makoto_nagano
Početnik
- Poruka
- 4
hvala ti do neba
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni ovo lici na kuduza, samo što taj dijalog malo drugačije teče
jel zna neko naziv filma ?? ....radnja se desava u kanadi zimi ,rec je o tinejdzeru koji je zaljubljen u devojku,on sve cini da joj se priblizi ali u tome ga sprecava njen decko,uz njega je stalno njegova drugarica sa kojom ce se na kraju smuvati, a u filmu su i neki klinci koji se bore sa snegocistacem i zele da sacuvaju Bozic sa puno snega ...eto ako neko zna bio bih mu zahvalan![]()
Copy/paste s druge teme al se sad setih da postoji i ova a treba mi odmah naziv...radi se o nekom ukletom gradiću u koji kad neko dodje stanovnici se pobrinu da tu i ostane, ono, na sve načine se trude da zadrže čoveka tu. Očajno sam opisala al se jako slabo sećam filma Mislim da u nazivu ima broj... Dal neko zna kako se zove film?
kako se zove film,gledao sam ga devedesetih,,kad gnjurac iz nekih kanala u Amsterdamu ubija, Prokletstvo amsterdama tako nesto???i onaj kad ljudi kupuju onu penu,jedu je i lude od nje.isto je iz devedesetih!??hvalaaa
Pozdrav ljudi! Zanima me film koji sam gledala kao mala, pa je samim tim i film dosta star. Radi se o devojcici kojoj tata navodno gine u nekoj misiji ili ratu i ona ostaje sama, pa odlazi u neki dom gde je stalno zeza glavna zena koja vodi to sirotiste. Naime, njen tata je jako poznat i bogat i sad ta zena stalno nabija maloj na nos kako je niko i nista kada nema tate i novca. Medjutim, tata se vraca po malu i koliko se secam, zena je svrgnuta sa polozaja direktora i postala spremacica. Help!
Gledao sam neki slican crno beli,veoma star film..,ali ona trazi njega ,posto je ranjen i izgubio pamcenje.i nalazi ga u bolnici,a dali se devojcica zvala Sali ili Suzi,znam da je sa jednom njenom drugaricom bila na tavanu i da im je neko iz susedne zgrade neki indijac dostavljao hranu
ali naslova ne mogu da se setim
![]()
NASLAAAA!![]()
![]()
![]()
Shirley Temple: The little princess (1939) http://www.imdb.com/title/tt0031580/
Ima i relativno novija verzija: http://www.imdb.com/title/tt0113670/
ovaj film sam gledao jako davno, i malo se sećam
neka devojčica, srednjoškolka mislim, ima neki problem sa celim razredom, i sa roditeljima, usvojena je valjda, i koliko se sećam nikad se ne kupa ili tako nešto, i piše neki svoj dnevnik, a celo odeljenje je ismejava.. i ima neka scena kad ona na klupu ureže imena onih kojima će se osvetiti, i sve ih povređuje indirektno, i prešvrlja ime po ime, posle je provale i dalje ne znam..
Drugar mi je pricao film a nikako ne mogu da ga nadjem. Glume ice cube, edward norton i vin diesel, ice cube i vin diesel su dobri ortaci sve dok neki nacisti ne napadnu majku ice-a i od tad pocinju da se zaostravaju odnosi, u medjuvremenu vin diesel odlazi u zatvor jer jer pistoljem ubio pljackasa koji je usao u njegovu kucu, ubrzo upoznaje nortona koji je kao vodja tih nacista u zatvoru.... zna li ko ???
unapred hvala
Nortonovi filmovi su prilicno poznati. Tako da se ne secam da je ikada glumio sa ovom dvojicom.
A nacista u zatvoru je bio u American History X. Ali to je neka druga prica.
Jok ne mislim na taj, edward norton u american history x dolazi u zatvor ali biva odbacen od grupe skinhedsa a ovde je on glavni
Hvala na prethodnim filmovima,šta bih ja radio bez vas ljudi..... Elem,treba mi još jedan film....kao klinac 90-ih godina su bili popularni filmovi sa kiborzima - pola čovek pola robot. Sećam se da je u tom filmu jedan komandos poslat da uništi tu fabriku gde se prave kiborzi ali ga jedan kiborg sprečava i teško povređuje tako što mu odseče ruku i onda u toj fabrici i njega prevore u kiborga.... Kasnije brat tog komandosa kreće u sličnu akciju da uništi fabriku i da pronađe brata. Brat koliko se sećam se zove Filip. Oni se sreću i brat kao postaje svestan,nadvladava tu robotsku stranu i ne želi da ga povredi..... Ako neko može da pronađe,bio bih zahvalan!