Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jel zna neko jos poneki ovakav poucni film onako duhovno nesmarajuci
![]()
Gran Torino, August Rush...
Gledao sam film pre neki dan na prvoj, radi se o panduru ( inspektoru) koji se drogira i kladi se konstantno na bejzbol ja mislim, eto to je ukratko. Pomagajteeee![]()

ovaj film sam gledao jako davno, i malo se sećam
neka devojčica, srednjoškolka mislim, ima neki problem sa celim razredom, i sa roditeljima, usvojena je valjda, i koliko se sećam nikad se ne kupa ili tako nešto, i piše neki svoj dnevnik, a celo odeljenje je ismejava.. i ima neka scena kad ona na klupu ureže imena onih kojima će se osvetiti, i sve ih povređuje indirektno, i prešvrlja ime po ime, posle je provale i dalje ne znam..
Zna li ko, zanima me film,desava se u sadasnje vreme,a film je mozda iz 90tih... uradjen je kao rimejk bajke, a radi se o nekoj zacaranoj lepotici, koja je plasticna - omadjijana, a pretvara se u zivu osobu kada se skine njena ogrlica.... komedija je, ima poznatih glumaca ali nisam siguran..... Zacarana seljancica ili tako nesto.... Nju juri neki kao grof sa dva smotana telohranitelja, a spasava je neki lik, valjda radi u butiku gde dobijaju tu plasticnu princezu " .... on je slucajno oslobadja lancica, i ona se zaljubljuje u njega.....Znam da se nakraju taj lik i grof bore u balonu nad gradom,i uspeva grofu da stavi lancic,i grof pada iz balona...razbija se u plasticne komade i hepi end.... Zna li ko mozda?
Ima sličnosti sa ovim:
http://www.imdb.com/title/tt0100911/
Neprilagođenu devojčicu igra Vinona Rajder i ona ne smrdi zaista nego je zovu Stinky (pravo ime joj je Dinky). A da se sveti svima to se nešto ne sećam.
Btw. videste li da su na IMDB nazivi filmova počeli da se daju u prevodu? Ne znam šta da mislim.
Srednjoskolac igra ragbi za skolu i ima dobre sanse za koledz stipendiju, medjutim njegovoj babi treba hitno bubreg i on joj ga daje.Samim tim ne moze vise igrati ragbi ali ipak dobija stipendiju za trenera.Istinita prica , molim vas da mi pomognete oko naziva,,,hitno.
Hvala drugari
meni ovo lici na kuduza, samo što taj dijalog malo drugačije tečeDa li neko zna u kom filmu profesor pita ucenika koji je glavni grad Bosne i ovaj odgovori "Foca", a profesor kaze "zna geografiju"?