Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Nadam se da ce neko imati odgovor za mene! Pokusala sam na slicnoj temi... U pitanju je evropski film (cini mi se francuski ili italijanski), koji sam gledala na TV-u pre 10-ak god. i bezuspesno ga trazim duze vreme. Rec je o prostitutki koja u podzemnoj zeleznici nailazi na beskucnika i zbog velike hladnoce ga vodi kod sebe da se ugreje i okrepi. Medjutim, dolazi do sex-a i nakon toga ona postaje luda za njim. Pocinju da zive zajedno, on joj je neka vrsta makroa, dobijaju i dete,... Secam se da je jedno od njih dvije bilo neko vreme i u zatvoru. Molilm za pomoc!

Gledala pre 100 godina na Tv1000 (pre 12!). Naime, ne znam nijedno ime, bilo članova ekipe, bilo glumaca, bilo likova.
Evo šta znam:
Film je iz 80ih ili 90ih, neka socijal produkcija.
Glavna protagonistkinja je trudna, tinejdž plavuša sa ogromnim cvikerima, živi sa kevom alkoholičarkom, ćaletom i starijom sestrom.
-Trudna je sa dečkom iz gimnazije, razmišlja o abortusu.
-Na početku filma je u prodavnici, gde neko kidnapuje neku bebu, i ona ostatak filma traži bebu. Ima neku cedulju na kojoj je valjda ime firme osobe koja bi mogla da zna gde je beba.
-Taj čovek, kojeg traži, ima specifičan kostim po kome ona treba da ga prepozna. Naime, ima akt-tašnu, šešir, odelo i puši, ali kada ga dočekuje na nekoj stanici, dođe gomila muškaraca identičnog opisa.
Elem, glavnog muškog lika nalazi na ulici kako leži, nije baš svoj, dovodi ga kući. Tamo saznaje da on sa sobom nosi bombu. Pričaju o mleku i sokovima i njihovoj štetnosti.
Sećam se i scene u kojoj ona hoće da imaju "trust-test", gde će ona sa neke visine da se baci unazad njemu u naručje, i traži od njega da uradi to isto, što on ne želi jer bi je spljeskao, pa se ona naljuti što joj ne veruje.
U nekom trenutku on joj nudi brak i da ne abortira.
-On živi sa ćaletom, koji ga maltretira i pshički i fizički. A on radi u nekoj prodavnici tehnike, veliki je protivnik medija i neće da popravlja tv, što mu je posao, pa dobija otkaz.
-Glavna junakinja se svađa sa ćaletom posle čega ovaj dobija srčani udar i umire.
-Keva ne želi da devojka bude sa "bombašem", pa se sa njim takmiči u ispijanju alkohola, ali vara (pije vodu), on se napije, pa ga majka (njena) smesti u krevet sa devojčinom starijom sestrom, devojka ih zatekne i ode na abortus.
-On je 30godišnjak, a ona je srednjoškolka. Eto.

Divan je film, soc-drama-komedija je, recimo. Jako sam ga davno gledala, ovo je sve što imam.

Kako se zove domaci film, mozda je cak i kraca serija u kome deda cuva unuka dok mu se roditelji razvode. Nekada majka odvede dete kod svojih roditelja a oni mu onda tamo svasta pricaju za dedu. Pa im onda brane da se vidjaju. Na kraju ipak uspevaju da se vide.... Mislim da je seriju radila TV Novi Sad, glumi onaj vojvodjanski glumac ne znam tacno kako se zove.

secam se, zvali su se medjusobno Mucula, na kraju taj deda umire jako tuzna serija ali ne mogu da se setim kako se zvala

Nadam se da ce neko imati odgovor za mene! Pokusala sam na slicnoj temi... U pitanju je evropski film (cini mi se francuski ili italijanski), koji sam gledala na TV-u pre 10-ak god. i bezuspesno ga trazim duze vreme. Rec je o prostitutki koja u podzemnoj zeleznici nailazi na beskucnika i zbog velike hladnoce ga vodi kod sebe da se ugreje i okrepi. Medjutim, dolazi do sex-a i nakon toga ona postaje luda za njim. Pocinju da zive zajedno, on joj je neka vrsta makroa, dobijaju i dete,... Secam se da je jedno od njih dvije bilo neko vreme i u zatvoru. Molilm za pomoc!

cetvrti put.... Mon Homme http://www.imdb.com/title/tt0117073/

jel zna neko kako se zove film, radnja se odvija u bolnici, uglavnom nocu, ali u 2 razlicite godine, i non stop se u filmu smenjuju te dve godine, medjutim ljudi iz proslosti nemaju istu "ulogu" u budocnosti, npr neka devojka je u proslosti med.sestra a u buducnosti je njegova zena i uopste ne radi tu u bolnici...tako nesto, a glavni lik je plavkast slican Dzastinu Timberlejku.... mada bih pronasla film da je on...HVALA

jel zna neko kako se zove film, radnja se odvija u bolnici, uglavnom nocu, ali u 2 razlicite godine, i non stop se u filmu smenjuju te dve godine, medjutim ljudi iz proslosti nemaju istu "ulogu" u budocnosti, npr neka devojka je u proslosti med.sestra a u buducnosti je njegova zena i uopste ne radi tu u bolnici...tako nesto, a glavni lik je plavkast slican Dzastinu Timberlejku.... mada bih pronasla film da je on...HVALA
Daj ime nekog glumca.....ako znas...... Ovako po opisu....hmm. Zona sumraka?? Doktor who?

Ovo ce verovatno neko znati...... Neznam glumce, a film je tin-drama-komedija , a radi se o debelom srednjoskolcu koga svi zezaju, a zaljubljuje se u drugaricu iz skole koja je po njegovom misljenju nedostizna.... Nakraju pripremaju maturu a njemu namestaju da izadje sa tom drugaricom da bi ga ismejali.....Znam da mu majka za matursko daje odelo boje sljive - plum na sto se oni buni, al nakraju mu bas dobro stoji i uspe da zezne likove koji su mu smestali zamku". Ta njegova drugarica je anoreksicna,a svi u skoli misle da je savrsena zbog vitkoga stasa. Nakraju, ipak sve se zavsava srecno i debeljko i lepotica stvarno se zaljube, a losi momci ko uvek u filmu,bivaju ismejani...kao. Film se vrteo i na pinku, i na jos par kanala.... Nadam se da ce neko znati. Mislim da je americki,i svi glumci su mladji sem roditelja,nastavnika itd..... E,da, taj decko punacki takodje radi neke eksperimente sa bakterijama i mikroskopom, a i zato su ga zazali jer je cudak" -naucnik".

Poslednja izmena:

Ima onaj horor film Boo http://www.imdb.com/title/tt0385560/ radnja je isto u bolnici :)

Pozdrav svima.Pokušavam se sjetiti kako se zovu Nindža Kornjače koje sam gledao kao mali,ali ne mislim na ove klasične.Već se sjećam da sam gledao te stare kao i svi,i onda kasnije su puštali neke kornjače koje su kao bile malene i onda kad se bore porastu iskoče im mišići,budu baš strašne.Međutim,takvih Nindža Kornjača nema ni na sajtu tmnt.com,ni na forumima,ni ytube-u,baš nigdje.Pa ako se neko sjeća ovog,neka piše,pošto nemoguće da sam izmislio to,iako je bilo jako davno....

Davno sam gledala film ne mogu da se setim naziva ali glavno da se dve drugarice prijavljuju za reality show na nekom ostrvu , ali na tom ostrvu je neki ubica koji ih stalno proganja ... Ako neko zna kako se zove ,bila bih zahvalna. ^^ :)

eventualno Stranded... radi se o realitiju i na pustom ostrvu su, ali ne dve drugarice nego njih pet. http://www.imdb.com/title/tt0790756/ Mozda?

eventualno Stranded... radi se o realitiju i na pustom ostrvu su, ali ne dve drugarice nego njih pet. http://www.imdb.com/title/tt0790756/ Mozda?
Eto, da i ja MOZDA pomognem nekome.. Ja znam film na tu foru, to jest zena dobije da ode na letovanje, na neko ostrvo, mada je pogresno odgovorila na pitanje( Koji ja glavni grad Brazila, rekla je Rio de Zaneiro) , i povela je neku drugaricu sa sobom... I proganjao ih je ubica sa kukom? Valjda sam pogodio. Film se zove: " Jos znam sta ste radili proslog leta" ili ti " Znam sta ste radili proslog leta 2" . Nadam se da sam pomogao. :)
http://www.imdb.com/title/tt0130018/

mislim da ovaj trazis

http://www.imdb.com/title/tt0325596/

Da li neko zna koji je ovo film:Par nosi neku materiju koju decko skriva u nekoj epruveti a devojci kaze da ide da proda dzip koji je kao dosta vredan u Africi.Ide kroz pustinju.Na putu ih srecu dva kineskinje koje su obolele od raka i hoce da kraj zivota provedu na put oko sveta,putuju sa njima i ostaju u nekoj diskoteci u Africi.Ovo dvoje gine u pustinji i nepoznati covek odnosi tu epruvetu, zbog koje ih je pratio niz citav put(davno sam ga gledala pa osim ovoga niceg vise ne secam)?Nadam se da neko zna,hvala unapred.

Pozdrav svima.Pokušavam se sjetiti kako se zovu Nindža Kornjače koje sam gledao kao mali,ali ne mislim na ove klasične.Već se sjećam da sam gledao te stare kao i svi,i onda kasnije su puštali neke kornjače koje su kao bile malene i onda kad se bore porastu iskoče im mišići,budu baš strašne.Međutim,takvih Nindža Kornjača nema ni na sajtu tmnt.com,ni na forumima,ni ytube-u,baš nigdje.Pa ako se neko sjeća ovog,neka piše,pošto nemoguće da sam izmislio to,iako je bilo jako davno....
Da nisu mozda BattleToads ? Mislim da ima i crtani, jako su popularni likovi - ali nisu kornjace,vec zabe! Mada podsecaju na kornjace , bar u crtanom i igrici?

Back