Da li neka dobra duša na ovom forumu može da mi kaže kako se zove ovaj film. Gledao sam ga jako davno i ne znam ko ga je režirao i ko glumi ali bih hteo da ga odgledam ponovo. Naime film je kod nas preveden kao "Kad Sreća Zakuca". Radi se o sitnom lopovu koji provali u kuću za koju misli da je prazna ali se ispostavi da je puna i stanari pomisle da je on prijatelj njihovog člana porodice koji je trebao da dođe kod njih. Onda ima scena u tom filmu kad ga odvedu u njihovu kompaniju i tamo sretnu nekog Japanca. Ljudi traže da on prevede japanski, pošto je njihov gost koji je trebao da dođe zna japanski, ali provalnik ne zna japanski i počinje da improvizuje. Japanac samo pita "gde je ovde toalet" a lopov to prevodi "on je jako srećan što je ovde, jako mu je drago što je uspeo lično da se vidi sa vama...". Onda lopov počinje da govori na "japanskom" a Japanca to naljuti i Japanac pokaže srednjak, a lopov to prevede "on kaže da su Vaši proizvodi broj jedan"
Onda ima scena kada porodica odvede lopova u bar i nameste da lopov peva karaoke, ali lopova prepozna čovek kome je lopov ukrao automobil i on skoči na lopova, ali ga lopov šutne u glavu i nokautira. Zna li neko koji je ovaj film?