Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

E ovako,film pocinje tako sto neka novinarka ulazi u mercedesa(ima crveni kisobran mislim) i to je u toku predizborne kampanje u Rusiji.
Mislim da se jedan od glumaca preziva Romanov ili Rangelov(u filmu)...Desavaju se neka ubistva snajperima i on namesta afere(seks) protivkandidatima...Na kraju on u limuzini krece negde i kaze vozacu "vozi nazad"(tako nesto) i ovaj okrene i vozi nazad.Onda se nadje u masi ljudi i u kola mu udje novinarka(scena sa pocetka) i on ode negde. To je sve cega sam mogao da se setim.Film je bio na RTS 1 pre 3-5 godina...Mislim da je americki.Mislim da ima scena kad razbijaju neke lade koje su na vozu...
Ima scena kad nekog coveka nisani snajper i covek koji prica sa njim mu vidi laser na glavi i odgurne ga da ga ne bi pogodio i u tom trenutku snajperista opali i pogodi ga u glavu...

Postajem ocajan...:(

Poslednja izmena:
E ovako,film pocinje tako sto neka novinarka ulazi u mercedesa(ima crveni kisobran mislim) i to je u toku predizborne kampanje u Rusiji.
Mislim da se jedan od glumaca preziva Romanov ili Rangelov(u filmu)...Desavaju se neka ubistva snajperima i on namesta afere(seks) protivkandidatima...Na kraju on u limuzini krece negde i kaze vozacu "vozi nazad"(tako nesto) i ovaj okrene i vozi nazad.Onda se nadje u masi ljudi i u kola mu udje novinarka(scena sa pocetka) i on ode negde. To je sve cega sam mogao da se setim.Film je bio na RTS 1 pre 3-5 godina...Mislim da je americki.Mislim da ima scena kad razbijaju neke lade koje su na vozu...
Ima scena kad nekog coveka nisani snajper i covek koji prica sa njim mu vidi laser na glavi i odgurne ga da ga ne bi pogodio i u tom trenutku snajperista opali i pogodi ga u glavu...

Jesi li i ranije pitao za taj film na ovom mestu? Mnogo poznato mi zvuči, mislim da se pominje par stranica ranije.

Е људи имам једно питање, не сећам се баш целог филма, али знам да глуми Samy Naceri у француском акционом филму, радња се одвија ваљда у неком складишту који је опколила нека банда и која хоће да уђе у то складиште, на крају филма улази у складишту и једна сцена незаборавна један од главних улога пали неке плинске боце и све експлодира, иначе Samy Naceri у том филм мислим да у једном тренутку остаје непокретан.

http://www.imdb.com/title/tt0280990/ ?

U filmu glumi Jeff Daniels, prodaje neke zavese, pa otkriva ubistvo u jednom hotelu, odnosno mrtvo telo coveka koji je umro dok je imao sex... uglavnom nije poznat film, ali celo vece pokusavam da se setim kako se zove...

100% si siguran da glumi Jeff Daniels? Kad je otprilike sniman film?

Daj jos neki podatak. Koliko je otprilike star film, vreme radnje filma...

Zanima me naziv francuskog filma........u pitanju je komedija-romanticna, a radnja je....bogatas placa prodavca auta -smotanog, da bude sa njegovom svalerkom iz nekih politickih razloga i verovatno zbog njegove sumnjicave zene.... Svalerka je manekenka, 1 va liga, i ona se pravi da mu je nova devojka- zive zajedno, izlaze u kafic.....Dok ujedno prodavac auta nema srece sa svojom bivsom" devojkom a stalno se srecu u kaficu i na ulici.... Bivsa mu takodje se muva sa nekim prodavcem mobilnih telefona....Svi uskoro poveruju da je smotani prodavac stvarno smuvao jednu od najboljih manekenki.... ide sa njom svuda,na revije, zove ga njezin advokat itd.... Mislim da sam dovoljno opisao pa ako neko zna....Glumci nisu preterano poznati-tj neznam ni jednog..... Film je extra,pa ako neko zna bio bi zahvalan.....

Јесте брате то је тај филм... Само сада имам још једну дилему брате, не знам одакле да скинем тај филм.... Јел има неко неки торент сајт/портал да ми препоручи, BTjunkie.org су укинули, сад сам баш у каналу, немам одакле да скидам филмове преко торента......

slucajno se setih ovog filma pre neki dan. Bracni par sa sinom iz Amerike dolazi u Britaniju jer je muz od svog oca nasledio neki zamak. U nekom trenutku pocinju da se desavaju cudne stvari koje su povezane sa arheoloskim iskopavanjima u blizini zamka. Valjda je taj matori to zapoceo, a sin treba da nastavi, dal je neki kult u pitanju, ne secam se. Ne mogu da se setim i da li je trash ili obican horor u pitanju. Nemam pojma ko glumi, mislim da je iz kasnih devedesetih.

Јесте брате то је тај филм... Само сада имам још једну дилему брате, не знам одакле да скинем тај филм.... Јел има неко неки торент сајт/портал да ми препоручи, BTjunkie.org су укинули, сад сам баш у каналу, немам одакле да скидам филмове преко торента......

Poslao sam ti PP.

Gledao sam crtani film, al' ne znam kako se zove...bio je pre nekog vremena na RTS 2, radi se o nekoj devojci, plava, koja je i kao valjda neka vila pošto leti, njoj je povereno da organizuje neku proslavu u tom njeno mesu, kasnije će joj pomagati i neki dečko...sećam se još i da je za proslavu bitan neki skiptar, i da će ona imati problema oko njega...da i moraju da se posipaju nekim zlatnim prahom...

Gledao sam fim a radnja ide ovako nekako ovako :) covjek upoznaje zenu u vozu i ona ga zavodi..posle oni treba da idu u hotel onda mu lik upada u sobu i trazi novac i njega tuce i bezi a on nemoze da prijavi to policiji zato sto ima zenu i na kraju on saznaje da su ta zena sto je upozno i taj covek rade zajedno...tako nekako ide radnja filma ;)

Gledao sam film a radnja ide ovako nekako :) covjek upoznaje zenu u vozu i ona ga zavodi..posle oni treba da idu u hotel onda mu lik upada u sobu i trazi novac i njega tuce i bezi a on nemoze da prijavi to policiji zato sto ima zenu i na kraju on saznaje da su ta zena sto je upozno i taj covek rade zajedno...tako nekako ide radnja filma ;)

Gledao sam film a radnja ide ovako nekako :) covjek upoznaje zenu u vozu i ona ga zavodi..posle oni treba da idu u hotel onda mu lik upada u sobu i trazi novac i njega tuce i bezi a on nemoze da prijavi to policiji zato sto ima zenu i na kraju on saznaje da su ta zena sto je upozno i taj covek rade zajedno...tako nekako ide radnja filma ;)

http://www.imdb.com/title/tt0398017/

Da li neko zna kako se zove film kada jedan dečak postane pas. Kao kada je padala zvezda padalica on kaže i want to.. i onda mu pčela zasmeta i on kaže ...bee (kao pčela) a dog. I kad se sastavi rečenica kao da je rekao želim da budem pas. z:lol: Sad teško da se setim šta se sve tu dešavalo ali ako je neko gledao film sigurno se seća te scene z:) ..

Back