Gledao sam davno 3 filma ali ne znam ko je glumio u njima niti ko ih je režirao. Sećam se dobro scena iz tih filmova.
1. Prvi film je o čoveku čija je veza sa devojkom upala u kolotečinu. On je jednom prilikom zatekne u krevetu sa drugim muškarcem ali je totalno ravnodušan zbog toga. Ljutita, devojka mu stavi pištolj u ruku i kažemu "zar nisi ljubomoran što sam u krevetu sa drugim muškarcem da ćeš da pucaš u njega". On na to odgovara "nasilje ne rešava ništa". Zatim na dan njihovog venčanja on napušta devojku i odlazi u pustinju. Tamo u pustinju sreće čoveka koji imitira poznate likove iz filmova. Imitira Popaja, Medveda Jogija, Darta Vejdera ( zaista ne izmišljam, ovaj film stvarno postoji, stvarno sam ga gledao).
2. Drugi film je o ženi plaćenom ubici koja svoje zadatke dobija na automatu za video igre koristeći specijalnu šifru koju zna samo ona. Jedan od njenih zadataka je glumac koga ona upucava na sred snimanja filma, a reditelj tog filma, ne znajući da je glumac mrtav, mu kaže "Ovo ništa nevalja. Trebalo je da umreš a ne da igraš kao baletan".
3. Treći film je domaći, mislim da je 80-tih ili 90-tih, i mislim da je Vojvođanska produkcija. Radi se o starijem čoveku koji odlazi u drugi grad da bi imao aferu sa ljubavnicom ali otkriva u blizini kola svoje žene. Ispostavi se da njegova žena ima dogovor sa krijumčarem dijamantskih ogrlica, kome je pozajmila kola i sa kojim švercer deli profit. Čovek ubedi švercera da ga odveze kući, ali pri povratku čovek šverceru ukrade par ogrlica.
Ja bih stvarno bio zahvalan ako neko zna koji su ovo filmovi.