tuzni decko
Primećen član
- Poruka
- 604
Ha ha ha ma nije "pogodio" ako nista drugo u zivotu sam se barem filmova nagledao.
Nema na cemu drago mi je da sam pomogao.
Nema na cemu drago mi je da sam pomogao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se da ce neko da mi pomogne! Nemogu sa se setim naziva filma, al nemogu da se setim puno kako se radnja odvija, jer sam gledala film jako davno! Znam da se u filmu desava da neka porodica u dvoristu imaju neku proslavu i onda odjenom ih napadaju ose i zakljucaju se u kucu i ose polako pocnu da ulaze kroz ventilacioni otvor... dalje se nesecam kako se odvija radnja! Ako neko zna ili misli da zna koji je to film, nek mi kaze! Molim vas, jako jako dobar film
Ovaj film mi se bas gleda...Studentkinja upisuje neki fakultet a prijavljuje se pod laznim imenom devojke koju je ubila i drzi je zakljucanu u ormanu.Ubija profesora i njegovu devojku, posecuje psihijatra na kraju psihijatar provaljuje da je bolesna ili tako nesto.Samo sam nabacala ono cega se secam ali nadam se da cete mi pomoci.![]()
Trazim jedan film mislim da se u njemu pojavljuje nesto kratko Antonio Banderas koji glumi bivseg muza od glavne glumice. Uglavnom u filmu se radi o plesnom takmicenju u latino plesovima... secam se da je glavna glumica crnkinja i da ima sina, ona radi u nekoj plesnoj skoli....
Da nije "Take the lead"
Trazim jedan film mislim da se u njemu pojavljuje nesto kratko Antonio Banderas koji glumi bivseg muza od glavne glumice. Uglavnom u filmu se radi o plesnom takmicenju u latino plesovima... secam se da je glavna glumica crnkinja i da ima sina, ona radi u nekoj plesnoj skoli....
.
Ovaj film verovatno nije horor. Radnja se dešava u nekim belim kockama (pretpostavljam da je kao ludnica), i svaka kocka ima 6 otvora (na 6 strana). Ljudi kroz te otvore prolaze tražeći izlaz ali ga ne nalaze.
Ima li neko ideju?
Ovaj film verovatno nije horor. Radnja se dešava u nekim belim kockama (pretpostavljam da je kao ludnica), i svaka kocka ima 6 otvora (na 6 strana). Ljudi kroz te otvore prolaze tražeći izlaz ali ga ne nalaze.
Ima li neko ideju?
Da li zna neko kako se zove film iz ovog klipa?Unapred hvala
Pa bas sam procitao mnogo komentara, dosta ljudi je napisalo kako to je to neki kineski film, a ne spot, neki cak da su ga gledali pre 4-5 god na RTS-u, ali niko ne pise kako se zove... A to ti je Bugarska verzija pesme, origanal je na Albanskom, kao sa ovog mog klipa. Za pesmu znam, mene kako se zove taj kineski film....
Zakacila sam samo jednu scenu,film je bio davno na pinku,mislim da je u pitanju komedija.Bracni par ima bas mnogo dece,izmedju ostalog i blizance cini mi se da tatu glumi Steve Martin.![]()