Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Unhinged (3/5)
https://www.imdb.com/title/tt10059518/?ref_=nm_flmg_act_3
movieposter.jpg

Inače dosta blaga faca Rasela iz ranijih ostvarenja sada u šiza filmu i to kao glavni negativac.
Moram priznati da je ulogu razvalio.Priča kao priča ima svojih promašaja međutim sa glumačke strane maestralno odrađeno.Malo me podsjetio na Falling Down sa Michael Douglasom gdje Daglas prvoklasno odradio ulogu ludaka.
419eY3v3aGL._AC_.jpg

Greyhound (3+/5)

https://www.imdb.com/title/tt6048922/?ref_=nm_flmg_act_9
Apple-TV-Plus-Greyhound.jpg

Na prvu sam pomislio o ne još jedan film na temu drugog velikog rata.Međutim prijatno sam se iznenadio.
Film je efektan, kratak, jasan, bez previše patetike,nošen odličnim i iskusnim glumcem.Toliko je dobri stari Tom efektno odradio svoju ulogu da je prosto sve ostalo u sjenci.Legao mi je uz preporuku, naravno za ljubitelje žanra pre svega.

Da, juznokorejac ili juznokoreanac sto srbi vole da kazu :D
Bilo ovde nekada davno kad smo jos caskali o filmovima, pisali nekakve duge recenzije, posle svakog odgledanog filma citali tonu kritike i sl :D bilo je tad bas jedan fan grl klab korejskih filmova. A i svi su se lozili na njih u to vreme i generalno. I onda je nastupilo nekakvo zatisle do Parazita.

Kad smo vec kod Parazita, gledala sam ga tek nedavno. Lud taman kolko treba jedan korejski da bude a tema vise nego segsi za jednu levicarku - klasni jaz. I onda jedan mizantropski tvist na kraju.
Solidan film, nije me razdusevio, retko koji novi to uspeva, ali je efektan, bez obzira na poentu koja mi se ne dopada. 7/10
Takođe ga odgledala nedavno. Meni je legao baš- Evo trejler za
. Ukoliko ga nisi gledala... Meni ludo dobar film

Kad smo vec kod Parazita, gledala sam ga tek nedavno. Lud taman kolko treba jedan korejski da bude a tema vise nego segsi za jednu levicarku - klasni jaz. I onda jedan mizantropski tvist na kraju.
Solidan film, nije me razdusevio, retko koji novi to uspeva, ali je efektan, bez obzira na poentu koja mi se ne dopada. 7/10
Vidiš meni se upravo dopada ta poenta, da su svi isti, da nema razlike između bogatih i siromašnih, da su svi podjednako pohlepni, spremni na sve da bi došli do onoga što žele. Često postoji romantično predubeđenje da su siromašni dobri, a bogati loši.

Vidiš meni se upravo dopada ta poenta, da su svi isti, da nema razlike između bogatih i siromašnih, da su svi podjednako pohlepni, spremni na sve da bi došli do onoga što žele. Često postoji romantično predubeđenje da su siromašni dobri, a bogati loši.
Slazem se da je efektna poenta, ali, kako bih rekla, ne mogu da budem ista sa mojim klasnim neprijateljem :D
Ogradila sam se, kao levicarki mi se ne dopada poenta.

Run - 7/10

Misterija, triler, horor. Nesto u Mizeri stilu.

Radnja prati kcerku koja je invalid u kolicima. Zeli da se odvoji od majke i ode na koledz, ali odgovori na njene prijave na univerzitet nikako da stignu. Mala postaje nervozna i pronalazi sve vise dokaza da se nesto cudno desava...

Solidan filmic. Ne volim nesto posebno Sarah Paulson koja glumi majku, ali klinka Kiera Allen koja je pocetnik je bila sasvim ok.

Unhinged

triler
glumci: Russell Crowe, Caren Pistorius, Gabriel Bateman

Na semaforu zena trubi muskarcu u kolima koji je psihicki nesabilan ,
nakon cega zena postaje meta njegovog besa, sve do tragicnog kraja
Odličan film. Ludilo šta čoveka može da snađe zbog jednog psihopate. Dobar film da se zapitamo šta treba da činimo, makar to bile i sitnice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back