Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Dobri ljudi,da li se neko seca serijala o grckoj mitologiji koji je cini mi se isao na rts.u.Secam se par epizodanprOrfej silazi u had da bi povrati svoju ljubav iz mrtvih,opcinjeni njegovom muzikom oni mu udovoljavaju uz uslova da ga ona prati,a on se ne sme okrenuti da je vidi dok ne izadje na povrsinu zemlje.Trazim ali nikako da nadjem neki video na netu:confused:

Nisi rekao o cemu se radi. O igranoj seriji, o dokumentarnoj kakvih ima koliko hoces ili o necemu specificnom za domace trziste tipa Mitovi i legende sa Vladetom Jankovicem.

Trazim malu pomoc da pronadjem doticni film !

U pitanju je italijanski film,radnja za vreme drugog svetskog rata,fotograf koji se bavi prevarama cas varajuci fasiste cas komuniste,
kada im padne u ruke zavrsi u bolnici i zatvoru dok njegova ljubav (devojka koju je poveo sa sobom iz nekog malog gradica) zavrsi u ludnici.
Film je bio na televiziji pre 5-6 godina a snimljen je verovatno
sredinom devedesetih. Tog fotografa koji ima brkove glumi jedan od poznatijih italijanskih glumaca koji igraju komicnije uloge....

Pomagajte ako znate ?

Zna li ko ???

Ljudiiiiiiii :) Pomozite gledala sam film i ne znam kako se zove :/ Radi se o momku koji u vozu vidi devojku kojoj baci svoju rukavicu. Igrom slucaja oboje se sele u Cikago i sretnu se u kaficu u kome on peva. On pokusava da postane poznat pevac i u medjuvremenu pokusava da joj pridje ali ga ona odbija jer je vec u vezi sa izvesnim muzicarem koji se na turneji i nisu se videli dugo. Zeleci da mu pomogne plati devojci koja ce da bude na njegovim nastupima, pojavljuju se agenti, novinari i bum karijera. Medjutim u naletu besa placena devojka progovori i decko se naljuti sto mu je pomagala. Kao i svaki film i ovaj ima srecan kraj, on ima najboljeg agenta dobije ponudu i devojku, naravno nju, koja ce da prati, vracaju se avionom odakle su dosli ( cini mi se L.A) Unapred zahvalna ako neko zna o kom filmu je rec :D Pozdrav :D

To smo vec imali....

Znaci niko ne zna ?

Pa neznam stvarno, ovaj glumac mi je odma pao na pamet..... I ja trazim 1 film ali sam digao ruke, posto niko nije znao nazalost....... film je - cudan, desava se u sumi i nema poznatih glumaca..... Nekakav divljak (neznam dali govori, ili mumla) drzi dve devojke zarobljene, vezane i kao plasi ih.... Vise je smesno, nego sto je kao strasno. Toliko je cudan film a verovatno je iz neke nepoznate produkcije i b ili c klase.... Ako ko zna bio bi zahvalan ....Znam da nakraju dolazi helkopter beli i ubija puskom tog divljaka" ...... A ponavljaj pitanje, pa mozda ti se posreci.....

Čini mi se da je ne nemački film o tipu koji posle saobraćajne nesreće u kom mu ginu roditelji nastavlja da živi sa svojom sestrom i... lutkom. Znači nekakvu lutku veličine odraslog čoveka on tretira kao živog čoveka. Ruča sa njim, razgovara i druži se sa njim. Njegova sestra nemajući izbora prihvata igru, i zbog svoga brata se prema lutki isto ponaša kao prema živoj osobi.
Problem nastaje kada sestra nađe dečka i počne da ga dovodi u kuću, a lutka bratu "kaže" da bi sestrinog dečka trebalo ukloniti.

Nisam baš sasvim siguran da je nemački film
Više puta prikazivan 80-ih na TV-u.

Davno sam gledao film na tvu, i javila mi se zelja da ga ponovo gledam, ali ne znam koji je.
-Radnja se desava na nekom ostrvu, turisti valjda dolaze, prave zurke,sprdanje, a neki lik ih ubija jednog po jednog i na kraju filma se shvati da ih ubija policajac sa ostrva, i ispostavlja se da ih je ubijao zato sto ga je jedan slagao da nema trave, a i sam je video da ima. Na kraju filma ubijaju tog policajca, preseku ga, i on onako u dva dela pliva za njima, i film se tu zavrsava. Hvala u napred!

Jel mi moze neko pomoci?

Noviji Italijanski film o teško hendikepiranoj studentkinji u kolicima koja pokreće električni motor. Glumi je devojka koje je identično hendikepirana u stvarnom životu.
Ona dobija personalnog asiestenta uz čiju pomoć pokušava da sakupi dovoljno potpisa, novca ili nešto slično radi realizovanja nekog projekta za pomoć studentima sa invaliditetom.
Ima jedna dirljiva scena kada odu na bazen, pa je asistent u svom naručju prebaci iz kolica u bazen.
Uspevaju da sakupe potpise (novac).
Na kraju ona njemu kupuje rolere...

Film je prikazivan na TV-u par puta

Tražim jedan film već godinu dve, ne odustajem... Nema šta nisam pokušao, i tek sad se setim da postavim ovde na forumu, možda mi neko pomogne. :] Neverovatna, potresna priča, čini mi se da je po istinitom događaju. Lika šutnu iz vojske, marinaca ili šta već, ne sećam se, vraća se kući bez dinara. Živi teškim životom sa ženom i troje dece u nekoj maloj kućici, u sred neke američke države, Nevada ili nešto sl. Jedan dan prsne lik i ubije ženu, oba sina ali nema srca da ubije ćerku. Za njim se pokreće poternica, on beži sa čerkom... Svašta nešto im se događa tokom filma. Plakao sam kao p***a dok sam gledao film, strašno. Jedva sam odgledao do kraja... Ne bih da vam otkrivam detalje s kraja filma, možda neko poželi da odgleda.

Setio sam se jednog gotivnog film u kome se radi o tome kako je jedan lopov ukrao dijamante i dok je bila potera za njim, on ih je sakrio u neko napušteno skladište, a potom se predao. Kasnije kada izlazi iz ćorke kapira da je od napuštenog skladišta napravljena policijska stanica.. Film se dalje razvija, samo nzm u kom smeru.. :D Ako bi se neko setio, bilo bi mi drago. Hvala unapred, toliko ste mi puta pomogli.. :)

Setio sam se jednog gotivnog film u kome se radi o tome kako je jedan lopov ukrao dijamante i dok je bila potera za njim, on ih je sakrio u neko napušteno skladište, a potom se predao. Kasnije kada izlazi iz ćorke kapira da je od napuštenog skladišta napravljena policijska stanica.. Film se dalje razvija, samo nzm u kom smeru.. :D Ako bi se neko setio, bilo bi mi drago. Hvala unapred, toliko ste mi puta pomogli.. :)

Da nije ovaj film u pitanju? :] http://www.imdb.com/title/tt0181316/

Back