Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Žao mi je samo što sam ti rekla kraj, mene je kraj baš bio iznenadio, ali nisam mogla ničega drugog da se setim sem toga da napišem ovde. Javi utiske :D I javi ako uspeš negde da nađeš link za skidanje, preko torenta. Ja sam našla nešto preko rapida, ali neće da pusti film, nešto ne valja.

Imam neki DVD iz novina ili tako nešto, pa ću probati da uploadujem, ako ne nađete.

Pokušavam da nađem jedan film koji sam gledao pre oko 2 godine...puštali su ga kao "vikend" film na B92 2009e ili 2010e, nisam 100% siguran (otprilike u onom periodu kad su davali i Krv Templara)...ako se dobro sećam, film je francuski, iz 3 dela. Žanr je triler/misterija/akcija... Ako se dobro sećam, toj nekoj devojci kidnapuju ćerku da bi je ucenili da uradi nešto za njih...otac joj je neki istoričar ili nešto slično, pa zajedno pokušavaju da reše tu misteriju...upletena je i francuska policija, i neka mafija, i crkva, i mislim da sve ima veze oko napoleona, tj. njegovog spomenika u gradu...slabo se sećam filma, al bih ga gledao opet...ako neko može da se seti, bio bih mu zahvalan! :)

Е људи имам једно питање, не сећам се баш целог филма, али знам да глуми Samy Naceri у француском акционом филму, радња се одвија ваљда у неком складишту који је опколила нека банда и која хоће да уђе у то складиште, на крају филма улази у складишту и једна сцена незаборавна један од главних улога пали неке плинске боце и све експлодира, иначе Samy Naceri у том филм мислим да у једном тренутку остаје непокретан.

Radnja filma se odvija u malom mestu na Siciliji,neposredno pre 2.svetskog rata,u koje dolazi neki prevarant koji navodno radi tzv.kasting za neki film.Spada u žanr komedije,film je italijanski naravno,a koliko se sećam malo je stariji...možda tamo iz 80-ih.Hvala na pomoći!z:)
na trenutak sam pomislila da je to cinema paradiso, al mislim da gresim.
gledala sam ga nekad davno na studiu B, sve mi je poznato, ali pojma nemam kako se zove.
http://www.imdb.com/title/tt0095765/
svejedno, iako sam pogresila, pogledaj i cinema paradiso, divan film, sa slicnom tematikom :)

Poslednja izmena:
Radnja filma se odvija u malom mestu na Siciliji,neposredno pre 2.svetskog rata,u koje dolazi neki prevarant koji navodno radi tzv.kasting za neki film.Spada u žanr komedije,film je italijanski naravno,a koliko se sećam malo je stariji...možda tamo iz 80-ih.Hvala na pomoći!z:)

na trenutak sam pomislila da je to cinema paradiso, al mislim da gresim.
gledala sam ga nekad davno na studiu B, sve mi je poznato, ali pojma nemam kako se zove.
http://www.imdb.com/title/tt0095765/
svejedno, iako sam pogresila, pogledaj i cinema paradiso, divan film, sa slicnom tematikom :)
Grešiš, ali blizu si :) Isti režiser, Đuzepe Tornatore. Film je "Čovek zvezda", iz 1995. http://www.imdb.com/title/tt0114808/ Divan film.

Radnja filma se vrti oko zene koja tvrdi da ima dete dok njen muz govori da je to dete umrlo na porodjaju. Posle toga zena srece nekog lika koji takodje tvrdi da ima dete, zena se posle udruzuje sa njim u potrazi za svojom decom. Na kraju se ispostavi da su vanzemaljci uzeli decu da bi testirali vezu izmedju majke i deteta( ona na kraju pobedjuje i uzima svoje dete)

Radnja filma se vrti oko zene koja tvrdi da ima dete dok njen muz govori da je to dete umrlo na porodjaju. Posle toga zena srece nekog lika koji takodje tvrdi da ima dete, zena se posle udruzuje sa njim u potrazi za svojom decom. Na kraju se ispostavi da su vanzemaljci uzeli decu da bi testirali vezu izmedju majke i deteta( ona na kraju pobedjuje i uzima svoje dete)

Na vrh mi jezika. Mislim da Meg Ryan igra majku. Uh!

Setih se! Naravno, nije bila Meg, nego Julliane.

http://www.imdb.com/title/tt0356618/

Poslednja izmena:

To sam gledala odavno, i znam kad je bio taj deo sa vanzemaljcima da sam bila totalno zgrožena, jer ne volim takve filmove i nije mi se svideo.

Koliko ja znam ima dva razlicita kraja film....

Back