Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

jel zna neko naziv filma ?? ....radnja se desava u kanadi zimi ,rec je o tinejdzeru koji je zaljubljen u devojku,on sve cini da joj se priblizi ali u tome ga sprecava njen decko,uz njega je stalno njegova drugarica sa kojom ce se na kraju smuvati, a u filmu su i neki klinci koji se bore sa snegocistacem i zele da sacuvaju Bozic sa puno snega ...eto ako neko zna bio bih mu zahvalan ;)

jel zna neko naziv filma ?? ....radnja se desava u kanadi zimi ,rec je o tinejdzeru koji je zaljubljen u devojku,on sve cini da joj se priblizi ali u tome ga sprecava njen decko,uz njega je stalno njegova drugarica sa kojom ce se na kraju smuvati, a u filmu su i neki klinci koji se bore sa snegocistacem i zele da sacuvaju Bozic sa puno snega ...eto ako neko zna bio bih mu zahvalan ;)

http://www.imdb.com/title/tt0184907/ ---------

Copy/paste s druge teme al se sad setih da postoji i ova a treba mi odmah naziv...radi se o nekom ukletom gradiću u koji kad neko dodje stanovnici se pobrinu da tu i ostane, ono, na sve načine se trude da zadrže čoveka tu. Očajno sam opisala al se jako slabo sećam filma Mislim da u nazivu ima broj... Dal neko zna kako se zove film?

Copy/paste s druge teme al se sad setih da postoji i ova a treba mi odmah naziv...radi se o nekom ukletom gradiću u koji kad neko dodje stanovnici se pobrinu da tu i ostane, ono, na sve načine se trude da zadrže čoveka tu. Očajno sam opisala al se jako slabo sećam filma Mislim da u nazivu ima broj... Dal neko zna kako se zove film?

http://www.imdb.com/title/tt0462482/

Gledao sam ga davno, još kao klinac, na nekoj hrvatskoj televiziji čini mi se. Bio bih Vam neizmerno zahvalan ako neko zna. O filmu se radi o nekim gremlinima/vilenjacima, oni su usko povezani sa zlatom tj. njihov život i mislim da se upliće neki dečak u priču, ali nisam siguran... Sećam se jedne scene kada jedan od gremlina uzima tortu i stavlja je pod mišku, a ona se sve onako razmulja. :D

Pozdrav ljudi! Zanima me film koji sam gledala kao mala, pa je samim tim i film dosta star. Radi se o devojcici kojoj tata navodno gine u nekoj misiji ili ratu i ona ostaje sama, pa odlazi u neki dom gde je stalno zeza glavna zena koja vodi to sirotiste. Naime, njen tata je jako poznat i bogat i sad ta zena stalno nabija maloj na nos kako je niko i nista kada nema tate i novca. Medjutim, tata se vraca po malu i koliko se secam, zena je svrgnuta sa polozaja direktora i postala spremacica. Help!

Pozdrav ljudi! Zanima me film koji sam gledala kao mala, pa je samim tim i film dosta star. Radi se o devojcici kojoj tata navodno gine u nekoj misiji ili ratu i ona ostaje sama, pa odlazi u neki dom gde je stalno zeza glavna zena koja vodi to sirotiste. Naime, njen tata je jako poznat i bogat i sad ta zena stalno nabija maloj na nos kako je niko i nista kada nema tate i novca. Medjutim, tata se vraca po malu i koliko se secam, zena je svrgnuta sa polozaja direktora i postala spremacica. Help!

Gledao sam neki slican crno beli,veoma star film..,ali ona trazi njega ,posto je ranjen i izgubio pamcenje.i nalazi ga u bolnici,a dali se devojcica zvala Sali ili Suzi :think:,znam da je sa jednom njenom drugaricom bila na tavanu i da im je neko iz susedne zgrade neki indijac dostavljao hranu :) ali naslova ne mogu da se setim :)

Gledao sam neki slican crno beli,veoma star film..,ali ona trazi njega ,posto je ranjen i izgubio pamcenje.i nalazi ga u bolnici,a dali se devojcica zvala Sali ili Suzi :think:,znam da je sa jednom njenom drugaricom bila na tavanu i da im je neko iz susedne zgrade neki indijac dostavljao hranu :) ali naslova ne mogu da se setim :)

i ovo je mislim crno beli film, ali nije taj.... iako je meni tvoj film isto poznat xD hahaha :D mozda je i isti samo se ne secam tih delova :)

Poslednja izmena:
ovaj film sam gledao jako davno, i malo se sećam
neka devojčica, srednjoškolka mislim, ima neki problem sa celim razredom, i sa roditeljima, usvojena je valjda, i koliko se sećam nikad se ne kupa ili tako nešto, i piše neki svoj dnevnik, a celo odeljenje je ismejava.. i ima neka scena kad ona na klupu ureže imena onih kojima će se osvetiti, i sve ih povređuje indirektno, i prešvrlja ime po ime, posle je provale i dalje ne znam..

setio sam se i da je usvojena..

i jedan drugi film ako neko zna..

neka devojčica isto, živi sa majkom i babom, i ima neke probleme, i znam da se smuva s nekim likom koji je ostavi kad sazna da nije nevina, i nekako ona postaje *****, svi momci iz škole dolaze kod nje.. i ona sve to piše u dnevnik.. i posle je sve na dobro ispalo, ali davno sam gledao..

Hvala na prethodnim filmovima,šta bih ja radio bez vas ljudi..... Elem,treba mi još jedan film....kao klinac 90-ih godina su bili popularni filmovi sa kiborzima - pola čovek pola robot. Sećam se da je u tom filmu jedan komandos poslat da uništi tu fabriku gde se prave kiborzi ali ga jedan kiborg sprečava i teško povređuje tako što mu odseče ruku i onda u toj fabrici i njega prevore u kiborga.... Kasnije brat tog komandosa kreće u sličnu akciju da uništi fabriku i da pronađe brata. Brat koliko se sećam se zove Filip. Oni se sreću i brat kao postaje svestan,nadvladava tu robotsku stranu i ne želi da ga povredi..... Ako neko može da pronađe,bio bih zahvalan!

Poz ljudi.U pitnaju je crtani film!

Cela prica filma-serije se vrti oko grupe ljudi koja je kao neka tajan organizacija koj apomaze zivotinjama u nevolji,oni imaju mlazni avion,super kola i sl fore...A milsim da im u timu ima i nekih zivotinja(veverice,rakuni..)nisam siguran...
Ako neko zan bar malo o cmeu je rec neka pomogne,davno je bila 95,96 kada sam to gledao....

Hvala.

Drugar mi je pricao film a nikako ne mogu da ga nadjem. Glume ice cube, edward norton i vin diesel, ice cube i vin diesel su dobri ortaci sve dok neki nacisti ne napadnu majku ice-a i od tad pocinju da se zaostravaju odnosi, u medjuvremenu vin diesel odlazi u zatvor jer jer pistoljem ubio pljackasa koji je usao u njegovu kucu, ubrzo upoznaje nortona koji je kao vodja tih nacista u zatvoru.... zna li ko ???
unapred hvala

Drugar mi je pricao film a nikako ne mogu da ga nadjem. Glume ice cube, edward norton i vin diesel, ice cube i vin diesel su dobri ortaci sve dok neki nacisti ne napadnu majku ice-a i od tad pocinju da se zaostravaju odnosi, u medjuvremenu vin diesel odlazi u zatvor jer jer pistoljem ubio pljackasa koji je usao u njegovu kucu, ubrzo upoznaje nortona koji je kao vodja tih nacista u zatvoru.... zna li ko ???
unapred hvala

Nortonovi filmovi su prilicno poznati. Tako da se ne secam da je ikada glumio sa ovom dvojicom.

A nacista u zatvoru je bio u American History X. Ali to je neka druga prica.

Hvala na prethodnim filmovima,šta bih ja radio bez vas ljudi..... Elem,treba mi još jedan film....kao klinac 90-ih godina su bili popularni filmovi sa kiborzima - pola čovek pola robot. Sećam se da je u tom filmu jedan komandos poslat da uništi tu fabriku gde se prave kiborzi ali ga jedan kiborg sprečava i teško povređuje tako što mu odseče ruku i onda u toj fabrici i njega prevore u kiborga.... Kasnije brat tog komandosa kreće u sličnu akciju da uništi fabriku i da pronađe brata. Brat koliko se sećam se zove Filip. Oni se sreću i brat kao postaje svestan,nadvladava tu robotsku stranu i ne želi da ga povredi..... Ako neko može da pronađe,bio bih zahvalan!

Nesto me to podseca na neke filmove od zan kloda van damma.... da pogledas na imdb? .....

Da li neko zna kako se zove indijski akcioni film koji su pre par meseci pustali na televiziji Prva?

Radnja filma pocinje sa 2 klinca od kojih je jedan usvojen, i od starta se svadjaju i koskaju... Zatim taj sto je usvojen postaje policajac kad odraste i zaplet krece sa nekom suludom akcionom scenom u skladistu, gde on izmlati neke krimose. Znam da sam se slatko smejao, al nisam imao vremena da gledam film pa bih voleo da ga nadjem i odgledam.

hvala!

Back