Znači ljudi uopšte se ne sećam radnje sve kroz maglu mi je setio sam se jednog filma koji sam davno gledao, radi se
valjda o nekoj ptici koja je bila kućni ljubimac nekome i valjda su je oteli ili ju je neko pustio i onda su je posle
svuda tražili i na kraju filma u se pojavljuje valjda nemam pojma tako nešto. Setio sam se jedne scene nisam siguran da li je iz tog filma
ali i ako nije recite mi kako se zove film iz kojeg je ova radnja. Isto je reč o ptici i ona pomaže jednom čoveku i ženi
(nisam siguran da li je žena ali znam da su dve osobe u pitanju) da pljačkaju ljude. Prvo su radili ovo: Ptica stoji
negde blizu bankomata i kad neko dođe ptica zapamti šifru od kreditne kartice, i onda kad taj ko završi sa bankomatom krene
kao fol se ovaj sudari sa njim i izvadi mu kreditnu karticu i onda uzmu sve pare sa nje pošto ptica zna šifru.. I onda je ova
druga osoba (valjda žena) rekla ovom što je pljačkao ljude na bankomatu uz pomoć ptice da su to sve sitne pare i da bi trebali
nešto krupnije da urade. I onda su po mraku nekome upali u kuću i ta ptica treba nakid neki da uzme i onda se ovi probude tako
nešto sad sam zaboravio. Ja mislim da je to sve isti film u pitanju ali nisam siguran.

Molim vas ako je ikome
bar malo poznato ovo neka mi pomogne mnogo bi mi značilo !!

(((