Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Nadam se da ce neko da mi pomogne! Nemogu sa se setim naziva filma, al nemogu da se setim puno kako se radnja odvija, jer sam gledala film jako davno! Znam da se u filmu desava da neka porodica u dvoristu imaju neku proslavu i onda odjenom ih napadaju ose i zakljucaju se u kucu i ose polako pocnu da ulaze kroz ventilacioni otvor... dalje se nesecam kako se odvija radnja! Ako neko zna ili misli da zna koji je to film, nek mi kaze! Molim vas, jako jako dobar film

Ako me sećanje ne vara, biće da je u pitanju film Roj
http://www.imdb.com/title/tt0078350/

Ovaj film mi se bas gleda...Studentkinja upisuje neki fakultet a prijavljuje se pod laznim imenom devojke koju je ubila i drzi je zakljucanu u ormanu.Ubija profesora i njegovu devojku, posecuje psihijatra na kraju psihijatar provaljuje da je bolesna ili tako nesto.Samo sam nabacala ono cega se secam ali nadam se da cete mi pomoci.:)

Evo,da ja još jednom pokušam da nađem naziv serije,mada sam istu tražila i pre godinu dana ali niko nije uspeo da mi pomogne.Elem,kao što rekoh radi se o seriji.Mislim da se davala na trećem kanalu jaaaako davno,možda tome ima i 15 godina,mada ne mogu ni toga da se setim.Konkretno,vreme dešavanja je po mojoj proceni 19. vek a mesto zbivanja je Engleska i Amerika.Znam da su glavne ličnosti bili neki Kreolci koji su imali neke veze sa plemstvom u Engleskoj.Da li je neki grof ili tako nešto napravio decu nekoj Kreolci i ne mogu da se setim.Sećam se samo tog lika (kreolac) da je redovno bio u fraku i sa cilindrom i mislim da je imao plavu kosu,i baš je odudarao od onog ambijenta u Londonu u to vreme.Priča se zbiva i u Americi,pojavljuje se i vudu magija...Znam da sve ovo zvuči totalno nepovezano,ali obzirom koliko je vremena prošlo dobro da se i toga sećam:-)

Ovaj film mi se bas gleda...Studentkinja upisuje neki fakultet a prijavljuje se pod laznim imenom devojke koju je ubila i drzi je zakljucanu u ormanu.Ubija profesora i njegovu devojku, posecuje psihijatra na kraju psihijatar provaljuje da je bolesna ili tako nesto.Samo sam nabacala ono cega se secam ali nadam se da cete mi pomoci.:)

Najverovatnije ovaj:
http://www.imdb.com/title/tt0283877/

Trazim jedan film mislim da se u njemu pojavljuje nesto kratko Antonio Banderas koji glumi bivseg muza od glavne glumice. Uglavnom u filmu se radi o plesnom takmicenju u latino plesovima... secam se da je glavna glumica crnkinja i da ima sina, ona radi u nekoj plesnoj skoli....

E da ima jos jedan, secam se da se radi o nekoj devojci koja je radila u kuhinji nekog restorana ili tako nesto, uglavnom u tu kuhinju su upali neki likovi i pobili sve njene kolege sa kojima je radila... secam se da se onda ona preselila u neko drugo mesto i da se posle nekog vremena pocela zabavljati sa nekim deckom za koga se ispostavilo da je jedan od ubica....

Poslednja izmena:
Ovaj film verovatno nije horor. Radnja se dešava u nekim belim kockama (pretpostavljam da je kao ludnica), i svaka kocka ima 6 otvora (na 6 strana). Ljudi kroz te otvore prolaze tražeći izlaz ali ga ne nalaze.
Ima li neko ideju?

I ja sam pomislio na "The Cube" ....... ima 1 i 2 deo, ali mislim da je 1 vi bolji............. takodje, setio sam se jednog filma, pa ako ko zna----- nesto na stos kocke"" ali se desava u nekakvoj piramidi (cini mi se,i u svemiru), de je isto grupa muskaraca i zena, na nekakvom testu - sta vec.....desava se da ta piramida" utice na svakog - pojacava njegov najveci strah......devojku napada ogroman crv? (kao plasi se crva), nekom tipu puca noz na delice, (a navodno nesalomljiv) i jedan delic mu ulazi pod kozu.....uglavnom, skoro svi ginu do kraja filma..... Dali mozda neko zna? A ovaj film kocka me podsetio na ovaj moj film koji bi voleo da opet pogledam...... Verovatno je u pitanju B produkcija, SF, a mislim da ni glumci nisu bili bas neki poznati....

Pa bas sam procitao mnogo komentara, dosta ljudi je napisalo kako to je to neki kineski film, a ne spot, neki cak da su ga gledali pre 4-5 god na RTS-u, ali niko ne pise kako se zove... A to ti je Bugarska verzija pesme, origanal je na Albanskom, kao sa ovog mog klipa. Za pesmu znam, mene kako se zove taj kineski film....

Pa bas sam procitao mnogo komentara, dosta ljudi je napisalo kako to je to neki kineski film, a ne spot, neki cak da su ga gledali pre 4-5 god na RTS-u, ali niko ne pise kako se zove... A to ti je Bugarska verzija pesme, origanal je na Albanskom, kao sa ovog mog klipa. Za pesmu znam, mene kako se zove taj kineski film....

Verovatno si u pravu. Pa ostavi pitanje na komentarima....mozda ti neko odgovori. Stvarno neznam.

Back