- Poruka
- 53.342
Ijee, nigde nema ni jedan od doticnih filmova da se skineee!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam siguran ali mislim da se film zove "Puter od kikirikija" jako sam se plasio ovog filma kad sam bio mali![]()
Kako se zove domaci film, mozda je cak i kraca serija u kome deda cuva unuka dok mu se roditelji razvode. Nekada majka odvede dete kod svojih roditelja a oni mu onda tamo svasta pricaju za dedu. Pa im onda brane da se vidjaju. Na kraju ipak uspevaju da se vide.... Mislim da je seriju radila TV Novi Sad, glumi onaj vojvodjanski glumac ne znam tacno kako se zove.
Nadam se da ce neko imati odgovor za mene! Pokusala sam na slicnoj temi... U pitanju je evropski film (cini mi se francuski ili italijanski), koji sam gledala na TV-u pre 10-ak god. i bezuspesno ga trazim duze vreme. Rec je o prostitutki koja u podzemnoj zeleznici nailazi na beskucnika i zbog velike hladnoce ga vodi kod sebe da se ugreje i okrepi. Medjutim, dolazi do sex-a i nakon toga ona postaje luda za njim. Pocinju da zive zajedno, on joj je neka vrsta makroa, dobijaju i dete,... Secam se da je jedno od njih dvije bilo neko vreme i u zatvoru. Molilm za pomoc!
Zna li neko kako se zove ovaj film? Nekada je bio na fox tj danasnjoj prvoj,radja ide ovako covjeku umire majka i on ostaje sa dva sina i uzim dadilju i zaljubljuje se u nju a i stariji sin se zaljubljuje u dadilju... a film je ja mislim italijanski koliko me sjecanje sluzi. HVALA UNAPRED
Daj ime nekog glumca.....ako znas...... Ovako po opisu....hmm. Zona sumraka?? Doktor who?jel zna neko kako se zove film, radnja se odvija u bolnici, uglavnom nocu, ali u 2 razlicite godine, i non stop se u filmu smenjuju te dve godine, medjutim ljudi iz proslosti nemaju istu "ulogu" u budocnosti, npr neka devojka je u proslosti med.sestra a u buducnosti je njegova zena i uopste ne radi tu u bolnici...tako nesto, a glavni lik je plavkast slican Dzastinu Timberlejku.... mada bih pronasla film da je on...HVALA
jel zna neko kako se zove film, radnja se odvija u bolnici, uglavnom nocu, ali u 2 razlicite godine, i non stop se u filmu smenjuju te dve godine, medjutim ljudi iz proslosti nemaju istu "ulogu" u budocnosti, npr neka devojka je u proslosti med.sestra a u buducnosti je njegova zena i uopste ne radi tu u bolnici...tako nesto, a glavni lik je plavkast slican Dzastinu Timberlejku.... mada bih pronasla film da je on...HVALA
Davno sam gledala film ne mogu da se setim naziva ali glavno da se dve drugarice prijavljuju za reality show na nekom ostrvu , ali na tom ostrvu je neki ubica koji ih stalno proganja ... Ako neko zna kako se zove ,bila bih zahvalna. ^^![]()
Eto, da i ja MOZDA pomognem nekome.. Ja znam film na tu foru, to jest zena dobije da ode na letovanje, na neko ostrvo, mada je pogresno odgovorila na pitanje( Koji ja glavni grad Brazila, rekla je Rio de Zaneiro) , i povela je neku drugaricu sa sobom... I proganjao ih je ubica sa kukom? Valjda sam pogodio. Film se zove: " Jos znam sta ste radili proslog leta" ili ti " Znam sta ste radili proslog leta 2" . Nadam se da sam pomogao.eventualno Stranded... radi se o realitiju i na pustom ostrvu su, ali ne dve drugarice nego njih pet. http://www.imdb.com/title/tt0790756/ Mozda?
mislim da ovaj trazisjel zna neko kako se zove film, radnja se odvija u bolnici, uglavnom nocu, ali u 2 razlicite godine, i non stop se u filmu smenjuju te dve godine, medjutim ljudi iz proslosti nemaju istu "ulogu" u budocnosti, npr neka devojka je u proslosti med.sestra a u buducnosti je njegova zena i uopste ne radi tu u bolnici...tako nesto, a glavni lik je plavkast slican Dzastinu Timberlejku.... mada bih pronasla film da je on...HVALA
Davno sam gledala film ne mogu da se setim naziva ali glavno da se dve drugarice prijavljuju za reality show na nekom ostrvu , ali na tom ostrvu je neki ubica koji ih stalno proganja ... Ako neko zna kako se zove ,bila bih zahvalna. ^^![]()
Da nisu mozda BattleToads ? Mislim da ima i crtani, jako su popularni likovi - ali nisu kornjace,vec zabe! Mada podsecaju na kornjace , bar u crtanom i igrici?Pozdrav svima.Pokušavam se sjetiti kako se zovu Nindža Kornjače koje sam gledao kao mali,ali ne mislim na ove klasične.Već se sjećam da sam gledao te stare kao i svi,i onda kasnije su puštali neke kornjače koje su kao bile malene i onda kad se bore porastu iskoče im mišići,budu baš strašne.Međutim,takvih Nindža Kornjača nema ni na sajtu tmnt.com,ni na forumima,ni ytube-u,baš nigdje.Pa ako se neko sjeća ovog,neka piše,pošto nemoguće da sam izmislio to,iako je bilo jako davno....
Da nisu mozda BattleToads ? Mislim da ima i crtani, jako su popularni likovi - ali nisu kornjace,vec zabe! Mada podsecaju na kornjace , bar u crtanom i igrici?