Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Mislim da ga je rts nisam ni gledao od početka, uhvatila sam pred kraj nešto sasvim slučajno.
Sećam se samo da oni sede za kuhinjskim stolom- ćale, keva, sin i ćerka, imaju neku misterioznu "spravu" na sredini stola, kao iz srednjeg veka da je,
i da ta sprava sama "bira" koga će da pita. I ko slaže, teleportuje se negde. I pred kraj je valjda to sa provalijom, svi se nađu u nekim pećinama, i izlaze, svako iz svoje, i skontaju da su svi na različitim stranama provalije i
trebaju da pronađu način da dođu jedni do drugih, i onda, kako to biva u klišeima, nađu neko kamenje u zidovima koje treba da stisnu ili okrenu, pa se nešto pomera...

Mislim da ga je rts nisam ni gledao od početka, uhvatila sam pred kraj nešto sasvim slučajno.
Sećam se samo da oni sede za kuhinjskim stolom- ćale, keva, sin i ćerka, imaju neku misterioznu "spravu" na sredini stola, kao iz srednjeg veka da je,
i da ta sprava sama "bira" koga će da pita. I ko slaže, teleportuje se negde. I pred kraj je valjda to sa provalijom, svi se nađu u nekim pećinama, i izlaze, svako iz svoje, i skontaju da su svi na različitim stranama provalije i
trebaju da pronađu način da dođu jedni do drugih, i onda, kako to biva u klišeima, nađu neko kamenje u zidovima koje treba da stisnu ili okrenu, pa se nešto pomera...

Da nije možda ovaj film

http://www.imdb.com/title/tt0113497/

STARI KINESKI film u kome dzeki cen igra pljackasa grobova na pocetku filma dvojica pogrebnika se otimaju oko jedne sahrane i ubedjuju pokojnikovu rodbinu da bas njih uzme kada prilikom pljacke jedne grobnice dolazi do udara groma i telo devojke koja se nalazila u grobnici ozivljava i pretvara se u zombija koji oponasa pokrete dzeki cena radi sve sto i on a na kraju filma se dzeki bori sa vamrpirom! GLEDAO SAM ALI NE ZNAM KAKO SE ZOVE NE MOGU GA NACI NA NETU!

Pricao sam prijatelju o filmu ali ne znam kako se ove vec mesec dana pretrazujem internet... Radnja filma mislim da se desava u nekom napustenom starackom domu, grupu ljudi(lovce na duhove) na pocetku filma jedan covek ih zakljucava unutar zgrade sa dogovorom da nakon odredjenog vreme opet otvori vrata... oni postavljaju kamrre na takozvana zarista, secam se prozora koji se konstantno otvarao... takodje secam se scene u mracnom prolazu cupanja kose... nakon nekog vremena satevi prestaju da rade, telefoni takodje, ostaju bez hrane i film se zavrsava tako sto svi umiru i poslednji covek snima sebe i on umire...

Pricao sam prijatelju o filmu ali ne znam kako se ove vec mesec dana pretrazujem internet... Radnja filma mislim da se desava u nekom napustenom starackom domu, grupu ljudi(lovce na duhove) na pocetku filma jedan covek ih zakljucava unutar zgrade sa dogovorom da nakon odredjenog vreme opet otvori vrata... oni postavljaju kamrre na takozvana zarista, secam se prozora koji se konstantno otvarao... takodje secam se scene u mracnom prolazu cupanja kose... nakon nekog vremena satevi prestaju da rade, telefoni takodje, ostaju bez hrane i film se zavrsava tako sto svi umiru i poslednji covek snima sebe i on umire...

Izvoli Grave Encounters (2011)

Jel video neko nešto o ona moja 2 filma - na prethodnoj stranici? :D Ako jelte nije, imam ja još 3, pa haj pomoz' Bože.:mrgreen: Prvi je domaći : Sećam se da je glavna uloga Milan Gutović, iz mlađih dana. I njegova devojka... Ta glumica me podsećala jako na Galu Videnović. Sećam se scene gde oni vode ljubav, posle ona valjda odlazi negde vozom i na kraju filma on bukvalno vrišti njeno ime. Drugi : Nekom mafijašu njegovi pomoćnici valjda slučajno ubiju devojku, mislim... Uglavnom su posle oni oteli neku finu devojku koja je ista ta, pa je našminkali i obukli da glumi ovu. A mrtvu su držali u zamrzivaču. Gledala sam ga u periodu od '95 - '05, ne znam. A treći : Davno sam ga gledala na Pinku, al' mislim da su glavni akteri tinejdžeri od 15-16 g. Devojčica(ka) je glavna, oni su joj valjda prvo drugovi, a ona misli da je zaljubljena u njih, a valjda i oni u nju. Sećam se da je ona tužna, depresivna, bob frizura, smeđa... Sećam se i jedne scene gde ona iskače kroz prozor, film je iz sigurno iz sredine/kraja osamdesetih, sećam se valjda i da je svirala gitaru, kraj filma mislim da nije nešto baš srećan. Baš sam malo objasnila, al' kad je bilo davno, jbg. Zvuči ikome poznato? Pomagajte drugovii...:D

Poslednja izmena:

Back