Mali@Amos
Gost
- Poruka
- 183
mlad je ali ne previše
hah, mislim da sam pronašao film!!!
zove se "the man from rio", još da nađem linkoge da ga skinem.............
....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mlad je ali ne previše
hah, mislim da sam pronašao film!!!
zove se "the man from rio", još da nađem linkoge da ga skinem.............
mislim da sam ga naslaPozdrav svima. Vec duze vreme trazim dva filma koja sam odavno gledala, ali bezuspesno.
U jednom se radi o devojci koja se zaposljava u modnoj agenciji, ustvari je srednjoskolka, ali oni to ne znaju. Postaje uspesna u tome, pravi reviju u svojoj kuci, braca joj pomazu kao posluga i valjda je na kraju otkriju kada joj se vraca majka koja je bila na putu.
U drugom se pojavljuju dva decka, jedan je u zatvoru, drugi je streber, ali im mesaju kartone i dospevaju u pogresne skole, ne secam se tacno kako. Ovaj streber pocinje da se mangupira, a ovaj u zatvoru krece nesto i da uci. Film je uzasno komican, jos kao dete sam ga gledala.
Unapred hvala ako neko zna kako se zovu![]()
Pa ta scena sa kolicima je citirana u milion filmova, to je valjda još iz Potemkina, ili nekog tako starog klasičnog filma...
Potemkin 6:00
Prvi je http://www.imdb.com/title/tt0094357/ a drugi http://www.imdb.com/title/tt0097202/ Kod Dzona Vua stalno prkose prirodi i svrckaju se na sve strane sa 200 rupa u sebi.u pitanju je cinimi se kineski film. dakle klasican akcioni film radnje se ne secam dobro ali se secam jedne scene gde 3 prijatelja ulaze u neku kucu i rokaju se ko ludi. ima jos jedna scena nisam siguran da je isti film ali sam siguran da je isti glavni glumac. dakle scena u nekoj crkvi isto neko rokanje oni se nesto vuku ranjeni sa 100 metaka
znam da sam lose objasnio ali stvarno ne znam vise/bolje![]()
Prvi je http://www.imdb.com/title/tt0094357/ a drugi http://www.imdb.com/title/tt0097202/ Kod Dzona Vua stalno prkose prirodi i svrckaju se na sve strane sa 200 rupa u sebi.
Hvala na prethodnim filmovima,šta bih ja radio bez vas ljudi..... Elem,treba mi još jedan film....kao klinac 90-ih godina su bili popularni filmovi sa kiborzima - pola čovek pola robot. Sećam se da je u tom filmu jedan komandos poslat da uništi tu fabriku gde se prave kiborzi ali ga jedan kiborg sprečava i teško povređuje tako što mu odseče ruku i onda u toj fabrici i njega prevore u kiborga.... Kasnije brat tog komandosa kreće u sličnu akciju da uništi fabriku i da pronađe brata. Brat koliko se sećam se zove Filip. Oni se sreću i brat kao postaje svestan,nadvladava tu robotsku stranu i ne želi da ga povredi..... Ako neko može da pronađe,bio bih zahvalan!
Ovako pre nekih par nedelja sam sasvim slučajno video na TV-u jedan insert iz filma.. Jedna devojka do[la kod jednog lika koji je snimao njenu svadbu (on je inače prijatelj njenog muža koliko sam ja shvatio) i sad ona traži kasetu saa snimkom a on kao kaže da ne zna gde drugi put će da joj da i ona je tu nađe na jednoj polici a o kao ma to je sigurno presnimljeno i sve tako i ona vidi da je on snimao bukvalno samo nju i ceo snimak je samo ona i ona skapira da se on loži na nju i onda on kaže kao moram da idem i izađe iz stana/kuće i onda je tu neka meni jako poznata muzika, i on se tako nervira što ne sme da joj priđe.. I onda sam nažalost morao da žurim i nemam pojma šta se posle desilo a voleo bi da pogledam taj film pa ako neko zna kako se zove bio bih jako zahalan.. i usput ako neko slučajno zna kako se zove pesma dok on ide gradom i nervira se što ne sme da joj priđe![]()
Ja jos mislio da napisem da nije iz oklopnjace i nedodirljivih...ali nisam jer sam mislio da se poddrazumeva da znam za te filmoveova scena je nekako drugacije..mislim nazlost da je nemoguce da saznam ime filma
Pri kraju kog filma milicija krece da rusi kucu Ljubise Samardzica, a Samardzic uzima Titovu sliku i kaze nesto u fazonu: "udri na ovo ako smes"?
Moze li mi ko reci, skinuo sam 1 film ,ali je arhiva (arhive) zasticena paswordom - sifrom ?! Nema sanse da je raspakujem..... Zna li ko resenje,mozda? Probao sam neke programe --- pasword archive finder, password retriver, ili tako nesto , ali mrka kapa...... Ima li nade, ili.... da ja to lepo u kantu?? ( Boj na kosovu" Kake crne nade"......))![]()
Pomagajte !
Moze li mi ko reci, skinuo sam 1 film ,ali je arhiva (arhive) zasticena paswordom - sifrom ?! Nema sanse da je raspakujem..... Zna li ko resenje,mozda? Probao sam neke programe --- pasword archive finder, password retriver, ili tako nesto , ali mrka kapa...... Ima li nade, ili.... da ja to lepo u kantu?? ( Boj na kosovu" Kake crne nade"......))![]()
Pomagajte !
E ovako, film je horor iz 80-ih i gledao sam ga odavno (93. ili 94)
Radnja je da se porodica doseljava u neku kucu (u vukojebini). Posle izvesnog vremena, pocinju da se desavaju cudne stvari (buka sa tavana - cuju se koraci, tapete u kuci se odlepljuju... itd). Zena ne veruje muzu, pa odlazi sa decom... Muz zove nekog paranormalnog naucnika koji donosi neke instrumente za ispitivanje. Kako se krecu sa instumentima ka vratima tavana, signal se pojacava... itd itd....
Evo imam i link na engleskom (takodje neko trazi taj film). I sve sam pokusavao ali nisam uspeo da ga nadjem...
http://www.best-horror-movies.com/ghost-in-the-attic-attacks-man-with-wires.html
Hvala unapred ako neko zna...
Pomagajte !