Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Ljudi ja vec 20 godina lupam glavu pokusavajuci da saznam ime filma ili je cak u pitanju serija.Dve slike mi stoje u glavi od kad znam za sebe ali osim te dve slike nicega ne mogu da se setim.Taj film ili serija je 100% emitovan-a n 3K.Prva scena koja mi je i ostala najupecatljivija je scena kada zena odevena komplet u crno gurne niz dugacke stepenice koilica sa bebeom,a kolica su ona stara ovakva

i sama radnja je negde u proslosti .Sldeca scena koje se secam je kao neka kuhinja u kojoj neke babe nesto spremaju,a tuda gamizu miseve..znam da sam se bas cudno osecao dok sam gledao fiilm.Da li iko moze da nasluti sta bi ovo moglo biti.

Pozdrav svima. Vec duze vreme trazim dva filma koja sam odavno gledala, ali bezuspesno.
U jednom se radi o devojci koja se zaposljava u modnoj agenciji, ustvari je srednjoskolka, ali oni to ne znaju. Postaje uspesna u tome, pravi reviju u svojoj kuci, braca joj pomazu kao posluga i valjda je na kraju otkriju kada joj se vraca majka koja je bila na putu.
U drugom se pojavljuju dva decka, jedan je u zatvoru, drugi je streber, ali im mesaju kartone i dospevaju u pogresne skole, ne secam se tacno kako. Ovaj streber pocinje da se mangupira, a ovaj u zatvoru krece nesto i da uci. Film je uzasno komican, jos kao dete sam ga gledala.
Unapred hvala ako neko zna kako se zovu ;)
mislim da sam ga nasla :) kod nas su ga preveli kao ''namoj reci mami kod kuce smo sami'' ali pravi naziv filma je ''Don't Tell Mom the Babysitter's Dead'' Nadam se da je to taj.

u pitanju je cinimi se kineski film. dakle klasican akcioni film radnje se ne secam dobro ali se secam jedne scene gde 3 prijatelja ulaze u neku kucu i rokaju se ko ludi. ima jos jedna scena nisam siguran da je isti film ali sam siguran da je isti glavni glumac. dakle scena u nekoj crkvi isto neko rokanje oni se nesto vuku ranjeni sa 100 metaka :D

znam da sam lose objasnio ali stvarno ne znam vise/bolje :D
Prvi je http://www.imdb.com/title/tt0094357/ a drugi http://www.imdb.com/title/tt0097202/ Kod Dzona Vua stalno prkose prirodi i svrckaju se na sve strane sa 200 rupa u sebi.

Hvala na prethodnim filmovima,šta bih ja radio bez vas ljudi..... Elem,treba mi još jedan film....kao klinac 90-ih godina su bili popularni filmovi sa kiborzima - pola čovek pola robot. Sećam se da je u tom filmu jedan komandos poslat da uništi tu fabriku gde se prave kiborzi ali ga jedan kiborg sprečava i teško povređuje tako što mu odseče ruku i onda u toj fabrici i njega prevore u kiborga.... Kasnije brat tog komandosa kreće u sličnu akciju da uništi fabriku i da pronađe brata. Brat koliko se sećam se zove Filip. Oni se sreću i brat kao postaje svestan,nadvladava tu robotsku stranu i ne želi da ga povredi..... Ako neko može da pronađe,bio bih zahvalan!

http://www.imdb.com/title/tt0109517/

Ovako pre nekih par nedelja sam sasvim slučajno video na TV-u jedan insert iz filma.. Jedna devojka do[la kod jednog lika koji je snimao njenu svadbu (on je inače prijatelj njenog muža koliko sam ja shvatio) i sad ona traži kasetu saa snimkom a on kao kaže da ne zna gde drugi put će da joj da i ona je tu nađe na jednoj polici a o kao ma to je sigurno presnimljeno i sve tako i ona vidi da je on snimao bukvalno samo nju i ceo snimak je samo ona i ona skapira da se on loži na nju i onda on kaže kao moram da idem i izađe iz stana/kuće i onda je tu neka meni jako poznata muzika, i on se tako nervira što ne sme da joj priđe.. I onda sam nažalost morao da žurim i nemam pojma šta se posle desilo a voleo bi da pogledam taj film pa ako neko zna kako se zove bio bih jako zahalan.. i usput ako neko slučajno zna kako se zove pesma dok on ide gradom i nervira se što ne sme da joj priđe z:lol:

Ovako pre nekih par nedelja sam sasvim slučajno video na TV-u jedan insert iz filma.. Jedna devojka do[la kod jednog lika koji je snimao njenu svadbu (on je inače prijatelj njenog muža koliko sam ja shvatio) i sad ona traži kasetu saa snimkom a on kao kaže da ne zna gde drugi put će da joj da i ona je tu nađe na jednoj polici a o kao ma to je sigurno presnimljeno i sve tako i ona vidi da je on snimao bukvalno samo nju i ceo snimak je samo ona i ona skapira da se on loži na nju i onda on kaže kao moram da idem i izađe iz stana/kuće i onda je tu neka meni jako poznata muzika, i on se tako nervira što ne sme da joj priđe.. I onda sam nažalost morao da žurim i nemam pojma šta se posle desilo a voleo bi da pogledam taj film pa ako neko zna kako se zove bio bih jako zahalan.. i usput ako neko slučajno zna kako se zove pesma dok on ide gradom i nervira se što ne sme da joj priđe z:lol:

Love Actually. Najjaca scena svih vremena na filmu.

Moze li mi ko reci, skinuo sam 1 film ,ali je arhiva (arhive) zasticena paswordom - sifrom ?! Nema sanse da je raspakujem..... Zna li ko resenje,mozda? Probao sam neke programe --- pasword archive finder, password retriver, ili tako nesto , ali mrka kapa...... Ima li nade, ili.... da ja to lepo u kantu?? ( Boj na kosovu" Kake crne nade"......)) :)
Pomagajte !

Moze li mi ko reci, skinuo sam 1 film ,ali je arhiva (arhive) zasticena paswordom - sifrom ?! Nema sanse da je raspakujem..... Zna li ko resenje,mozda? Probao sam neke programe --- pasword archive finder, password retriver, ili tako nesto , ali mrka kapa...... Ima li nade, ili.... da ja to lepo u kantu?? ( Boj na kosovu" Kake crne nade"......)) :)
Pomagajte !

Bolje to obrisi i skini drugu verziju,ponekad i budu virusi u takvim fajlovim

Da li mozda znate o kom se filmu radi , bio je sad u toku godine prikazivan na foxu/prvoj
lik u srednjim godinama diluje koku sa ekipom tu nekom od 2 momka jos , desava se da im tu neka ekipa slabija po rangu ukrade neke tablete , lik zivi sam , spominju se i srbi neki valjda , ne secam se radnje kako je isla , i znam da dobija zadatak da nadje devojku neku koja je pobegla sa pajdomanom nekim od nekog starijeg coveka koji je navodno glavni :)
Pomozite molim vas , poludecu ako ne nadjem film :)

E ovako, film je horor iz 80-ih i gledao sam ga odavno (93. ili 94)

Radnja je da se porodica doseljava u neku kucu (u vukojebini :D ). Posle izvesnog vremena, pocinju da se desavaju cudne stvari (buka sa tavana - cuju se koraci, tapete u kuci se odlepljuju... itd). Zena ne veruje muzu, pa odlazi sa decom... Muz zove nekog paranormalnog naucnika koji donosi neke instrumente za ispitivanje. Kako se krecu sa instumentima ka vratima tavana, signal se pojacava... itd itd....

Evo imam i link na engleskom (takodje neko trazi taj film). I sve sam pokusavao ali nisam uspeo da ga nadjem...

http://www.best-horror-movies.com/ghost-in-the-attic-attacks-man-with-wires.html

Hvala unapred ako neko zna...

Poslednja izmena:
Pomagajte !

ako si skidao sa RS-a probaj naziv sajta sa kojeg si skinuo film kao sifru, i na sajtu obicno pise sifra, pogledaj malo bolje...

vec sam pitao za ovaj film ali nisam dobio odgovor pa cu pokusati ponovo.

prva scena je kad se neka deca igraju zmurke i neka klinka poljubi nekog klinca, sledeca scena je 10godina kasnije. nekoliko prijatelja sedi za stolom i pricaju o svojim planovima za buducnost ovaj lik koji se u prvoj sceni ljubi sa onom kaze da ide u vijetnam tamo gubi noge i posle se vraca u svoj kraj i ponovo srece devojku iz detinjstva.

E ovako, film je horor iz 80-ih i gledao sam ga odavno (93. ili 94)

Radnja je da se porodica doseljava u neku kucu (u vukojebini :D ). Posle izvesnog vremena, pocinju da se desavaju cudne stvari (buka sa tavana - cuju se koraci, tapete u kuci se odlepljuju... itd). Zena ne veruje muzu, pa odlazi sa decom... Muz zove nekog paranormalnog naucnika koji donosi neke instrumente za ispitivanje. Kako se krecu sa instumentima ka vratima tavana, signal se pojacava... itd itd....

Evo imam i link na engleskom (takodje neko trazi taj film). I sve sam pokusavao ali nisam uspeo da ga nadjem...

http://www.best-horror-movies.com/ghost-in-the-attic-attacks-man-with-wires.html

Hvala unapred ako neko zna...

Izgleda da to nije jedini sajt na kom je neko trazio ovaj film.

For years now I've been looking for the name of a horror movie I'd seen on German TV in the mid 90s. I hope you can help me out. Short synopsis of the movie: A young family (at least one kid) moves to a mansion seemingly in the middle of nowhere. Father hears steps and other noise up in the attic and notices odd and out of the place happenings (i.e. wallpaper peeling off the walls)....

http://en.allexperts.com/q/Cult-Movies-3263/2009/7/name-horror-movie-haunted.htm

Na tom sajtu, odredjena osoba daje dva moguca odgovora za taj film, pa ti pogledaj je li koji od ta dva :) I javi, da znam da ga skinem i pogledam :)

Pomagajte !

Ja obicno skidam filmove koji su u vise foldera zipovani, pa je neizbezno da ih skines tako (.zip), pa samim tim mogu biti zasticeni passwordom. No, sa linka sa koga ja skidam, stoji Source... u smislu sajta sa kojeg potice taj film, pa tamo obicno ima vise informacija ukljucujuci i password. Sa torrenta ne skidam, tako da ni ne znam kakvi su fajlovi tamo u smislu virusa....

Back