qryak
Iskusan
- Poruka
- 6.647
I hit Minele Stojaković - Ti propadaš
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I hit Minele Stojaković - Ti propadaš
A Couch in New YorkAko ste gledali neki film,a ne znate kako se zove,prepricajte ga ukratko ovde i mozda se neko seti naslova
-------------------------------------------------------------------------------------------------
njih dvoje se menjaju za stanove na neko vreme , on odlazi u njen u Parizu, a ona u njegog u NY, on je psihijatar koji ima depresivnog psa kog joj ostavlja zajedno sa stanom, na kraju njegovi pacijenti nastavljaju da dolaze kod nje na terapiju, a ona od onog depresivnog i cudljivog psa napravi veselu i razdraganu zhivotinju ?
jel zna neko kako se zove taj film ?
hvala unapred
film se zove The Day After TomorrowMoram da vas pitam za naziv filma i da li mogu i gde da ga nađem online sa prevodom.
Radnja se dešava u Americi, mislim u Njujorku. Naučnici su konstatovali da dolazi ledeno doba i to velikom brzinom. Grad je opusteo. Preživeli se okupljaju da pronađu sklonište, čini mi se, u jednoj velikoj, ogromnoj biblioteci.
Tu dolazi i jedan od naučnika, glavni junak, da traži sina.. Ne sećam se celog filma a rado bih ga ponovo gledala.
U to vreme je bila popularna serijaSci-fi film ili serija, mislim film iz 70-80ih .
Radnja je čini mi se na svemirskom brodu, bar delom, postoji grupa ljudi, posade broda među kojima je jedan zlikovac koji nije čovek već android (ili možda više njih). Niko od ljudi ne zna da je tu zlikovac/ci ubačeni robot čovek android do pred kraj filma kada scena gde mu biva posečena ruka i pojave se žice, koje u nekoj jurnjavi se razvuku...ruke mu se kidaju.. Ta scena je bitna... koju sam zapamtio gledajući kao dete krajem 80ih film.
Film nije Odiseja u Svemiru, ni The Thing, ni neka Star Trek epizoda.. jer sam tražio ranije i nisam našao scenu kakvu pamtim.
?
Sci-fi film ili serija, mislim film iz 70-80ih .
Radnja je čini mi se na svemirskom brodu, bar delom, postoji grupa ljudi, posade broda među kojima je jedan zlikovac koji nije čovek već android (ili možda više njih). Niko od ljudi ne zna da je tu zlikovac/ci ubačeni robot čovek android do pred kraj filma kada scena gde mu biva posečena ruka i pojave se žice, koje u nekoj jurnjavi se razvuku...ruke mu se kidaju.. Ta scena je bitna... koju sam zapamtio gledajući kao dete krajem 80ih film.
Film nije Odiseja u Svemiru, ni The Thing, ni neka Star Trek epizoda.. jer sam tražio ranije i nisam našao scenu kakvu pamtim.
?
Nije Galaktika, nje se sećam vrlo dobro. Blejka ne i na osnovu klipa ne deluje mi kao taj.. film/serija, koji je mislim malo mlađi od ove dve serije.
Teško ću znati ako neko ne pronađe te navedene scene ili sinopsis gde među ljudima jedan nije čovek već robot, android ubica...
Moguće da je film više horor, nego naučna fantastika.
pitala sa već, niko mi nije odgovorio, pa da probam ponovo, možda pročita neko ko zna
film je režirao neki poznati reditelj i film je karakterističan po tome što ima jako malo dijaloga, mislim da ih uopšte i nema i izuzetno dobra fotografija
ubili su čoveka koji ima ženu, ćerku i sina
nakon njegove smrti, ćerka i sin preuzimaju sve poslove ma farmi na sebe i ne ide im sjajno, sečam se da je dečko pomuzao kravu i mleko je odmah bilo kvarno
tu situaciju koriste lokalni mangupi da siluju i maltretiraju devojku
ona to nikome nije rekla, majka se, čini mi se psihički obolela, nije rekla ni bratu jer je bio mali, imao je desetak godina
nosila se sa tim bolom kako je znala i umela
na kraju, tip koji je ubio njenog oca, ubija ove nasilnike, da ne maltretiraju ovu devojku. On je od ranije već primetio šza se dešava i "predao" se devojci u stilu učini sa mojim životom šta ti je volja, ona nije htela da ga ubije, mada je mogla jer je imala pušku u ruci u tom momentu
bila bih vam zahvalna ako mi kažete kako se zove film, jer jako je dobar, pogledala bih ponovo, a ne znam kako se zove
Mislim da sam davno gledao jedan film gde placeni ubica dobija zadatak da ubije drugog placenog ubicu. I taj drugi ubica dobija zadatak da ubije prvog.
Mozda me memorija ne sluzi bas najbolje ali to je otprilike radnja.
Ako ne znate, preporucite mi nesto slicno
Hvala