Hollywood's Hidden Lives
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uf uf bas kasno odgovaram na ovaj odgovor. Secam se da sam pogledao tvoj odgovor ali ipak nije bio to taj anime pa posto nikad i nisam nasao odgovor ne vratih se da kazem da nije to taj.jedini anime sa vampirima koji sam gledao je ....Vampire Hunter D / Vampire Hunter D: Bloodlust / Vampire Hunter D: Resurrection
Sta izjeda Gilberta Grejpa.Pozdrav!
Film je iz amerike. Kuca jedna negde izvan grada. U njoj su neka deca i tinejdzeri i njihova majka. Bas debela zena koja je bila prikovana za krevet. Kad umre skontaju da ne mogu da je izvade iz kuce pa je celu zapale i odu negde. Da li je to pocetak ili kraj pojma nemam. Gledao sam taj fim pre 10-15 godina na televiziji.
Mozda mislis na " Ponocni ekspres (1978) " - https://www.imdb.com/title/tt0077928/ .Film je stariji. Izraelski ili iranski. Vise puta bio na tv-u kada sam bio klinac. Radnja se desava u zatvoru. Ostalo mi je upecatljivo da celavi robijas gleda za opkladu u sijalicu i tako oslepi. Jel zna mozda neko kako se zove taj film?
Nije Ponocni ekspres. Izraelski film.Mozda mislis na " Ponocni ekspres (1978) " - https://www.imdb.com/title/tt0077928/ .
Uuu jeste hvala ti mnogo druze! Imam taj film negde u podsvesti vec dugo vremena. A i definitivno je vredan gledanjaSta izjeda Gilberta Grejpa.
Dzoni Dep, Leonardo Di Kaprio iz mladjih dana, majstorska uloga.
To je taj film. Hvala ti mnogo.mozda ovo ...ne secam se te scene koju ti pominjes.inace dobar je ovo film.
Beyond the Walls
https://www.imdb.com/title/tt0087699/?ref_=nv_sr_srsg_3

Svaka ti cast!!! Hvala puno!In a child's name
Има да се нађе филм од непуних 14 минута, у оригиналу.Upravo sam na TV čuo da sam film "Nevinost muslimana" ne postoji, na youtube je postavljen samo trajler
kSuštinna je da su ta neka ekipa sa Jejla počela da rade za vladu i jedan od njih je bio špijun koga nisu nikako mogli da provale. NA kraju je ispalo sda je to prijatelj i kum ovom glavnom glumcu. MA jedan fantastičan film. Molim sve ako mogu da pomognu da pronađem film. da dodam jos da su to jedna fina porodica koja sve zivi po pravilima,i jedini moguci prevoz im je bio doticni boem,koji ima neki sklepani brod,Na putu ih napadaju neki gusari,kojima taj duguje novac,ali oni nekako se zajedno izvuku iz toga.Zavrse nasukani na pustom ostrvu,brod unisten.I tu u stvari shvtaju da su na prelepom ostrvu,mnogo lepsem letovanju nego preko agencije.....na kraju nalaze prevoz za kuci....ali preoveli su nezaboravno letovanje,sprijateljili se sa mornarom itd.....HVALA SVIMA;AKO NEKO ZNA NESTO O TOM FILMU,trazim godinama svuda naslov,nigde nista ne mogu da nadjem...PREZAHVALNA ZA BILO KAKVU INFORMACIJU;POMOC,,,,da li neko zna ime filma,ili je gledao.Porodica,otac,majka,cerka i sin tinejdzeri uplacuju letovanje,medjutim brod ode bez njih.Nakon prvog šoka nekako pronalaze prevoz do mesta uplacenog u agenciji ,za letovanje.Prevoz je pijanica,mornar koji je pun dugova,kockar,koga jure neki gusari zbog dugova.Brod mu je skroz sklepan i tu krece drama.Zavrsavaju nasukani na nekom pustom ostrvu.Medjutim ,ispostavlja se da im je to nezaboravno letovanje u zivotu.Ostrvo je prelepo,sprijateljuju se sa mornarom pijanicom,za koga se ispostavi da uopste nije tako los.Vrlo zabavan,avanturisticki film.duhovit.Nije previse star,mozda od pre 10tak,15god,sniman.Ako neko gledao zna naziv,bila bi prezahvalna na pomoci....godinama pokusavam da nadjem naziv filma,bezuspesno...HVALA UNAPRED
A da nije mozda ovaj?da dodam jos da su to jedna fina porodica koja sve zivi po pravilima,i jedini moguci prevoz im je bio doticni boem,koji ima neki sklepani brod,Na putu ih napadaju neki gusari,kojima taj duguje novac,ali oni nekako se zajedno izvuku iz toga.Zavrse nasukani na pustom ostrvu,brod unisten.I tu u stvari shvtaju da su na prelepom ostrvu,mnogo lepsem letovanju nego preko agencije.....na kraju nalaze prevoz za kuci....ali preoveli su nezaboravno letovanje,sprijateljili se sa mornarom itd.....HVALA SVIMA;AKO NEKO ZNA NESTO O TOM FILMU,trazim godinama svuda naslov,nigde nista ne mogu da nadjem...PREZAHVALNA ZA BILO KAKVU INFORMACIJU;POMOC,,,,

hvala puno

,ima dosta slicnosti ali nije taj film.Ne glumi Kurt Rasel mornara,ali radnja ambijent dosta slicno,takodje nije bas toliko star film.Noviji je od 1992.Mozda tako oko 2000 ili skorije,Ipak puno hvala i na ovoj pomoci,ima slicnosti puno sa filmom koji trazim,ali nije taj film,na zalost 
Mozda je ovaj film - https://www.imdb.com/title/tt0367623/ .da li neko zna ime filma,ili je gledao.Porodica,otac,majka,cerka i sin tinejdzeri uplacuju letovanje,medjutim brod ode bez njih.Nakon prvog šoka nekako pronalaze prevoz do mesta uplacenog u agenciji ,za letovanje.Prevoz je pijanica,mornar koji je pun dugova,kockar,koga jure neki gusari zbog dugova.Brod mu je skroz sklepan i tu krece drama.Zavrsavaju nasukani na nekom pustom ostrvu.Medjutim ,ispostavlja se da im je to nezaboravno letovanje u zivotu.Ostrvo je prelepo,sprijateljuju se sa mornarom pijanicom,za koga se ispostavi da uopste nije tako los.Vrlo zabavan,avanturisticki film.duhovit.Nije previse star,mozda od pre 10tak,15god,sniman.Ako neko gledao zna naziv,bila bi prezahvalna na pomoci....godinama pokusavam da nadjem naziv filma,bezuspesno...HVALA UNAPRED
nije taj film,sad vidim ima puno filmova varijacija na tu temu,ali nije taj,hvala u svakom slucaju...Mozda je ovaj film - https://www.imdb.com/title/tt0367623/ .

Dopunio bih još neke detalje vezano za film. Bio bih zahvalan neizmerno onom ko bude pomogao.
Znam da su sumnjali na tog lika i bacili ga u pritvor gde su ga i mučili, ali on na karaju nije priznao. Oslobodili su ga ipak jer nisu mu ništa našli, ali je na kraju ipak on bio jedan od špijuna. Film je onako baš duugo trajao i prati te likove još sa studija pa i do njihove starosti. Sećam se da je i taj jedan glumac koji je radio na rakrinkavanju špijuna gajio kao cveće u svojoj kući (nekom plasteniku) i govorio kako je taj lik špijun iako mu ništa nisu našli. Sećam se na kraju kada je taj prebegao u Rusiju, zadnja scena gde ga ovaj kao glavni glumac vidi propalog kako čeka autobus na nekoj stanici gde je hteo da ga gurne, ali ipak nije. Znam da su malo nabacane informacije, ali nadam se iskreno da će neko da se priseti nečega. Nikako ne mogu da nađem film, Sve sam živo pretražio.