Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Цртани филм. Комичан. У верзији синхронизованој на српски, емитован је на телевизији у Републици Српској прије петнаестак година.

Зао научник прави некакве роботе. Главни лик је један такав робот, новији модел. Има по чепић на лијевој и десној страни врата. Он је добар али мора да буде послушан свом творцу којем се невољно обраћа са "зли тата".

Наводим неке сцене којих се сјећам.

Дјечачић одбија да једе. Мама му каже да мора да једе јер ће, у противном, доћи чика страшило. У том часу, крај прозора иза маминих леђа, наиђе главни лик. Дјечак повиче - чика страшило! Мама почне да га тјеши: "Не буди лудица, мали, мамица је само фолирала." Вјерујем да су то тачне ријечи у синхронизованој верзији. Потом, мама угледа главног лика па се онесвијести. Дјечак почне да једе и каже: "Па рекао сам јој".

Један женски робот покушава да гурне двоје позитиваца са велике висине и баш кад изгледа да ће успјети, они јој повичу да престане што она одмах и учини уз образложење да она реагује само на посљедњу команду.

На крају филма, злог научника преобразе у бебу помоћу једног од његових машина.

Poslednja izmena:
Njemački film o nekoj igri na tabli (tipa čovječe, ne ljuti se) u kojoj učestvuje porodica (otac, majka, sin i ćerka). Igra istine je u pitanju... Svaki član dobije pitanje od "table" i ako slaže, automatski se stvore svi u nekom bunaru gdje se bore da prežive, tako što će preći neku prepreku... Svako ko odgovori tačno, automatski tabla prelazi na sledećeg člana, bez izazova... Znam da im je stric ili ujak poslao tu igricu poštom... Kad su je počeli igrat, svi prozori i vrata su se zaključali, auto nije moglo upalit, tj. bili su prinuđeni da igraju igru u kući... Otprilike tako neka radnja je u pitanju, možda sam nešto i promašio, davno sam gledao... Pitanja od table su neka tipa "Trenutak istine" :D

Sećam se da je glavna uloga Milan Gutović, iz mlađih dana. I njegova devojka... Ta glumica me podsećala jako na Galu Videnović. Sećam se scene gde oni vode ljubav, posle ona valjda odlazi negde vozom i na kraju filma on bukvalno vrišti njeno ime.
Ima li iko ideju što se tiče mojih (gore opisanih) filmova?? :D :(
A da meni neko, nešto odgovori??? U vezi mojih filmova...:D

:D :D
Izvoli, Berlin Kaput (1981)

Овако. Филм је Азијски. Кинески или Јапански, нисам сигуран. Углавном, главни лик тражи једну девојку у борделу. Проналази другу која изгледа исто као она. Само што има ожиљак. А то је уствари њена сестра близнакиња. И тако цео филм тече у разговору њих двоје. Зна ли ико који филм је у питању?

Pozdrav.
Trazim ime i link jednog ruskog filma.
Radi se o tinejdzerima koji su super inteligentni, znaju sve oko racunara, programiranja i hakovanja. Mislim da cak imaju i kao neke moci, tipa da predvide dogadjaje ili nesto slicno.
Kasnije se uvale u probleme i znam da ih jedan lik juri da ih ubije. Oni beze na skejtovima, rolerima i slicno.
Film je bio na RTS-u pre par godina.
Ako neko zna o kom filmu se radi, bio bih mu vecno zahvalan.

Jos jedan film koji ne mogu da nadjem.
Decak zivi sa svojim dekom ja mislim na imanju, imaju sopstvenu proizvodnju vina, veliku kucu, teniski teren i slicno.
On ode u grad, radi u velikoj kompaniji.
Nakon mnogo godina sazna da mu je deka (mozda i otac nisam siguran) preminuo i nasledjuje to imanje.
Razmislja da li da ga proda, vinogradi su propali.
Tu su ljudi koji se brinu o kuci, secam se scene kada igra tenis sa bastovanom.
Tu upozna neku devojku koja radi u baru i zaljubi se u nju.
Na kraju su zajedno, obnovili su vinograd i ponovo poceli proizvodju vina.
To je otprilike to.
Molio bih ako neko zna da javi.
Hvalaa. :D

Jos jedan film koji ne mogu da nadjem.
Decak zivi sa svojim dekom ja mislim na imanju, imaju sopstvenu proizvodnju vina, veliku kucu, teniski teren i slicno.
On ode u grad, radi u velikoj kompaniji.
Nakon mnogo godina sazna da mu je deka (mozda i otac nisam siguran) preminuo i nasledjuje to imanje.
Razmislja da li da ga proda, vinogradi su propali.
Tu su ljudi koji se brinu o kuci, secam se scene kada igra tenis sa bastovanom.
Tu upozna neku devojku koja radi u baru i zaljubi se u nju.
Na kraju su zajedno, obnovili su vinograd i ponovo poceli proizvodju vina.
To je otprilike to.
Molio bih ako neko zna da javi.
Hvalaa. :D

Ima ovaj sa Raselom Krouom:

http://www.imdb.com/title/tt0401445/?ref_=nm_flmg_act_21

Pozdrav.
Trazim ime i link jednog ruskog filma.
Radi se o tinejdzerima koji su super inteligentni, znaju sve oko racunara, programiranja i hakovanja. Mislim da cak imaju i kao neke moci, tipa da predvide dogadjaje ili nesto slicno.
Kasnije se uvale u probleme i znam da ih jedan lik juri da ih ubije. Oni beze na skejtovima, rolerima i slicno.
Film je bio na RTS-u pre par godina.
Ako neko zna o kom filmu se radi, bio bih mu vecno zahvalan.

Da nije ovaj:
http://www.imdb.com/title/tt1532382/ ?

Poslednja izmena:

Back