Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Neka devojčica, kreće u novu školu, i sad tamo se prvi put sreće s momcima, ona sreće nekog momka, ulazi u vezu s njim, ali on je ostavlja kad shvati da nije nevina, posle toga znam neku scenu gde je taj dečko vodi u neki podrum kod raznih momaka, ona sve to zapisuje u dnevnik, majka joj nađe i pročita dnevnik, zatim ona se slika za neki sajt itd.. ?

pa ni ja, nego sam ovaj haunted gledala vise puta, i mogu ti reci da sam se prvi put uk.akila, a volim horor filmove. nesto mi je ostao u nekom strašnom secanju :D

Ma.ok.....samo opusteno.... ima tih "ukletih kuca" mali milion--- pa mozda se cak tako nekako ili slicno, zove i taj tvoj.... ja sam gledao nekoliko filmova sa nazivom kuca", ukleta kuca....itd,itd, da ne nabrajam,ima puno...i svi su jezivi..... Najupecatljivija mi je ,ta sto kazes i isto jedan- takodje se zove ukleta kuca na brdu - ali je radnja malo drugacija - u ukletoj kuci, (bivsa ludnica) placaju grupi mladih ljudi 1 milion dolara, ko ostane do zore.... --ovaj mi je bio najjeziviji, a mislim da glumi famke jansen....... A ima i starija kuca sa veteranom iz vijetnama,star film (komedija/horor) , pa onda se secam i kuca - dal je opsednuta ili sta---izlazi nesto crno iz zidova---isto jako star--a porodica zivi tu....-takodje jeziv.... Ima koliko hoces tih. :)

Znači ljudi uopšte se ne sećam radnje sve kroz maglu mi je setio sam se jednog filma koji sam davno gledao, radi se
valjda o nekoj ptici koja je bila kućni ljubimac nekome i valjda su je oteli ili ju je neko pustio i onda su je posle
svuda tražili i na kraju filma u se pojavljuje valjda nemam pojma tako nešto. Setio sam se jedne scene nisam siguran da li je iz tog filma
ali i ako nije recite mi kako se zove film iz kojeg je ova radnja. Isto je reč o ptici i ona pomaže jednom čoveku i ženi
(nisam siguran da li je žena ali znam da su dve osobe u pitanju) da pljačkaju ljude. Prvo su radili ovo: Ptica stoji
negde blizu bankomata i kad neko dođe ptica zapamti šifru od kreditne kartice, i onda kad taj ko završi sa bankomatom krene
kao fol se ovaj sudari sa njim i izvadi mu kreditnu karticu i onda uzmu sve pare sa nje pošto ptica zna šifru.. I onda je ova
druga osoba (valjda žena) rekla ovom što je pljačkao ljude na bankomatu uz pomoć ptice da su to sve sitne pare i da bi trebali
nešto krupnije da urade. I onda su po mraku nekome upali u kuću i ta ptica treba nakid neki da uzme i onda se ovi probude tako
nešto sad sam zaboravio. Ja mislim da je to sve isti film u pitanju ali nisam siguran. :( Molim vas ako je ikome
bar malo poznato ovo neka mi pomogne mnogo bi mi značilo !! :((((

Znači ljudi uopšte se ne sećam radnje sve kroz maglu mi je setio sam se jednog filma koji sam davno gledao, radi se
valjda o nekoj ptici koja je bila kućni ljubimac nekome i valjda su je oteli ili ju je neko pustio i onda su je posle
svuda tražili i na kraju filma u se pojavljuje valjda nemam pojma tako nešto. Setio sam se jedne scene nisam siguran da li je iz tog filma
ali i ako nije recite mi kako se zove film iz kojeg je ova radnja. Isto je reč o ptici i ona pomaže jednom čoveku i ženi
(nisam siguran da li je žena ali znam da su dve osobe u pitanju) da pljačkaju ljude. Prvo su radili ovo: Ptica stoji
negde blizu bankomata i kad neko dođe ptica zapamti šifru od kreditne kartice, i onda kad taj ko završi sa bankomatom krene
kao fol se ovaj sudari sa njim i izvadi mu kreditnu karticu i onda uzmu sve pare sa nje pošto ptica zna šifru.. I onda je ova
druga osoba (valjda žena) rekla ovom što je pljačkao ljude na bankomatu uz pomoć ptice da su to sve sitne pare i da bi trebali
nešto krupnije da urade. I onda su po mraku nekome upali u kuću i ta ptica treba nakid neki da uzme i onda se ovi probude tako
nešto sad sam zaboravio. Ja mislim da je to sve isti film u pitanju ali nisam siguran. :( Molim vas ako je ikome

Prvi lici na Paulie
http://www.imdb.com/title/tt0125454/

e ovako
film sam gledao pre nekih 8,9 godina
u pitanju je horor, ide neki lik (na kraju se ispostavi da je žensko) i ubija sekirom
ključno je to da nosi bundu, neku crnu sa ogromnom kapom, tako da joj prekriva lice
na kraju se ispostavi da je ona neka njihova drugarica
takođe ima neka scena kod bazena, to je čini mi se pri kraju filma
bio bih jako zahvalan da neko pomogne, ovaj film je imao veliki uticaj na moje detinjstvo

E ovako , ja sam ovaj film gledala pre par godian na RTS-u. Mislim da je francuski film , nisam sigurna. Radnja se odviaj u srednjem veku. Neka princeza treba da dodje u neki dvor i da se upozna sa odredjenim ljudima , a nju niko ne voli. Svi u stvari zele da je ubiju , zaot se ona maskira u muskarca i sa njima manipulise i zeza ih. Film je smesan i intersanta. Pa ako se neko zna kako se zove ovaj film , bila bih mu zahvalna :)

I ja mislim da je to Paulie. Gledao sam i imam ga... Slicnom temom,mada nije bas ista radnja ni zivotinja, (u pauliju" je papagaj) bavi se isto dobar film - ako nije i bolji od Paulie" - film " FLUKE" . Preporucujem oba,anyway... Naravno, ljubiteljima zivotinja...

e ovako
film sam gledao pre nekih 8,9 godina
u pitanju je horor, ide neki lik (na kraju se ispostavi da je žensko) i ubija sekirom
ključno je to da nosi bundu, neku crnu sa ogromnom kapom, tako da joj prekriva lice
na kraju se ispostavi da je ona neka njihova drugarica
takođe ima neka scena kod bazena, to je čini mi se pri kraju filma
bio bih jako zahvalan da neko pomogne, ovaj film je imao veliki uticaj na moje detinjstvo

http://www.imdb.com/title/tt0146336/

Pozdrav svima
Pre oko 5-6 godina sam gledao film i dopao mi se, a sada imam dobar razlog da ga ponovo odgledam, medjutim ne znam kako se zove,i ne znam godinu snimanja.Radi se o decaku (bebi) koji se zove Milo i treba da se rodi, medjutim nesto je mrzovoljan i on sam to odlaze zato sto mu se ne svidja ovaj svet.Radnja se desava paralelno na ovom svetu i zamisljeno na nekom drugom gde se spremaju bebe za radjanje.Usput se resava neki slucaj mislim otmice ili ubistva.Interesuje me naziv filma kako bih ga nasao, i ponovo odgledao ili ako neko zna link gde ga mogu skinuti neka posalje.Hvala i pozdrav!

Pozdrav svima
Pre oko 5-6 godina sam gledao film i dopao mi se, a sada imam dobar razlog da ga ponovo odgledam, medjutim ne znam kako se zove,i ne znam godinu snimanja.Radi se o decaku (bebi) koji se zove Milo i treba da se rodi, medjutim nesto je mrzovoljan i on sam to odlaze zato sto mu se ne svidja ovaj svet.Radnja se desava paralelno na ovom svetu i zamisljeno na nekom drugom gde se spremaju bebe za radjanje.Usput se resava neki slucaj mislim otmice ili ubistva.Interesuje me naziv filma kako bih ga nasao, i ponovo odgledao ili ako neko zna link gde ga mogu skinuti neka posalje.Hvala i pozdrav!

Podseća me na ovo: http://www.imdb.com/title/tt0097778/

Pozdrav svima

evo ga :)
http://www.imdb.com/title/tt0212910/

Pozdrav ne znam kako se film zove ako moze pomoc,u filmu se likovi zovu ja mislim Mic i Dzulijana,oni su se vencali nesto na brzaka i otisli u njegovu vikendicu u nekoj divljini na medeni mesec,tu on pocinje da pokazuje svoje lose strane,da je tuce i maltretira,ona jedva uspeva da se izvuce ziva..ako neko zna hvala...

Daj jos neku informaciju.......glumci...? .....eng,fran film ? Stariji - noviji ?

cao svima...interesuje me da li neko zna da mi kaze koji je ovo film.gledao sam ga davno,mozda cak i pre 10 godina na rts-u.radnja se desava oko 2 studenta koji zive zajedno i jedan je zaludjenik za kompijutere i igrice.nalaza na internetu igricu o ubistvu koje mora biti savrseno i dobijaju se bodovi.igrica je napravljena do najsitnijeg detalja i njih dvojica postaju opsednuti tom igricom.takodje kad su zavrsili ubistvo imali su vise poena nego sto je moglo,cak im i milicija dolazi kuci jer se igrica desava u njihovom gradu.toliko se secam.hvala unapred

Film je italijanski...:cool: čini mi se da su 70.- ili 80.-e :think:....:eek: Počinje ovako nekako: :dash: nervozni i tvrdoglavi policajac hapsi kriminalca tj. pljačkaša banke, ubacuje ga u auto i odvodi kući, gde ga vezuje za radijator u kupatilu... u medjuvremenu dolazi mu supruga i svadjaju se, nakon čega dolazi i njena nestašna z:shock: sestra i smiruje situaciju... posle nekog vremena sve troje beže od pajkana (koji je malo odspavao) u nepoznatom pravcu... u putu izbacuju supruginu sestru (posle dosipanja goriva na nekoj pumpi ili liči na pumpu, koju su opljačkali) jer je supruga policajca saznala od nje da je njena sestra zaljubljena u policajca tj. njenog muža i da je tu možda bilo nešto više z:shock: ... krimos se sastaje sa nekim kolegom koji sa familijom živi u planinama (ka Francuskoj, a možda i Švajcarskoj) i vrše nekakvu kradju kola sa parkinga u nekoj varošici (što ih zadržava, zbog vraćanja dugova od tog kolege nekim krimosima...) ... policajac ih na kraju sustiže blizu graničnog prelaza ali ga krimos ubija i vraća u neku varošicu gde ga ostavlja da sedi u automatu za izradu fotografija... i onda kraj filma: supruga policajca i krimos (koji je u medjuvremenu napravio slike i zamenio ih u policajčevoj legitimaciji) prolaze granični prelaz i odlaze u daljini. :super:

Toliko.....:whistling: smorio sam :mrgreen: ali :dash: kako se zove ovaj film.......... Pozdrav

Poslednja izmena:
Film je italijanski...:cool: čini mi se da su 70.- ili 80.-e :think:....:eek: Počinje ovako nekako: :dash: nervozni i tvrdoglavi policajac hapsi kriminalca tj. pljačkaša banke, ubacuje ga u auto i odvodi kući, gde ga vezuje za radijator u kupatilu... u medjuvremenu dolazi mu supruga i svadjaju se, nakon čega dolazi i njena nestašna z:shock: sestra i smiruje situaciju... posle nekog vremena sve troje beže od pajkana (koji je malo odspavao) u nepoznatom pravcu... u putu izbacuju supruginu sestru (posle dosipanja goriva na nekoj pumpi ili liči na pumpu, koju su opljačkali) jer je supruga policajca saznala od nje da je njena sestra zaljubljena u policajca tj. njenog muža i da je tu možda bilo nešto više z:shock: ... krimos se sastaje sa nekim kolegom koji sa familijom živi u planinama (ka Francuskoj, a možda i Švajcarskoj) i vrše nekakvu kradju kola sa parkinga u nekoj varošici (što ih zadržava, zbog vraćanja dugova od tog kolege nekim krimosima...) ... policajac ih na kraju sustiže blizu graničnog prelaza ali ga krimos ubija i vraća u neku varošicu gde ga ostavlja da sedi u automatu za izradu fotografija... i onda kraj filma: supruga policajca i krimos (koji je u medjuvremenu napravio slike i zamenio ih u policajčevoj legitimaciji) prolaze granični prelaz i odlaze u daljini. :super:

Toliko.....:whistling: smorio sam :mrgreen: ali :dash: kako se zove ovaj film.......... Pozdrav

http://www.allmovie.com/movie/vacanze-per-un-massacro-v149246

Pročitajte opis. Pozzzzzzzzzzzzz

Cao svima, ja trazim 3 filma, prvi u pitanju je ruski film znam da na pocetku filma neki momak sa terase razgovara sa nekom devojkom koja je prolazila pored zgrade i koja dobro izgleda i zove je da dodje gore kod njega u stan nasta ona pristaje a ustvari mami je na prevaru a u stanu je puno ljudi i on je tu siluje dok je drugi drze valjda i znam da posle dolazi policija i ne znam dalje... drugi film nekoliko mladih polaze na neki put avionom mislim da je manji avion u pitanju i usled nevremena se spustaju na neko ostrvo ili se srusi avion nisam siguran a valjda je pusto ostrvo i posle ne znam tu se valjda na pocetku malo zajebavaju piju izvode striptiz i tako... treci film je na nekoj plazi zurka u pitanju kuca na plazi, puno ljudi svi piju zezaju se sem glavne glumice koja to ne odobrava i koja je stidljiva, posle znam sa nekog broda ispadne vutra pa im dodje preko mora pa se svi naduvaju pa ne znam svi se skinu goli pa odu na kupanje svi sem glavne glumice koja tek na kraju menja misljenje i pocne da se ponasa kao i svi drugi i tu se i skine... sva tri filma su stara pa ako neko zna molim za pomoc... Hvala unapred

Back