RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.713
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da su ga kod nas preveli "moj zivot u africi"
gledao sam ga mozda 2005 il 06 .......
ne sjecam se bas puno toga osim da neka zena (plavusa cini mi se) ode u afriku sa sinom kod muza .........budu oni dosta vremena tamo ..sin joj i odraste tamo .......nesto bude pa joj muz Umre..... ne znam zasto i od cega .........al znam da joj je zin umro od ujeda zmije ......nedugo nakon muza.......
znal ko??
I ja mislim da bi to bilo to
Gledao sam pre par godina film.
ne znam gde (irak,Iran il tako nesto) americki vojnici kad poginu oni ih ozive i naprave od njih neku vrstu robota (kiborg), koje voze u hladnjacama jer se pregrejavaju...oni se ustvari niceg ne secaju...ali desava se to da jedan vojnik pobegne...ako bi neko mogao da mi napise koji je to film ili treba detaljniji opis?
Mislim da su ga kod nas preveli "moj zivot u africi"
gledao sam ga mozda 2005 il 06 .......
ne sjecam se bas puno toga osim da neka zena (plavusa cini mi se) ode u afriku sa sinom kod muza .........budu oni dosta vremena tamo ..sin joj i odraste tamo .......nesto bude pa joj muz Umre..... ne znam zasto i od cega .........al znam da joj je zin umro od ujeda zmije ......nedugo nakon muza.......
znal ko??
Verujem da je to bila serija, gledao sam je pre jedno 5 godina na Hallmarku secam se samo jedne epizode naime bila je zima i valjda ta porodica(glavni likovi u seriji) su se doselili u neku kucu i imali su znate onu zivu ogradu ali u obliku raznih zivotinja i valjda tokom noci ta ziva ograda tj sve te zive ograde odjednom ozive i zele da pobiju porodicu.Znam da sam dao vrlo malo informacija ali toga se jedino secam.Ako znate ime te serije i kazete mi bio bih vam veoma zahvalan.
imdb.com/title/tt0102109/
Možda je u pitanju film Ein Lied von Liebe und Tod tj. Gloomy Sunday http://www.imdb.com/title/tt0155722/ !?Odigrava se za vreme drugog svetskog rata i glavni lik je pijanista. Zaljubljen je u neku udatu zenu (ili postaje udata negde na pola filma) ali posto ona ne može da se odluči između muža i pijaniste oni žive svi zajedno...u ljubavi i slozi. Mislim da je pijanista jevrejin i da na kraju filma umire. U svakom slučaju, ima jako lepa pesma u filmu koju on svira. Je'l zna neko kako se zove film?
Možda je u pitanju film Ein Lied von Liebe und Tod tj. Gloomy Sunday http://www.imdb.com/title/tt0155722/ !?
Da ne zna mozda neko naziv od ovog film.
Film iz '80 ja mislim. Muz maltretira zenu i dovodi je do ludila. Vara je sa drugim devojkama i pravi se kao da ona sve to umislja. Uplacuje put za Indiju sebi i zeni, on pre poletanja napusta avion sa njenim dokumentima sa razlogom da je zaboravio torbu na aerodromu.. Nije se vratio u avion, avio poleteo i zena odlazi u Indiju bez para, dokumenata i ostalog. Posle par godina, on dozivljava saobracajnu nesrecu i ona se vraca iz Indije, dolazi u bolnicu da ga poseti, rukuje se sa njim, naglo ga povuce i tako mu nekako polomi karlicu i on ostaje nepokretan(indvalid). Ona pristaje da ga odvede kod nje kuci i da se ona brine o njemu. Da bi mu se osvetila ostavi ga u kadi dok se on tusirao, i ona odlazi u grad i on tako ostaje ceo dan da se smrzava u kadi. Toga se secam. Unapred hvala!