RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.714
nekom liku gayu, sud pokusava da oduzme dete jer smatra da njegova seksualna orijentacija lose utice na detetovo odrastanje... to je sve sto znam, pa ako slucajno neko zna nesto vise bio bi zahvalan na pomoci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1 vi mozda http://www.imdb.com/title/tt0113497/
ima i nemacka verzija isto solidna.....decji/porodican lep film.... ima i nekakva svemirska verzija....cini mi se suptura-svemirska avantura - tako nesto...
Gledala sam film pre 4 - 5 godina na RTS1.
Film je o životu žene koja ima psih. poremećaj - mislim, neka vrsta šizofrenije, ne razlikuje san od stvarnosti i svaki put kad zaspi stvara sebi život koji je apsolutna krajnost života koji vodi... Sad, ja ne znam koji je pravi jer nisam odgledala do kraja.
U jednom je majka, domaćica, valjda živi u selu, u drugom je moderna poslovna žena koja živi u velikom gradu.
U oba života ide kod psihijatra, i sećam se da je jednom rekla nešto kao : ,, I onaj drugi tvrdi da je pravi '' - u razgovoru sa psihijatrom iz velikog grada.
Je l' zna neko kako se zove?:]
Da se ne seća neko filma mislim da u svom nazivu ima reč ''Ostrvo'', radi se o nekim turistima koji dolaze na neko ostrvo seksualnih sloboda , ljugi idu goli i tako ešto zanimljivo . Davno sam ga gledao ne mogu ni da se setim lepo radnje
Sinoc sam gledala film na TV PRVA, radi se o decaku Oziju koji piratizuje igrice, buntovan je. Cale mu preti da ce ga poslati u vojnu skolu. Kasnije kada odvede sestru Melisu u skolu iz koje je izbacen, vidi da su ljudi sefa obezbedjenja gosn Bentlija zauzeli skolu i on sada spasava svu decu i prof. Bentli trazi 650 miliona dolara za otkup. Dobar je film, bas je smesam. Please help! Direktorka se zove Maloni, Ozijev najbolji drug Kejdog ( to mu je valjda nadimak ).
NIJE MI JASNO! Znate na kom ste kanalu gledali film, znate imena likova, znate 90% radnje itd. itd. pa šta tražite ovde?! Google!!! Ja tražim jedan film više od godinu dana, ni http://answers.yahoo.com/ mi nije pomogao, kao ni brdo foruma! Nema šta ne pokušavam... A vi ni prstom da mrdnete! -.-
Tražim jedan film već godinu dve, ne odustajem... Nema šta nisam pokušao, i tek sad se setim da postavim ovde na forumu, možda mi neko pomogne. :] Neverovatna, potresna priča, čini mi se da je po istinitom događaju. Lika šutnu iz vojske, marinaca ili šta već, ne sećam se, vraća se kući bez dinara. Živi teškim životom sa ženom i troje dece u nekoj maloj kućici, u sred neke američke države, Nevada ili nešto sl. Jedan dan prsne lik i ubije ženu, oba sina ali nema srca da ubije ćerku. Za njim se pokreće poternica, on beži sa čerkom... Svašta nešto im se događa tokom filma. Plakao sam kao p***a dok sam gledao film, strašno. Jedva sam odgledao do kraja... Ne bih da vam otkrivam detalje s kraja filma, možda neko poželi da odgleda.
Gledala sam film pre 4 - 5 godina na RTS1.
Film je o životu žene koja ima psih. poremećaj - mislim, neka vrsta šizofrenije, ne razlikuje san od stvarnosti i svaki put kad zaspi stvara sebi život koji je apsolutna krajnost života koji vodi... Sad, ja ne znam koji je pravi jer nisam odgledala do kraja.
U jednom je majka, domaćica, valjda živi u selu, u drugom je moderna poslovna žena koja živi u velikom gradu.
U oba života ide kod psihijatra, i sećam se da je jednom rekla nešto kao : ,, I onaj drugi tvrdi da je pravi '' - u razgovoru sa psihijatrom iz velikog grada.
Je l' zna neko kako se zove?:]
A o kome/čemu se radi u tom traženom filmu !?
Pa postavih ja pre neki dan, al ljudi imaju obicaj da procitaju samo poslednju poruku u nizu, tako da nisam bio dobio odg. Al nasao je kolega - bgbg. Zaista neverovatno, vise od godinu dana sam pokusavao... x] Nisam ni razmisljao, mogao sam davno da postavim ovde...
Molim vas za pomoc! Ovaj film je iz 80-ih i radi se o agentu KGB-a, koji je profesionalni ubica, cini mi se.. Ne secam se radnje filma, secam se samo scene kada on lezi u kadi i seca se neke zene i njih dvoje kako setaju Moskvom dok pada sneg...
Trazim jedan film,nemogu da ga nadjem film,nikako.Neznam kako se zove film ni glumc.. Gledao sam pre nekoliko godina,neznam koliko tacno mozda pre 4-5godina na RTS-u 1. Radi se o jedn devojcic,ima oko 16godina i ima nekoliko braca..Majka je otisla na odmor valjda ili poslovni put..zaboravila je da ostavi pare za namirnice i nisu imali namirn..,i ova devojcica je morala da se zaposli u jednoj kompanij..valjda kao sekretarica..i pretvara kao da ima 20god..Ima ih jos detalje..Na kraju je resila da pravi zurku kuci,njenina majka se vraca sa ... i zatekne zurk..to je sve sto se secam :-D.Nadam se da cu dobiti odgovor kako se zove film! Unapred hvala!