije - sands of time?

Italijanski crno beli film o starcu koji zbog siromaštva želi da sebi oduzme život. Starac međutim ima malo kučence koje hoće da zbrine i koje tokom celog filma pokušava da da pokloni nekome, smesti ga u neku instituciju i sl... ali mu to ne polazi za rukom pa on uzme kučence u naručje i stane na prugu pred zahuktalim vozom. U zadnjem trenutku kučence mu se istrgne iz ruku a i starac za malo izbegne smrt. Kučence se sada boji starca, ne želi da mu priđe, ali posle nekog vremena to ipak čini... starac odustaje od samoubistva, i to je kraj filma

usualsuspectsquadmedium.jpg

NAJBOLJI FILM IKADA IKADA IKADAAAAAAAAA !!!

Italijanski crno beli film o starcu koji zbog siromaštva želi da sebi oduzme život. Starac međutim ima malo kučence koje hoće da zbrine i koje tokom celog filma pokušava da da pokloni nekome, smesti ga u neku instituciju i sl... ali mu to ne polazi za rukom pa on uzme kučence u naručje i stane na prugu pred zahuktalim vozom. U zadnjem trenutku kučence mu se istrgne iz ruku a i starac za malo izbegne smrt. Kučence se sada boji starca, ne želi da mu priđe, ali posle nekog vremena to ipak čini... starac odustaje od samoubistva, i to je kraj filma

Umberto D.
http://www.imdb.com/title/tt0045274/

Zanima me film ako ko zna..... U pitanju je drama/triler. Koliko se secam, americki iz 90 tih godina. Secam se da su bili neki ljubavnici, mladji u prici i potom nekakav manijak-ubica napadne tu zensku u njenoj kuci i nazalost ubija je - secam se dobro te scene - busilicom ili pre hiltijem....znam da su bas prikazali kad je burgija prosla kroz pod i curela je krv niz burgiju i plafon. Nadam se da ce neko znati, hvala.

Prvi svetki rat. Sin oficira ratuje kao kukavica, ostavlja saborce na cedilu usred borbe i sl. Njegov mu otac prdstavlja plan za lažno streljanje kao bi spasao svoje vojničko ime i obraz. Međutim, na kraju se ispostavlja da strelljanje nije lažno, i on izdaje naredbu streljačkom odredu da puca u sina.

Film sam gledao davno pre oko 8 godina, a tad je mozda bio star godinu dana

Znam da svi strahuju nesto od nekog ubice, koliko se secam ubija sa sekirom ili je budak nesto tako :D i prepoznatljiv je po jakni teksas koja ima kapuljacu na sebi i kapuljaca ta je futrovana tako se secam.

Gledao sam ga tad na pinku.

Na krjau se ispostavilo da je ubica zensko itd itd, koliko se secam na kraju filma taj ubica ta zenska sjedi na krevetu, na kome lezi njena drugarica i ne secam se vise.

De molim vas setite se filma !

Poslednja izmena:
Film je star bar 10 godina.
Mladić na ulici nalazi novčanik u kome je tiket za loto. Namerava da novčanik vrati vlasniku, jer je dobrica.
Vraća se kući i dolazi mu društvo da igraju poker. Tokom te večeri biva izlačenje za loto i on saznaje da je tiket koji je našao pobednički i da je osvojio glavnu premiju.
Onda se čuje zvono na vratima i dolazi lik koji je izgubio novčanik da ga uzme.

Film je star bar 10 godina.
Mladić na ulici nalazi novčanik u kome je tiket za loto. Namerava da novčanik vrati vlasniku, jer je dobrica.
Vraća se kući i dolazi mu društvo da igraju poker. Tokom te večeri biva izlačenje za loto i on saznaje da je tiket koji je našao pobednički i da je osvojio glavnu premiju.
Onda se čuje zvono na vratima i dolazi lik koji je izgubio novčanik da ga uzme.
http://www.imdb.com/title/tt0192023/

Znam da svi strahuju nesto od nekog ubice, koliko se secam ubija sa sekirom ili je budak nesto tako i prepoznatljiv je po jakni teksas koja ima kapuljacu na sebi i kapuljaca ta je futrovana tako se secam.

Na krjau se ispostavilo da je ubica zensko itd itd, koliko se secam na kraju filma taj ubica ta zenska sjedi na krevetu, na kome lezi njena drugarica i ne secam se vise.

jos neki detaljcic aman da je iz tog filma, ima scena na benzinskoj pumpi noc je msm pada ksia, i sad su neki u dzipu i dolaiz neko i kaze imas poziv idi javi se u radnju misle se na radnju u benzinskoj pumpi .

Sjecam se scene aman dvoje u dzipu i kada se suvozac osvrnuo nazad da pogleda video je tu jaknu i sasrao se. Ne mogu se vise niceg sjetim.

Ako neko ne moze se seti naziva filma, valjda bar zna ime nekog glumca neka napise sta god ko zna sve ce biti od koristi!

Poslednja izmena:

Znam da svi strahuju nesto od nekog ubice, koliko se secam ubija sa sekirom ili je budak nesto tako i prepoznatljiv je po jakni teksas koja ima kapuljacu na sebi i kapuljaca ta je futrovana tako se secam.

jos neki detaljcic aman da je iz tog filma, ima scena na benzinskoj pumpi noc je msm pada ksia, i sad su neki u dzipu i dolaiz neko i kaze imas poziv idi javi se u radnju misle se na radnju u benzinskoj pumpi .

Sjecam se scene aman dvoje u dzipu i kada se suvozac osvrnuo nazad da pogleda video je tu jaknu i sasrao se. Ne mogu se vise niceg sjetim.

Ako neko ne moze se seti naziva filma, valjda bar zna ime nekog glumca neka napise sta god ko zna sve ce biti od koristi!

Ta scena sa dzipom je iz Urbanih legendi. I ubica je zensko. Kraj je malo drugaciji. Niko ne lezi na krevetu, nego sede i pricaju.

http://www.imdb.com/title/tt0146336/

Zanima me film ako ko zna..... U pitanju je drama/triler. Koliko se secam, americki iz 90 tih godina. Secam se da su bili neki ljubavnici, mladji u prici i potom nekakav manijak-ubica napadne tu zensku u njenoj kuci i nazalost ubija je - secam se dobro te scene - busilicom ili pre hiltijem....znam da su bas prikazali kad je burgija prosla kroz pod i curela je krv niz burgiju i plafon. Nadam se da ce neko znati, hvala.

Tzar ? Petroslav ? Red ? Znate li mozda?

Jedino što meni pada na pamet je Palmin film iz nešto ranijeg perioda

pa stvarno neznam film je stariji, e sad kolko...... Ali pogledacu, mozda i jeste taj, neznam stvarno..... Znam da je ubica ubio tu zensku sa velikom busilicom to se secam, bas je gadna scena - a prakticno i ne prikazuju direktno, al je opet , jezivo...

Javicu dal je to to. Hvala .

pa stvarno neznam film je stariji, e sad kolko...... Ali pogledacu, mozda i jeste taj, neznam stvarno..... Znam da je ubica ubio tu zensku sa velikom busilicom to se secam, bas je gadna scena - a prakticno i ne prikazuju direktno, al je opet , jezivo...

Javicu dal je to to. Hvala .

To je taj !!! Svaka vam cast . Da ste zivi,zdravi i pravi ! Ne mogu da verujem. mislio sam da ga necu naci. Bas je to ta scena....brrr !

Hvala punnnoooo ! Nisam znao da je brajan de palma to.....a tu je i melani grifit !

Nekidan sam u jednom kafiću malo ukačio neki film, kao glavni likovi su neki mačo-men i neka vrh riba. Njih dvoje samo se seksaju, a i mnogo se vole. Pored toga sam vidio i jednu scenu kad on nabije neki ranac na ledja i nekud krene, a ona ga u šali gađa nekim kamenom, onda se on okrene, podigne onaj kamen i poljubi ga. Ta riba mi djeluje kao neka latino ljepotica, a on ima bradu.
Kako se zove taj film?

Ја сам гледала један домаћи филм на фетсивалу у Врњакој Бањи 2001.године.
Једна учитељица, млада, одлази у село да ради, пресреће је неко тип (њега, мислим да игра Никола Којо, нисам сигурна) и силује је, и знам да јој пева ону песмицу :заклео се бумбар у цвет и у мед (огади ми ту лепу песмицу) Она ваљда покушава да побегне са неким другим типом који умира на железничкој станици
Сад, извините ако је опис лош, давно је било, скоро 11 година...
А младу учитељицу исто глуми позната глумица, она што је глумила ћерку у серији Горе-доле, мислим да је та иста, нисам сигурна
Ако неко зна како се зове филм, нек напише,. била бих захвална.

Back