- Poruka
- 26.737
Осим моћног аутомобила и згодне девојчице која боље барата са утоком него са оклагијом ништа посебно интересантно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, juznokorejac ili juznokoreanac sto srbi vole da kazuFenomenalan
Takođe ga odgledala nedavno. Meni je legao baš- Evo trejler zaKad smo vec kod Parazita, gledala sam ga tek nedavno. Lud taman kolko treba jedan korejski da bude a tema vise nego segsi za jednu levicarku - klasni jaz. I onda jedan mizantropski tvist na kraju.
Solidan film, nije me razdusevio, retko koji novi to uspeva, ali je efektan, bez obzira na poentu koja mi se ne dopada. 7/10
Nisam, pribelezicuTakođe ga odgledala nedavno. Meni je legao baš- Evo trejler za. Ukoliko ga nisi gledala... Meni ludo dobar film
Špansko opako ludilo od filmaNisam, pribelezicu![]()
Vidiš meni se upravo dopada ta poenta, da su svi isti, da nema razlike između bogatih i siromašnih, da su svi podjednako pohlepni, spremni na sve da bi došli do onoga što žele. Često postoji romantično predubeđenje da su siromašni dobri, a bogati loši.Kad smo vec kod Parazita, gledala sam ga tek nedavno. Lud taman kolko treba jedan korejski da bude a tema vise nego segsi za jednu levicarku - klasni jaz. I onda jedan mizantropski tvist na kraju.
Solidan film, nije me razdusevio, retko koji novi to uspeva, ali je efektan, bez obzira na poentu koja mi se ne dopada. 7/10
Slazem se da je efektna poenta, ali, kako bih rekla, ne mogu da budem ista sa mojim klasnim neprijateljemVidiš meni se upravo dopada ta poenta, da su svi isti, da nema razlike između bogatih i siromašnih, da su svi podjednako pohlepni, spremni na sve da bi došli do onoga što žele. Često postoji romantično predubeđenje da su siromašni dobri, a bogati loši.
Ovo je solidan film, hvala sto si me podsetio na njega
Друга страна америчке медаље...
Razumem te, meni se dopada verovatno zato što nemam političkih ubeđenja.Slazem se da je efektna poenta, ali, kako bih rekla, ne mogu da budem ista sa mojim klasnim neprijateljem
Ogradila sam se, kao levicarki mi se ne dopada poenta.
Odgledao i nisam oduševljen. Lik ga probode po sred pluća, puca mu u glavu i on živ. Ma daj.Pogledajte prilog 803854
Dobar film,pravi "novogodišnji" za celu porodicu![]()
Ne čitajte kritike holivuda,film je odličan. Preporuka da ga odgledate. Od mene dobija 8/10.
Pogledaću ovo danas.Unhinged
triler
glumci: Russell Crowe, Caren Pistorius, Gabriel Bateman
Na semaforu zena trubi muskarcu u kolima koji je psihicki nesabilan ,
nakon cega zena postaje meta njegovog besa, sve do tragicnog kraja
Odličan film. Ludilo šta čoveka može da snađe zbog jednog psihopate. Dobar film da se zapitamo šta treba da činimo, makar to bile i sitnice.Unhinged
triler
glumci: Russell Crowe, Caren Pistorius, Gabriel Bateman
Na semaforu zena trubi muskarcu u kolima koji je psihicki nesabilan ,
nakon cega zena postaje meta njegovog besa, sve do tragicnog kraja
I vrapci na grani znaju da ne treba nervirati Rasel KrouaOdličan film. Ludilo šta čoveka može da snađe zbog jednog psihopate. Dobar film da se zapitamo šta treba da činimo, makar to bile i sitnice.